Wka

Hur att behålla romantik

Det finns så mycket mer engagerade i att hålla romantiken vid liv än bara ljus, skumbad, och fotmassage. Du har var att arbeta på det för att upprätthålla och njuta romantik i ditt liv. Här är hur man matar den romantiska bränder i er relation i ett djupt och meningsfullt sätt.

Steg

Hur att behålla romantik. Bring spela upp i din relation.
Hur att behålla romantik. Bring spela upp i din relation.
 1. 1
  Bring spela upp i din relation. Om du känner dig unromantic, fråga dig själv när var sista gången ni två hade kul tillsammans. Bara vanligt, dumbom roligt. Att göra något som att spela ett spel, tittar på en komedi, eller jagar varandra runt huset. Allt som du kan ha haft när du var dating eller ens när du var barn kan hjälpa dig att hålla kontakten.
  • Skratta mycket! Levity är en sexig sak. Om du har fastnat i tankar om hur mycket hushållsarbete du måste göra, eller att du kanske vaknar barnen, mer än troligt att du inte kommer att känna sig romantisk. Skratta åt de saker som fick dig ur en romantisk stämning och snart du hittar dig själv tillbaka i den.
 2. 2
  Tala din partners kärlek språk. Vi uttrycker ofta kärlek till vår partner på det sätt vi vill ta emot det, men det är inte nödvändigtvis det sätt de behöver för att ta emot det. Fråga din make vad du kan göra för att få dem att känna sig älskad och dela samma med dem. När du ger kärlek till din make på ett sätt som uppfyller deras specifika behov, blir de mer öppna för att uttrycka kärlek på ett sätt som motsvarar dina behov. Om du inte delar dessa behov med varandra, kan du bli förvirrad och disappointed.Gentlemen, de flesta kvinnor visa tillgivenhet som en uppmuntran av sin partners vårdande känslor. Så håller inte tillbaka! Om kramar och kyssar kommer att göra din kvinna lycklig då gå för det och hon kommer att göra dig hennes kung!
 3. 3
  Satt scenen för romantik. Vi försöker ofta att "få" våra partners för att vara mer romantiskt genom att tro att vi behöver ändra dem för att få vad vi vill ha. Sanningen är att du är mycket mer benägna att få vad du vill när du tar ansvar. Skapa din egen romantisk stämning genom att klä upp, sätta på musik, förbereda sensuella mat, och ta lite tid att och uppskatta dig själv. Det kommer inte ta lång tid för din partner att delta i det roliga!
 4. 4
  Be om vad du vill. Låt din partner vet att du är djupt intresserad av att spendera en romantisk tid med dem, du skulle bli förvånad över hur ofta de är omedvetna om detta. Gnälla, krävande, och manipulera är tvärtemot skapa romantik, så gör ditt bästa för att be med slag och kärleksfulla ord.
 5. 5
  Visa din uppskattning. Note och anmärkning på lite saker din partner gör för att göra livet bättre, medan det är en sak att bli uppskattad för att göra en romantisk gest, som bekräftas för unglamorous, BRYSK uppgifter som att göra rätter eller ta ut soporna blir vardagliga uppgifter i handlingar kärlek. Framgångsrika relationer har en 5 till 1 ratio av värdestegringar till kritik, så om du verkligen vill värma upp din relation, börja uppskatta!
  • Skicka din partner en text eller e-post på jobbet bara för att säga att du uppskattar hur hårt de arbetar för att hålla saker tillsammans. Om du verkligen vill gå alla ut, skicka snigelpost, ingen förväntar sig det nuförtiden, så ta dig tid att göra detta är extra romantisk.
  • Vakna din partner till frukost och lämna ett tack kort på deras skäl tallrik objekt i listan varför du är tacksam för att ha dem i ditt liv.
  • Var specifik! "Tack för att vara så bra!" är trevligt, men "Tack för att du läser barnen godnattsagor, vilket gör de bästa pannkakor i världen, och alltid lämnar verandan ljuset på för mig" visar att du är uppmärksam.
 6. 6
  Prata mer. Detta betyder inte att gå över räkningar eller sysslor schemaläggning, det innebär att dela dina förhoppningar, rädslor, intressen, pet-peeves, och alla andra saker som gör dig dig. Detta kallas självutlämnande och har visat sig vara avgörande för att utveckla och upprätthålla en känsla av tillit och intimitet, det är ingen slump att allt detta är saker folk diskutera i oändlighet i den andlösa början av en romans.
  • Hitta en bra tid och plats för att prata så att du inte kommer att avbrytas av främlingar, telefonsamtal eller ungar. Bjuder in din partner att gå en promenad, till exempel, är ett enkelt, romantiskt sätt att hitta en ensam tid.
  • Kom ihåg att vara respektfull. Reagerar negativt på någon när de själva beskriver kan skapa allvarliga nedfall.
 7. 7
  Lyssna. Alla människor längtar att bli sedd och hörd. Låt din partner vet att du lyssnar genom att säga, "Wow, kan jag se varför du är frustrerad," eller, "Det måste ha varit svårt för er." Att vara med din partner och verkligen lyssnar på dem kan vara magiskt för er båda.
  • Män tenderar att visa att de bryr sig genom att rulla upp ärmarna och försöker fixa sina partners problem, men detta är ofta misstolkas som ett försök att rusa en olycklig ämne tillsammans. Var noga med att lyssna på och validera din partners berättelse innan föreslå sätt att hjälpa.
 8. 8
  Berätta sanningen. Sanningen är ett bra sätt att skapa förbindelse med din partner, och känslan ansluten är den ultimata kärleken. Till exempel kan du säga "Jag känner mig trygg när jag är med dig" eller "Ibland jag orolig för att vi är för upptagna för att skapa nära stunder tillsammans, men jag vill verkligen vara nära med dig." Bara dela dina sanna känslor och talar av dina erfarenheter. Om du döljer i din relation, kommer du inte känna ansluten, så överväga att sanningen en pågående prioritet i ditt liv.
 9. 9
  Respektera din partner. Förstå att vara tillsammans betyder inte att vara samma person eller komma överens i allt. Acceptera att det finns skillnader mellan er två kommer att göra dig bättre kunna möta din partners känslomässiga behov. Ditt förtroende för din partner kommer att göra dem mer trygga i sig själva - och ingenting är sexigare än två trygga människor som älskar och litar på varandra.

Tips

 • Timing är viktigt! Försök att uppvakta din fru med choklad och blommor när hon betonar om hushållsarbete kommer bara att öka sin stress. Romance kommer att blomstra när du gör behoven av din make viktigare än din egen, om vad hon verkligen behöver i det ögonblicket är någon att vika tvätten och torka golvet, komma på det! Detta kommer att ge mycket bättre resultat i romantik avdelning än att ge henne blommor hon har ingen tid att uppskatta och underkläder hon är inte på humör att bära.
 • Orden behaga och tack är så lite och gör en värld av bra, att göra en person känner sig uppskattad?

Varningar

 • Många par kommer undermedvetet skapar ett argument bara när det finns en möjlighet för romantik. Detta händer eftersom vi har villkorat oss att undvika intim förbindelse. Vi är rädda för att bli sårad när vi är som mest öppna och sårbara, så vi stängde ner utan att ens inse att vi gör det. När detta händer, ta notis - utan att döma dig själv eller din partner. Försök en gång till för att utlösa en anslutning med hjälp av stegen ovan.