Wka

Hur du träffa din flickväns föräldrar för första gången

Om du är rädd för att träffa din flickväns föräldrar, kom bara ihåg att de var i din ålder en gång också. Slappna av och inse att om din flickvän vill ta dig att träffa sin familj, betyder det att hon är allvarligt om dig, och vill att påbörja processen med att integrera dig med dem. Om du känner på samma sätt om henne, men du vill göra ett gott intryck på dem - och kom ihåg, du kommer inte få en andra chans att göra ett första intryck, så gör det en stor en!

Steg

Hur du träffa din flickväns föräldrar för första gången. Använd respektfullt språk.
Hur du träffa din flickväns föräldrar för första gången. Använd respektfullt språk.
 1. 1
  Klä snyggt. Hennes familj kommer att gilla någon som ser mogen och sätta ihop. Bär inte jeans som hänger i golvet. Det ser billigt. Även om det kanske låter riktigt dumt, gör ditt hår, eftersom Råttis hår är oprofessionellt. Var dig, men vara rent snitt.
 2. 2
  Använd respektfullt språk. Orden "Sir" och "Ma'am" kan tyckas föråldrad, men de är mycket användbara för att ha utseendet av klass och karisma. Också alltid använda "Please" och "Tack". Beroende på mamman, "fröken" kan vara mer lämpligt-dess konnotation är yngre och mer livlig.
 3. 3
  Visa inte överdrivna eller ens vanliga hångel med sin dotter. Om du gör de förmodligen inte vill att du dejta deras dotter Det är något som kan bli bra i framtiden, men är inte respektfullt att börja med.
 4. 4
  Berätta sanningen när de ställer frågor om dig. De måste veta den verkliga dig!
 5. 5
  Ha kul. Försök att inte vara alltför nervös. De flesta familjer är egentligen inte ute efter dig - de inser att deras dotter har känslor för dig och tro det eller ej, de vill gärna att du (? Som vill tro deras dotter är kär i någon lowlife), så det är bara ta ett djupt andetag och kom ihåg att du är där för din tjej.
 6. 6
  Var dig själv - Försök att agera normalt. Undvik att använda slang, och alldeles särskilt, inte svära eller förolämpande eller nedsättande språk i sitt hem.
 7. 7
  Smile och erbjuder handen att skaka. När din hand är greppa, förstå sin hand varmt, inte för hårt, och definitivt inte alltför kraftlöst. Se dem i ögonen och säga: "Det är så trevligt att träffa dig till slut." Det kommer att göra ett trevligt intryck.
 8. 8
  Hitta ett sätt att ge en ärlig komplimang. Det kan vara, "detta är ett trevligt hem," eller "Vilken vacker scarf, Mrs Cruz."
 9. 9
  Inte gäspa inte eller suck. Likaså håller inte kontrollera din klocka eller telefon för tiden - det sista du vill är för dem att tro att du räknar minuter tills du kan komma undan.
 10. 10
  Inte skryta inte eller skryta. Det är bra att prata om ditt arbete, dina fritidsintressen, din familj. Men att vara ödmjuk (utan att vara alltför självironiskt) och visa intresse för deras verksamhet och försörjning - vad de säger att du kommer att vara mycket viktigare än vad du säger till dem om de känner att du är intresserad av dem. De tenderar att vilja dig bättre om du visar intresse för de saker som de är intresserade av - precis som vem som helst kommer.
 11. 11
  Var dig själv. Trots detta nämndes tidigare, det är en av de viktigaste väsentligheter. Om du är en rolig kille, blanda ett skämt eller två i konversationen. Om du är musikaliskt lutning, nämner ett instrument du spelar, eller en grupp som du tror att de vill.
 12. 12
  Behandla sin dotter med respekt. Behandla hennes föräldrar med respekt. Om du respekterar dem, får du på god fot. Om du respekterar deras dotter framför dem, kommer de att se att du verkligen är en bra karl, och kommer att gilla dig mer.
 13. 13
  Hitta en gemensam grund för dig att diskutera med dem. Det kommer inte bara visa dem att du har utrett med dem, men din flickvän kommer att älska det faktum att du och hennes föräldrar har något gemensamt. Det blir något lugnande, lugnande, och söt.

Tips

 • Smile.
 • Använd inte ovårdat språk.
 • Ha kul.
 • Var dig själv.
 • Komplimang.
 • Hindra dig från att säga något dumt.
 • Bli inte alltför nervös.

Varningar

 • De kanske inte accepterar dig. Vissa familjer kan vara ganska "KLAN" - med andra ord, de tar lång tid att värma upp för nya människor. Ha tålamod, och acceptera att de inte kan ta till dig direkt.
 • Var försiktig med hur mycket offentlig visning av tillgivenhet du ge din flickvän framför sina föräldrar. Det kan få henne att känna sig obekväma eller kan göra situationen besvärlig. Definitivt vara mer på den reserverade sidan - det är mycket bättre för dem att se dig hålla händerna medan du tittar på TV än vad det är att se dig lindade kring varandra, leka tonsill hockey.