Wka

Hur man handskas med att vara singel och känna sig ensam

Är du singel? Är du trött och trött på att se lycklig i kärlek par kyssas i parker och promenader genom staden arm i arm? Vill du känner dig ensam om att alla andra i din sociala grupp har en pojkvän eller en flickvän? Att vara singel är inte en dålig sak, det är bara en svår sak att gå igenom och kan leka med dina känslor och självförtroende. Läs det här steg för steg artikel om hur man kan handskas med att vara singel och känner sig ensam!

Steg

Hur man handskas med att vara singel och känna sig ensam. Spendera tid med familj och vänner.
Hur man handskas med att vara singel och känna sig ensam. Spendera tid med familj och vänner.
 1. 1
  Spendera tid med familj och vänner. Om du känner dig ensam, prata med din familj och umgås med dina vänner. Sitter på egen hand, i ett mörkare rum med stängda gardiner kommer att göra något för ditt självförtroende och gör att du känner mer pessimistisk. Gå ut och umgås med vänner och att din uppmärksamhet på att vara singel!
 2. 2
  Tror inte mindre av sig själv. Att vara i en relation gör dig inte en bättre, mer uppnås personen. Det spelar ingen roll om du inte har träffat någon ännu som är galen i dig, som du är med dem, dessa saker tar tid. Att hitta någon som är 100% kompatibel med inte bara hända ur det blå, du eller de har att hitta dig först.
 3. 3
  Gå inte söka. Vissa säger att man inte hittar kärleken, finner kärlek dig. Vad detta gamla talesättet betyder är kärlek är inte något man köper, är det något som är intjänade och upptäckte. Visst finns det de människor som alltid är i relationer, men om du verkligen tänker på det, hur många av dessa människor är kär? Bara inte gå runt att tänka att du kommer att vara ensam för resten av ditt liv eftersom du kommer att träffa den person av dina drömmar du bara ha tålamod och träffa nya människor. Kärleken hittar dig när du minst anar det!
 4. 4
  Motion. Om du är ensam, ta upp en ny sport eller motion. Löpning och simning i synnerhet är bra sport att lindra stress och depression.
 5. 5
  Tänk på dina krav. Kan du vara lite kinkig när det gäller att plocka en ny pojkvän / flickvän? Kanske du behöver för att dra ner dina normer och nöja någon som du inte vanligtvis skulle gå för.
 6. 6
  Lär dig en ny färdighet. Ta upp fritidsintressen som läsning, dans, yoga, judo... Alla saker. Dessa är stora saker att göra för att stoppa känsla ner hela tiden.
 7. 7
  Försök att inte idealisera relationer. Att vara i en relation med någon är inte lätt alls, om något folk i relationer har mer problem än enkelbörd. Relationer är hårt arbete, och är inte en promenad i parken!
 8. 8
  Inte bor i förflutna och hålla fast vid tidigare relation / krossar. Detta är en mycket vanlig sak folk gör när de har ont i ett tidigare förhållande. Acceptera det faktum att ni två är över och att ja, du hade en bra tid så länge det varade, men tiderna har förändrats och människor har gått vidare. Vara optimistisk!
 9. 9
  Titta alltid på den ljusa sidan av livet! Var glad och innehåll inom dig själv och aldrig någonsin tror att du inte är värdig att vara i ett förhållande eller att du är utanför någons ligan.

Tips

 • Umgås med vänner som är bra för dig, inte någon som kommer att ta dig ner
 • Det är bättre att vara ensam och innehåll än i en ohälsosam relation.
 • Älska dig själv! Du måste vara säker utan någon att stabilisera dig!
 • Vara optimistisk
 • Inte älta det förflutna. Den nuvarande är nu och framtiden är stenlagd ur din nuvarande!
 • Titta alltid på den ljusa sidan av livet
 • Var glad
 • Ta upp en ny hobby.
 • Ta upp en form av motion.
 • Om du känner dig ner, prata med vänner och familj

Varningar

 • Försök inte att starta ett förhållande för den skull ha en relation - du är tänkta att hitta den sanna kärleken, inte någon att förbättra din bild.
 • Tro inte att du är inte värd att vara i en relation eftersom du är. Du har bara inte träffat rätt person ännu.