Wka

Hur man kan stoppa dina vänner slåss

När dina bästa vänner hamnar i ett slagsmål, kan du få dras in det. Om du vill veta hur man gör detta striderna stopp, fortsätt läsa för några förslag.

Steg

Hur man kan stoppa dina vänner slåss. Ta reda på alla dina vänner som är inkluderade i kampen.
Hur man kan stoppa dina vänner slåss. Ta reda på alla dina vänner som är inkluderade i kampen.
 1. 1
  Ta reda på alla dina vänner som är inkluderade i kampen. Se till att du vet vem som gjorde vad och huvudpunkterna i varför striderna sker. Fråga andra klasskamrater / kollegor om de vet någon mer information om denna fråga.
 2. 2
  Förklara för alla dina vänner som deltar i kampen att du inte planerar att ta en sida. Låt dem veta att du är bara där för att hjälpa och inte vill få dras in i detta. Se till att inte hoppa över detta steg, annars kommer det att orsaka ytterligare problem längs vägen.
 3. 3
  Lyssna på alla dina vänner. Försök att ta reda på orsaken till varför de slåss med varandra ur deras synvinkel. Var en god lyssnare, och försöka stödja deras uppfattning av kampen.
 4. 4
  Se till att historien om kampen är densamma från alla dina vänner. Försök att få de mest korrekta fakta som du kan om vad som hade hänt. Se till att inte blanda din väns åsikter med vad som faktiskt ägde rum i denna kamp.
 5. 5
  Försök att samla alla dina vänner involverad i kampen till en plats där din röst hörs. Förklara för dem de fakta som du hört talas om kampen, och be dem alla om det är vad som verkligen händer. Se till att lyssna på dem alla igen om de tror att något i dina fakta är felaktig.
 6. 6
  Låt dina vänner veta att du inte vill att denna kamp för att förstöra alla din vänskap. Berätta för dem att de ska göra sitt bästa för att göra upp och sortera allt detta ut. Å andra sidan, kan du också prova att börja om med din vänskap. Försök att ta bort denna incident från sina sinnen genom att låtsas att det aldrig hänt.
 7. 7
  Om dina vänner har fallit ut ge dem utrymme för om du går med en vän och sedan den andra kommer att falla ut med dig. Om de kämpar fortfarande efter två dagar säger att då att du inte kommer att välja en av dem, eftersom det är inte rättvist. Berätta för dem att du kommer att bo med någon annan tills problemet är löst.

Tips

 • Om kampen handlar om rykten, konfrontera den person som ryktena handlar om och berätta för dem eftersom chanserna är, de vet inte om det.
 • Ibland vänner vill inte fortsätta att vara vänner längre om kampen var en riktigt dålig en. Inte pressa inte dina vänner för att fortsätta vara vänner med de andra som är inblandade i kampen om de känner sig obekväma eller osäkra omkring dem.
 • Förvaras utom deras utrymme låt dem reda ut för sig själva annars kommer de att falla ut med dig.
 • Försök att få alla dina vänner att säga sin mening. Låt dem veta att deras åsikter måste höras om de vill denna kamp som måste lösas.
 • Om de inte kommer att prata personligen, kallar dem båda och berätta för dem att se dem slåss gör dig ledsen. Berätta för dem att prata ut med varandra.
 • Försök att låta dem prata med varandra för lite, lyssna med en annan vän, sedan försöka att diskutera med dem hur de är likartade.
 • Anledningen dina vänner är upprörda kan bero på något hemma. Ta hänsyn till detta när sorteringen argumentet ut.
 • Om du är yngre (3rd) prata med dem på rasten eller någon ledig tid på händerna. Berätta för dem att du är ledsen för att de kämpar. Kom ihåg att inte ta sidorna prata med dem.

Varningar

 • Det skulle också vara bäst om du håller den information som du får från din vän (s) till dig själv eftersom du inte vill vara en nark eller skvaller.
 • Försök inte att plocka en vän att hålla med. Detta kan orsaka en annan vän att bli väldigt arg på dig, eventuellt resulterar i att förlora en vänskap.
 • Inte sprids inte vad som hände med din grupp av vänner runt skolan. Om dina vänner veta att du sprider rykten om deras argument, kanske du har förlorat alla dina vänner.