Wka

Hur får din vän att ägna mer uppmärksamhet åt dig

Har din No.1 eller mest eftertraktade bästa vän inte betala mycket uppmärksamhet till dig? Har du ibland känner utanförskap? Tycker du att han eller hon inte gillar dig? Gå med i klubben.

Om du vill att din vän att gilla dig mer säga att han / hon är äldre och man tror att det smart, söt, trevlig etc. var inte blyg att gå upp och prata med honom / henne. Och om de tror att din söta, söta, etc. alla bättre!!

Steg

Hur får din vän att ägna mer uppmärksamhet åt dig. Först av allt sluta sitta där och sorg.
Hur får din vän att ägna mer uppmärksamhet åt dig. Först av allt sluta sitta där och sorg.
 1. 1
  Först av allt sluta sitta där och sorg. Tror inte att han / hon kommer till dig på egen hand. De flesta av de gånger, är detta din vän faktiskt en betydelse sökare. Dessa människor söka och få betydelse från alla, men i gengäld inte inser att de måste lämna tillbaka den. Så, sluta sitta där och sorg! Få upp och gå sitta med honom / henne. Försök att få så många chanser som möjligt att komma nära henne. Sitt med honom / henne på lunch, be honom / henne om han / hon vill gå en promenad, kanske etc. Folk säger något i stil med, "Tycker du inte så och så håller fast vid så och så?" Do inte uppmärksamma detta. De andra är bara avundsjuk på dig.
 2. 2
  Om detta inte är lika affektiva, försöka släppa subtila antydningar som, "ja, vem du umgås med dessa dagar?? Jag inte ens säga ett ord till dig idag.. vi borde umgås oftare.. Vad gör du säger? "
 3. 3
  Om möjligt försök att prata ut med honom / henne. Men gör det inte mer än en gång för att han / hon kommer att tro din desperata eller något.
 4. 4
  Inte egentligen hålla sig till honom / henne så mycket. Om du ger henne ett samtal gör det "Jag är här, men inte faktiskt här" trick. I grund och botten, visa honom / henne lite attityd men inte tung attityd. Till exempel om du kallar honom / henne att samtalet kommer att vara ungefär så här: Du: Hej.. Vän: Hej.. Du: Så vad är upp? osv osv. oftast hur samtalet går vidare. Sedan efter 15 minuter eller så bara säga något i stil med "Hej jag gotta go, see ya!" Det kommer att göra honom / henne att känna sig som att prata med dig mer.
 5. 5
  Försök också att få honom / henne ett kort eller så bara allmänt säga hur mycket du gillar henne... eller bara säga tack för allt hon har gjort för dig.
 6. 6
  Om han / hon behöver något göras, säger att få hennes väska packad eller köpa en bok när hon är verkligen upptagen, försöker erbjuda att göra det istället.
 7. 7
  Vad du än gör: Inte säga något om honom / henne bakom hans / hennes back.Good eller dåligt. För det kan förvandlas till något som du inte någonsin säga. t.ex. Du, "Tycker du inte så och så är så cool?" Det kommer att visa sig vara <"Tycker du inte så och så är så häftig?"

Tips

 • Om någon säger något om honom eller henne... sticka upp för dem.
 • Låt honom / henne ensam för ett par dagar.. Det kommer att göra dem nyfikna varför du inte runt längre. Bara för att hon / han inte uppmärksamma dig betyder inte att de inte ser dig omkring!
 • Bjud in dem runt till platser de kommer att gilla så det är mer troligt att du kommer ihåg det och hålla det som ett bra minne med din vän!
 • Prova att ringa henne då och då.
 • Hur få henne att skratta. Tänk på saker som du såg innan! prova detta.
 • Kom ihåg: Ett leende är en sådan rolig sak det rynkor upp ditt ansikte och när det är borta.. du aldrig kan hitta den hemliga gömställe! SÅ le när du ser honom eller henne.
 • Om hon valde att säga gymnastik i PE, väljer du gymnastik också. Men låt inte henne veta att du valde det tills du möter henne i gymmet eller vad som helst. Titta förvånad när du ser henne och säga något i stil med "Hej jag aldrig visste att du gillar gymnastik" eller något.
 • Om han eller hon sprickor ett skämt inte bara sitta där och skratta som en limaböna... säga något i stil med, "SÅ RAD!" eller "Jag vet inte vad som gör dig så roligt.. men det fungerar verkligen!"
 • Gör gulliga smeknamn för två eller tre av er. Till exempel om Samantha och Courtney är bästa vänner hålla namn som Santha och Courty. Eller om du wanna go wild prova något liknande Sugarplum Hotbum.. ChocolateBar Superstar.. Gummybear Hotflear.. etc. För killar du behöver inte namn på husdjur.

Varningar

 • Försök inte för hårt eller du kanske ser desperat.