Wka

Hur berätta om Rolex klocka är en äkta eller falska

Rolex klockor är en symbol för rikedom för många människor, och som ett resultat finns det många imitationer och förfalskningar där ute. Tala om skillnaden mellan en riktig Rolex klocka och en falsk är inte alltid självklart, men det finns tecken på att du kan hålla utkik efter.

Steg

Hur berätta om Rolex klocka är en äkta eller falska. Kontrollera förstoringen.
Hur berätta om Rolex klocka är en äkta eller falska. Kontrollera förstoringen.
 1. 1
  Titta på källan. Det första du bör göra när man bedömer äktheten av en Rolex är att titta på var den kommer ifrån. En ansedd juvelerare eller en fin klocka återförsäljare är förmodligen kommer att sälja den äkta varan. En man med ett marknadsstånd som säljer dem för mycket mindre än det vanliga marknadspriset brukar sälja något antingen stulna eller falska. Pantbanker är något av en blandad påse, eftersom de är beroende av skrupler de enskilda säljarna. Vissa pantbanker kommer att se till att de endast tar emot äkta klockor, men andra kommer inte oroa sälja förfalskningar och stulna föremål, vilket innebär att köpa från en pantbanken är ofta en risk.
 2. 2
  Kontrollera förstoringen. Många Rolex klockor har en förstoring panel över där datumet visas. Falska klockor kommer att ha vad som verkar vara en förstoring panel, men kommer faktiskt bara vara vanligt glas. Real Rolex klockor har naturligtvis alltid verklig förstoring. Förstoringen på en äkta är 2x, men var försiktig med detta eftersom förfalskare kontinuerligt förbättra
 3. 3
  Ta bort baksidan. Att titta på baksidan av någon Rolex kommer att avslöja att fallet och inälvsprodukter alla är gjorda av metall. Förfalskningar kommer i allmänhet att använda plast eftersom det är mycket billigare att producera. Rolex använder bara de bästa materialen och naturligtvis metall varar mycket längre och kostar en hel del mer att göra. Många förfalskningar kommer också att ha en plast inre fall under en metall yttre casing.There är högre kvalitet förfalskningar all metall termosflaskor, märkta Rolex, dessa är svårare att bedöma för amatörer! se http://www.bobswatches.com/rolex-watches/blog/the-top-ten-ways-to-spot-a-fake-rolex.html
 4. 4
  Lyssna på den andra handen. Den andra handen på de flesta klockor är det som gör det tickande ljudet som det ryckigt rör sig längs. Rolex, och andra fina klockor sekund händer gör inte detta ljud eftersom de rent sopa längs snarare än jerking tillsammans. Rörelsen hos en riktig Rolex är också en mycket smidigare än förfalskningar som inte gör detta sound.This är irrelevant om du inte är skicklig som du inte vet ett tick från en annan tock

Tips

 • Du kan också kolla utskriften på ratten under förstoring, kommer en genuin produkt vara snyggt och skarpt ut, kommer en förfalskad ibland skeva bokstäver, dåligt målade. En hel del förfalskningar kommer också att ha damm, hår, etc. under glaset på ratten. Detta borde varna dig omedelbart som schweiziska produkter kostar 20 gånger mer av en anledning!
 • Om klockan har en låda markera rutorna för förfalskningar oftast träet är som en spånskiva och kudden är som en dålig kvalitet mocka material.
 • Google modell och serienummer och jämför klockans egenskaper med klocka egenskaper.
 • På baksidan, titta där klockan gjordes. Rolex klockor är tillverkade i Schweiz. Om det står ett annat land, är klockan falska. Detta är inte ett bra sätt, inte självklart är säger Shnitzerland.
 • Ta av armband eller bandet med en liten gem. Så titta mellan klackarna, det område som nu exponeras av dig att ta bort armband / länk. Det finns 2 uppsättningar siffror, ett ordningsnummer vid 6 och ett modellnummer på 12
 • En annan sak att titta efter är den person som försöker sälja dig klockan. Var försiktig om de sa att de köpte det utomlands eller fått den som en gåva, eftersom dessa kan vara tecken på att det är en bluff.
 • Ta den till en Rolex urmakare låta honom öppna och berätta.

Varningar

 • Låt inte ansiktet repas genom att gå att sova med den, leker grov sporter eller aktiviteter.
 • Ha den hemma, men kom ihåg att ta bort det innan du duschar om du inte har en vattentät klocka.
 • Se till att du inte förlorar din klocka.
 • Pimped ut Rolexes dvs Rolexes med eftermarknaden diamanter på urtavlor etc kommer inte att betjänas av Rolex.