Wka

Hur ta reda på om en tjej är arg på dig

Är din flickvän eller annan nära kvinnlig vän agerar ovanligt annorlunda omkring dig? Får du den kalla handen, eller någon annan subtila negativa budskap som gör att du känner dig obekväm? Hellre än att strunta i det, är det bäst att du försöker lista ut om något är fel, eller om du helt enkelt överreagerar. Här är några steg som kan hjälpa dig att avgöra om en tjej är arg på dig.


Steg

Hur ta reda på om en tjej är arg på dig. Steg tillbaka och minnas.
Hur ta reda på om en tjej är arg på dig. Steg tillbaka och minnas.
 1. 1
  Steg tillbaka och minnas. Har hon någon potentiell orsak (er) för att vara arg på dig? Kan du komma ihåg något som du kanske har gjort att såra hennes känslor?
 2. 2
  Försök att upptäcka subtila förändringar i hennes beteende. Tänk på hennes normala personlighetsdrag och försöka se om de skiljer sig från hur hon agerar omkring dig nu. Även om hon fortfarande talar till dig, kan hon fortfarande vara arg på dig. Notera eventuella förändringar i hennes tonfall och kroppsspråk. Talar hon plötsligt tyst eller strängt omkring dig? Har hon började plötsligt korsa armarna när du pratar med dig? Har hon inte längre göra ögonkontakt? Är hon ovanligt känslig för någon av dina halvhjärtade skämt, eller kanske okänslig för dina egna känslor? Dessa är bara några exempel som du kan överväga.
 3. 3
  Ta del av hennes vänners attityder. Precis som med alla nära vänner, flickor är benägna att berätta för sina nära vänner om hur de känner mot en viss person. Är hennes vänner stirrade plötsligt på dig, eller försöker att inte stirra på dig, eller på annat sätt att du känner dig obekväm? Förvara dessa i åtanke.
 4. 4
  Försök att testa hennes humör. Ett bra sätt att göra detta är helt enkelt att knäcka ett skämt. Du kan hänvisa till en mellan er två, eller helt enkelt minnas på några roliga ögonblick att ni två en gång delade. Om hon är reserverad eller annars kall och oemottaglig för ditt försök till humor, så finns det en god chans att hon är arg på dig.
 5. 5
  Konfrontera henne. Om du har utnyttjat dessa exempel och ha en god anledning att tro att hon kan vara arg på dig, då är det bara bäst att personligen be henne själv. Fråga henne platt ut, "Vad är det för fel?" eller "Är du upprörd med mig?" eller "Har jag gjort något fel?" Var uppmärksam på din röst, eftersom du inte vill uppfattas som hotfulla eller befallande.
 6. 6
  Bedöm hennes reaktion på din konfrontation, som behövs. Om du har konfronterade henne, det finns en god chans att hon inte kommer att svara direkt. Hon kan svara tillbaka med ett "Ingenting" eller "Nej, jag är inte arg på dig."
  • Även om det är möjligt att hon ärligt talat inte kan vara arg på dig, glöm inte att ta del av hennes kroppsspråk. Verkar hennes röst tvingade och / eller abrupt? Vägrar hon att få ögonkontakt med dig? Eventuella nyansskillnader som hon verkar att förmedla, som annars skiljer sig från hennes normala beteende, är alla motiveringar som hon kan ljuga för dig. I det här fallet kan man säga "Tja, jag har märkt att du...", nämner hennes ovanliga attityd eller beteende mot dig.

Tips

 • Det är bra att ha en gemensam vän här (dvs. någon som är vän med både dig och henne) att hjälpa till att medla mellan situationen.
 • Ibland tjejer bara vill inte vara vän med dig så att de bara vill att du ska känna dig som om du gjorde något fruktansvärt fel och de är arg på dig. Om du verkligen gjorde inget fel, bara ignorera dem. Varför skulle du vilja vara kompis med en tjej som inte kan berätta vad som är på deras sinne?
 • I allmänhet är det bra att vara försiktig med henne. Samtidigt, bör du dock verkar förstå vad hon har att säga. Fokusera inte för mycket av din insats på att försöka vara känsliga medan förstrött ignorerar hennes vädjan.
 • Var försiktig när du litar på en annan person för rådgivning. Använd inte hennes vän att "be om ursäkt" för henne, eftersom det kommer att komma ut som mycket falsk. Du ska bara försöka ta reda på om hon är arg på dig i första hand.
 • Om du inte är bekväm med att konfrontera henne, försök att fråga sina vänner.

Varningar

 • Konfrontera inte henne framför hennes vänner, eller framför dina egna vänner. Inte bara kan det vara potentiellt pinsamt för er båda, men hotar också, vilket gör henne mindre benägna att erkänna "problemet". Om du bestämmer dig för att fråga henne om det, se till att du gör det i privat.
 • Undvik att vara alltför okänsligt. Du kan oavsiktligt komma ut som känslokall och / eller apatisk till vad det är att hon är upprörd över med dig.
 • Ge upp när du vet att hon kommer att vara arg på dig för länge. Prova nya vänner.