Wka

Hur att leva ett lyckligt liv utan romantiska relationer

Vid tillämpningen av denna artikel, en "significant other" definieras som någon som du befinner dig i en pågående romantisk relation.

Steg

Hur att leva ett lyckligt liv utan romantiska relationer. Var nöjd med dig själv.
Hur att leva ett lyckligt liv utan romantiska relationer. Var nöjd med dig själv.
 1. 1
  Var nöjd med dig själv. Detta är det viktigaste steget. Ta upp en hobby, såsom motion, läsning, eller meditation, som gör att du mår bra och tar upp mycket tid. Fokusera på att förbättra dig själv och vara lycklig själv.
 2. 2
  Konstruera en stor grupp av vänner. De behöver inte vara nära, men du bör ha gott om människor som du är bekväm med att prata med eller går platser med på en tillfällig basis. Var vänlig mot människor på platser som du ofta, så att du har flera ställen som kan känna sig som hemma, om den tomma lägenheten eller huset börjar bry dig.
  • Om vänner uttrycker oro över din enda status eller vill ställa dig upp på en dag, förklara lugnt och tryggt att du är lyckligare själv. Förstå att du är i minoritet i detta och att alla inte kommer att förstå.
 3. 3
  Ignorera inte ditt behov av fysisk tillfredsställelse. De flesta vuxna butiker kommer att lagra flera leveranser för att lugna dessa behov. Du kommer att upptäcka att, med lite utforskning och tid, kan du försäkra dig snabbare och mer noggrant utan en partner.
 4. 4
  Sök arbete som du älskar eller lär dig att älska ditt arbete. Fokusera på ditt arbete att känna sig uppfyllda och öka din grupp tillfälliga vänner. Se till att fokusera på att göra ett bra jobb snarare än att få det nästa befordran - kampanjer är sällsynta nog att du snabbt kan bli frustrerad om det var ditt enda mål.

Tips

 • Ta hand om dig själv innan du gör något annat.
 • Om du hittar någon som du är intresserad, tveka inte att fråga ut dem bara för att du hade planerat på att leva utan en betydande andra. Du kan alltid göra undantag.
 • Om du befinner dig i behov av att tycka fysisk njutning med en partner, välj någon som du är bekväm med, men inte intresserad Se till att de vet att du inte är intresserad av en relation, och att de känner på samma sätt.

Varningar

 • Undvik droger eller överdrivet drickande. Antingen kan leda dig att skicka fel signaler till en intresserad partner eller ens få dig att göra något du kommer att ångra.
 • Undersök själv. Vill du inte vara i en relation eftersom din sista ärrade dig? Behöver du tid att komma över något annat? Lever inte i det förflutna.
 • Var inte i en relation bara för att inte vara ensam. Var inte ensam bara på grund av tidigare erfarenheter. Lycka börjar inifrån.