Wka

Hur får man över att inte ha en pojkvän / flickvän

När vi kommer till en viss ålder, många av oss känner behov av att ha en flickvän / pojkvän. När människorna runt omkring oss blir paras ihop, känner vi alltmer ensam, och detta kan ibland leda till olycka / depression. Denna artikel kommer att visa dig hur man blir lycklig när du inte har en pojkvän / flickvän!

Steg

Hur får man över att inte ha en pojkvän / flickvän. Stoppa dina vänner från skryta med dig om deras flickvän eller pojkvän, om de gör detta.
Hur får man över att inte ha en pojkvän / flickvän. Stoppa dina vänner från skryta med dig om deras flickvän eller pojkvän, om de gör detta.
 1. 1
  Stoppa dina vänner från skryta med dig om deras flickvän eller pojkvän, om de gör detta. Detta kan få oss att känna avundsjuka och ensam, och definitivt inte hjälpa självkänsla. Människor tenderar att berätta för varandra om sin flickvän eller pojkvän för att de är så glada att de bara behöver berätta för någon. Tyvärr kan detta komma ibland ut som skryt. Du kan comunicate att detta kommer till dig men tänk om din aproach och du får med en del människor att mer subtila tekniker som byter ämne eller fokus på något annat kan vara bättre än att visa ett tecken på svaghet, eftersom de automaticaly göra det värre genom olycka.
 2. 2
  Lär dig att acceptera det faktum att du är singel. Alla är på en punkt, och det är bara så visar sig att i detta skede i ditt liv är du inte med någon.
 3. 3
  Tänk på alla de bra saker du kan göra / njuta av medan du är singel. Du kan gå ut och roa dig på ett disco utan att oroa dig för vad din flickvän eller pojkvän kommer att tänka på dig när du gör din pinsamma kyckling dans framför alla dina vänner. Du kan vara dig själv utan att behöva oroa sig för att uppfylla någons standarder eller imponerande dem. Du kommer inte behöva gå på någon möjligen besvärliga datum, oroa dig för vad du bär eller gör något som du inte vill göra, till exempel se den dumma filmen som bara din flickvän / pojkvän vill se.
 4. 4
  Lyssna på lite musik som är pro-vara singel. "Single Ladies" med Beyonce eller "Riding Solo" av Jason Derulo är ganska bra självkänsla boosters för alla som singel.
 5. 5
  Möt upp med andra vänner som fortfarande är singel. Ha en tjejkväll eller ha en boys-bara umgås session i parken. Göra alla de saker som det motsatta könet kanske inte gillar att göra, till exempel måla naglarna eller göra en galen cykling kurs full av hopp och andra hinder.
 6. 6
  Gå inte ute efter kärlek. Det kommer till dig när du minst anar det, så njut av livet som en enda person, och innan du vet att du kommer att beviljas med gåva eller en flickvän / pojkvän.

Tips

 • Försök alltid att se bra ut. Ta en dusch varje dag, borsta tänderna och bära några trevliga deodorant / rakvatten och kläder. Du vet aldrig när din speciella någon kan dyka upp!
 • Om din vän bjuder in dig att gå med dem på en date med sin flickvän eller pojkvän, är det klokt att inte gå. Tänk hur upprörd du ska vara när de är smooching i hörnet och du är på din egen.
 • Försök inte få alltför avundsjuk på de vänner du har som fattas. Detta kommer att störa dem, och göra dig ännu olyckligare.

Varningar

 • Aldrig någonsin försöka dela din vän och hans / hennes flickvän / pojkvän upp. Inte bara kommer din vän hatar dig, men du kommer att bli impopulär och det kan störa dig ännu mer.
 • Var inte alltför dum när man gör saker med andra ensamstående vänner. En stor stor ärr över ansiktet kanske inte vara en sväng.
 • Var inte alltför desperat efter en flickvän eller pojkvän. Detta kan stöta bort vissa människor.