Wka

Hur du träffa din pojkvän far

Möte din pojkväns pappa kan vara en mycket svår och stressande händelse i en ny relation. Här är hur man spelar det svalna och vinna hans godkännande!

Steg

Hur du träffa din pojkvän far. Försök att få lite insikt från din pojkvän på vilken typ av person hans far är före mötet.
Hur du träffa din pojkvän far. Försök att få lite insikt från din pojkvän på vilken typ av person hans far är före mötet.
 1. 1
  Försök att få lite insikt från din pojkvän på vilken typ av person hans far är före mötet. Är han konservativ, laid-back, strikt, kritisk, öppen, rolig? Dessa kommer alla att vara till hjälp i förberedelserna för mötet. Om du inte kan få någon information ur honom på förhand, ta en cue från din pojkvän om hur han agerar med sin far. Har skämta han runt och är han sarkastisk? Är han formell och reserverad? Följ din pojkvän ledning om detta.
 2. 2
  Ta hänsyn till där du kommer att träffa honom. Är han laga middag för dig? Är han tar ut dig på middag? Vill du träffa på en stor familj funktion? Är du tittar på ett sportevenemang? Tänk där evenemanget kommer att bli så att du kan förbereda dig ordentligt.
 3. 3
  Gör en mental checklista över möjliga problem som kan uppstå. Du bör ha viss insikt om vilken typ av person din pojkväns pappa är och vilka typer av föreställningar han innehar. Kanske din pojkvän far är en republikan och du är en vänsterregering liberal. Han kanske är gammaldags och strikt och du har uppkommit i en mer modern och progressiv familj. Om du tror att det finns ett område där du kommer att kollidera, undvika ämnet eller åtminstone ta ett lekfullt förhållningssätt till den. Försök inte att trycka på några knappar eller ändra sina åsikter. Vara så hjärtlig som möjligt, vara ärlig och sanningsenlig om dina åsikter om bad men var noga med att respektera sina övertygelser och åsikter också.
 4. 4
  Se presentabel och klä konservativt. Du behöver inte köpa en ny outfit för händelsen, men ser trevligt att visa honom att du bryr dig om hans åsikt, och hans son.
 5. 5
  Svara på den aktuella situationen.
  • Om du möter en sit-down middag på fars hus, är det trevligt att ta en flaska vin eller en liten present för att visa din uppskattning. Akta sätt vid bordet och hjälpa till att städa upp efteråt.
  • Om mötet är någonstans vardagligt som ett sportevenemang eller titta på sport på TV, bära jeans och bekväma kläder men ändå ser bra ut. Vara roligt och inte agerar uttråkad eller klaga. Visa honom att du enkelt ska och kan hänga med familjen.
  • Om du möter på en stor familj händelse och fokus ligger inte helt på att möta fadern, engagera honom i konversation och försöka få honom en mot en. Efteråt, ta ett intresse i resten av familjen och inte hålla fast vid din pojkvän sida. Visa dem att du är social och ler mycket! Detta kommer att vinna faderns godkännande.
 6. 6
  Undvik att argumentera med din pojkvän, kritisera honom hårt eller pinsamt honom framför hans familj. Agera kärleksfullt och respektfullt på honom och hela hans familj. Agera inte svartsjuk eller lägga ner din pojkvän.
 7. 7
  Le mycket och skratta åt skämt som berättas. Be Fadern frågor och engagera honom i konversation. Människor att prata om sig själva, så agera intresserade av vad han har att säga! Också, ställa frågor om din pojkvän. Pappor är stolta och älskar att se till att deras barn är beundrad och vårdas. Inte dominerar samtalet helt. Prata om dig själv, men se till att det är en tvåvägskommunikation. Du lär om varandra.
 8. 8
  Ge komplimanger! Säg att huset är härlig, maten är fantastisk och vinet är utmärkt. Om han tar dig ut till en restaurang och du inte gillar din mat, klagar inte. Han betalar för det, så lida igenom! Du vill inte komma ut som gnällig och hög-underhåll.
 9. 9
  Tala respektfullt av dina egna föräldrar och familj när man diskuterar dem. Det visar att du har respekt för dina äldste och att du upprätthålla en kärleksfull relation med dem.
 10. 10
  Håll huvudet kallt. Om fars personlighet sammandrabbningar med din och du ogillar att vara omkring honom, glöm inte att han höjde mannen du älskar och grin och bära den. Om din relation varar, kommer han alltid att vara en del av ditt liv. Var så artig som möjligt.
 11. 11
  Om han har tagit ut dig på middag eller gjorde du middag, tacka honom verbalt efteråt och skicka ett tackkort via mail när du kommer hem. Folk älskar att få tackkort, det är en tankeväckande gest.
 12. 12
  Efter mötet, se till att tala om för honom att det var ett nöje möte honom och du ser fram emot att se honom igen i framtiden!

Tips

 • Kom ihåg, är han nog lika nervös som du är! Inte vara alltför nervös eller ta det alltför allvarligt!
 • Var dig själv! Gör inte upp falska prestationer eller historier. Han kommer att se igenom detta och se dig som fastnat eller galen.

Varningar

 • Var inte negativ eller gnälla.
 • Diskutera inte ditt sexliv med sin far!
 • Drick inte för mycket! Ta en drink eller två om alla andra är, men inte förlora kontrollen.
 • Lämna bagage vid dörren. Detta är inte en plats för att prata om hur du hatar dina rumskamrater eller föräldrar. Ta med din mest positiva själv till mötet och låta dina sanna färger skiner!