Wka

Hur du startar din egen smyckeskollektion

Om du har en talang för att skapa smycken mönster, kan starta egna smycken företag ge dig extra pengar eller en heltid inkomst. Smycken är fortfarande ett populärt objekt för både gåva att ge och personligt bruk, och det finns hundratals olika smycken design och material att arbeta med. Även om det kan vara lukrativt, det finns också en hel del konkurrens. Du måste arbeta hårt för att få din smycken mönster märkt. Ta reda på hur du kan starta din egen smyckeskollektion för att se om det är en strävan som kommer att fungera för dig.

Steg

Hur du startar din egen smyckeskollektion. Inventera dina tekniska färdigheter och design.
Hur du startar din egen smyckeskollektion. Inventera dina tekniska färdigheter och design.
 1. 1
  Inventera dina tekniska färdigheter och design. Tillbringa en hel del tid på att designa smycken för dig själv, vänner och familj innan ett smycke företag. Jämför dina pjäser till tävlingen för att vara säker på att du är redo att börja sälja dina smycken.
 2. 2
  Samla de verktyg och material som du behöver för att tillverka egna smycken design. Hitta bulk och partihandel källor och material för att spara på produktionskostnaderna. Skapa en inventering system som gör det enkelt att beställa förbrukningsmaterial när du behöver dem.
 3. 3
  Skriv ner dina affärsmål och planer. Bestäm vem din målgrupp kommer att vara att hjälpa förfina ditt val av smycken design och marknadsföring. Tänk på vad som skiljer dina smycken från konkurrenterna för att skapa en nisch. Bestäm hur mycket pengar du vill göra från din smycken affärer.
 4. 4
  Ange priser för dina smycken design. Ta hänsyn till de förnödenheter och tiden det tar att skapa stycken för dina smycken affärer, samt dina driftskostnader och investeringar.
 5. 5
  Fundera över var du kommer att sälja dina smycken. Det finns många alternativ för försäljning, och du kan fokusera på ett område eller göra en kombination av försäljning. En webbutik som säljer på hantverk visar och bönder marknader, fester hemma eller få dina smycken linje till lokala affärer och butiker är några idéer. Dina säljinsatser kommer att avgöras av din målgrupp och försäljningsmål.
 6. 6
  Prata med ett företag rådgivare eller revisor för att ta reda på hur du kan starta din egen smyckeskollektion. Bestäm hur du ställer in ditt företag, registrera sig hos staten och IRS, och hantera skattefrågor. Ta reda på vilken typ av försäkring och ansvar täckning du behöver. Fråga din lokala regeringstjänstemän om nödvändiga tillstånd och licenser.
 7. 7
  Skapa en logotyp och tryckt material för dina smycken affärer. Få en logotyp i hög-vektor digitalt format som kan användas på tryckt material och på nätet. Make up kvalitet visitkort och brevpapper. Har en hög kvalitet, glansig broschyr eller katalog tryckt att visa upp dina smycken bitar.
 8. 8
  Marknadsföra din online smycken affärer. Skapa en kvalitet webbplats för att visa upp dina smycken design och ger information om ditt företag. Register med online lokala företagskataloger och webbplatser som Google Places. Öppna butiker på Etsy och eBay. Ta reda på att placera dina smycken i online-butiker.
 9. 9
  Lär dig några av de praktiska aspekterna av att driva ett företag. Du kommer att ansvara för ekonomi, finans och marknadsföring. Läs böcker om att starta ett företag. Ta klasser online eller på en lokal skola. Överväga att anlita en assistent eller samarbeta med en vän som är företag eller försäljning orienterade för att starta dina smycken affärer.
 10. 10
  Fortsätta arbeta på dina färdigheter och design. Ta avancerade klasser i smycken gör att lära sig nya tekniker. Håll dig uppdaterad med trender i branschen. Gå med branschorganisationer och online grupper. Läs tidningar och facktidskrifter.