Wka

Hur man köper den perfekta gåvan för din fd kärlek

Förr i tiden en enkel och effektiv metod för imponerande ditt ex var köpa blommor, godis eller till och skicka anteckningar kärlek. Numera skulle dessa poster inte tricket som vår värld, eller låt oss bara säga att det ekonomiska tillståndet i vår värld tar en stor plats i vardagliga relationer, så att en del av att få tillbaka med ditt ex med bara en enkel gåva eller en liten kärleken gest är bara inte effektiv som den var tidigare. En blomma är för grunt, är godis bara alltför vanligt, lämnar en kärlek anteckning förmodligen skulle sluta som en nöjespark.

En gåva kan även ses som en negativ sak, kan det även bli ett fruktansvärt misstag som kan och kommer att förvandla en fin gest av kärlek till en liten kamp, ​​de viktigaste idéerna i denna kamp är: "du vill köpa mig?" eller "Jag är inte till salu" eller "du förolämpar mig" eller "jag behöver inte dina gåvor" och listan kan fortsätta för evigt.

Så vad ska du göra, blir en gåva vara bra eller ett dåligt beslut för att få din kärlek tillbaka? För att hjälpa dig att avgöra här är en lista över situationer där en present / gåva skulle vara lämpligt eller användbart.

Steg

Hur man köper den perfekta gåvan för din fd kärlek. Erbjuda en förklaring.
Hur man köper den perfekta gåvan för din fd kärlek. Erbjuda en förklaring.
 1. 1
  Erbjuda en förklaring. Om det är ett speciellt tillfälle för henne (födelsedag, namnsdag, etc), förutom den nuvarande du kommer att erbjuda, bör du förklara för henne att det är en stor händelse för er, och även om du är separerade eller din relation är en lite spänd, kunde du inte ha missat det för något i världen. Detta kommer få henne att känna mycket viktigt och kommer att vara det första steget i att göra henne tror du fortfarande älskar henne och övertyga henne om att hon har en viktig roll i ditt liv.
 1. 1
  Välj din gåva noga om det kommer att konkurrera med andra gåvor. Låt oss säga att du och ditt ex flickvän är en del av samma grupp av vänner, och du får en inbjudan till en fest, antingen ni båda får det från en gemensam vän, eller ens från ditt ex älskare eftersom du har samma vänner. Låt oss ta till exempel det är hennes födelsedag på skolan / arbetet och hon uppmanar sina kollegor att hennes parti. I denna situation bör du välja klokt hennes gåva. Med tanke på att det kommer att finnas en massa presenter och alla slags presenter, måste din vara något alldeles extra, som helt kommer att blåsa bort henne. Erbjud henne en gåva som bara du och hon vet om, en gåva med en direkt länk till din fd flickvän, som kommer att dra henne närmare dig än alla de övriga inbjudna.
 2. 2
  Köp henne en oförglömlig gåva. Hon måste ha något, och du förmodligen är den enda personen som vet det. Men det finns en hake, måste detta något vara en gåva som hon kan njuta bredvid dig. Låt oss ta ett exempel: biljetter till en rockkonsert. Hon vill verkligen gå, men ingen av hennes vänner gillar denna typ av musik. Ta hänsyn till, detta är bara ett exempel, för att hjälpa dig att förstå situationen bättre. Låt oss gå tillbaka till vårt exempel. Du bestämmer dig för att köpa henne dessa biljetter, och även tänkt, är relationen mellan er två inte fungerar mycket bra, kommer ditt erbjudande vara alltför frestande eller intressant för henne att vägra. Det är en enkel steg som kan vara mycket användbar i din strävan att föra ditt ex tillbaka till dig.
 3. 3
  Analysera saker lite. Tänk på alla de saker hon ville och aldrig haft tid eller möjlighet att få det. Ett enkelt exempel skulle vara en gammal bok eller ett visst album hon aldrig hittade. Försök att hitta denna lilla men också värdefull gåva (värde i termer av värde för henne, inte att förväxlas med ordet dyrt). Också en viktig faktor skulle vara att inte skryta om att försöka hitta detta, hålla det svalt, agera som om det var en slumpmässig händelse, snubblade du bara på just den saken och eftersom du visste att hon gillade det mycket, bestämde du att överraska henne.
 4. 4
  Försök att inte ge henne en gåva som påminner henne bryta upp orsaken, eller andra olämpliga gåvor till exempel: om hon trodde att du är okänslig, inte skickar en stor rosa bukett med en kärlek noterar bifogas. Du behöver inte vara någon annan för att få henne tillbaka

, Kommer du bara att se ut som en hycklare, kommer hon bara se dig som en bluff, och det är inte ditt mål. Försök att vara dig själv, tror att situationen innan du agerar, kom ihåg att ibland inte nödvändigtvis betyder bättre.