Wka

Hur man har kul utan vänner

Det finns alltid något roligt att göra, även om du inte har några vänner. Walk köpcentret, och kolla in filmen som spelas på köpcentret bio och se om det är en film värd att se. Prata med shoppare när du är i butiken, eller köpa dig något nytt att bära, eller ett nytt dataspel. Samtidigt ha vänner att vara med är att föredra, har ingen att umgås med bör inte pressa dig, eftersom det finns sätt att njuta ensam.

Steg

Hur man har kul utan vänner. Besök ett bibliotek.
Hur man har kul utan vänner. Besök ett bibliotek.
 1. 1
  Spelar dator-och videospel. De kommer att underhålla dig i timmar när ingen annan är runt. Kanske spelar World of Warcraft. Om du inte vill betala för spel, gå till Google och söka efter "Spel Online" eller "Flash Games".
  • Bonus: du kan göra online vänner medan du ändå håller på!
 2. 2
  Få ett husdjur som kan bli din bästa vän! Se till att du känner för det engagemang och ansvar.
 3. 3
  Besök ett bibliotek. Läs bra böcker, och gå in på några läsgrupper de har.
 4. 4
  Gör en personlig journal och skriva in det varje dag.
 5. 5
  Hitta en stor bokhandel där de säljer musik album. Tillbringa tid bland andra och på headset. på deras kafé, och hitta någon annan som är ensam, och säga hej. Du kan bara få vänner på det sättet. Fråga medlemmar i din familj för sina favoritband, och försöka lyssna på dina föräldrar gamla CD-skivor.
 6. 6
  Gå på bio. Tittar på en film ensam är stor. Ingen talar i teatern ändå, så du kommer att känna sig väldigt bekväm. Köp popcorn och en drink och njuta av showen.
 7. 7
  Börja promenader för motion. Promenera en hund, ta ett yogapass, gå med i en swimming lag. Det är roligt och du kommer att vara fit! Eller försöker bara göra crunches och UPS tryckknappar. Dans är också mycket givande!
 8. 8
  Ta med din bärbara dator till en bokhandel som hakar upp sig på Internet. Bidra till Google, och gå. Skriv en artikel om att ha, samtidigt som du gör vänner i Google samhället. Det kan bli en Dagens artikel och du kan bli känd via Google.
 9. 9
  Räkna ut varför du inte har några vänner. Vill stänga dig ute andra människor? Är du en mobbare? Vill du ses som en "nörd"? Vad gör du som stöter bort folk? Men var inte för hård mot dig själv. Många människor bara inte har tid att få vänner, de är upptagna med att arbeta, ta hand om en familj, eller gå till skolan. Det kan vara något fel på dig alls, så bli inte alltför stressad. Världen är lite komplicerat idag, så förstår att alla inte ens vill göra nya vänner.
 10. 10
  Kom ihåg att det finns många saker som kan hålla dig sysselsatt. Lita inte på "folk" för att göra dig lycklig. Hitta en hobby, bli artist, eller dekorera keramik, besöka museer, volontär att vara en vägledning.
 11. 11
  Titta på lite tv hemma. (Titta inte för mycket eftersom det är ohälsosamt. Det handlar om måttlighet).
 12. 12
  Pop i en film hemma, göra lite popcorn, och slappna av.
 13. 13
  Ring en släkting och prata om vad som helst. Att prata med familj och umgås med dem är också massor av kul.
 14. 14
  Gå på bio med dina föräldrar. Ja, det låter nördigt, men, hey, kan de vara dina vänner också, särskilt om du har ingen.
 15. 15
  Köp en spelkonsol, som Xbox, Xbox 360, Playstation 3 eller Nintendo Wii. (Nintendo Wii kommer att få din kropp som rör sig samtidigt bedriva dig i ändlösa timmar av nöje och underhållning).
 16. 16
  Lyssna på radio. Du kan alltid hitta något intressant, oavsett om det är en talkshow, nyheter, eller drabbats musik station i ditt område.
 17. 17
  Skriv. Att skriva är mycket givande. Du kan skriva om vad som helst, från sociala problem till dina personliga erfarenheter. Det är också ett bra sätt att släppa ut någon ånga om att ha inga vänner.
 18. 18
  Gå med i en av de många webbplatser för sociala nätverk som MySpace, Facebook, eller LiveJournal.
 19. 19
  Volontär din tid. Volontärarbete är en mycket givande erfarenhet. Det skulle kunna hjälpa en äldre granne att gå till ett härbärge. Forskning lokala soppkök, vårdhem, kyrkor, etc i ditt område. Du vet aldrig. Du kan göra några nya vänner och samtidigt hjälpa människor i ditt eget samhälle.
 20. 20
  Gör sysslor runt huset. Vakuum, vika tvätt, tvätta dina föräldrars bil, eller städa en toalett om du är som uttråkad.
 21. 21
  Spela en sport. Springa, bowling, simning, cykling, eller bara ta en promenad genom ditt grannskap. Du kan alltid träffa nya människor längs vägen.
 22. 22
  Study. Avsluta alla dina läxor, studera ett visst ämne (speciellt om du har ett test snart!). Inte bara kommer du att få bättre betyg, kan du också hitta nya vänner ber om hjälp för sina läxor!

Tips

 • Minns vänskap inte alltid göra dig lycklig. Lär dig att vara lycklig inom dig själv och själv. Sen om en vänskap inte kommer i din väg, kan du vara glad åt båda hållen.
 • Försök att gå med i en klubb för ditt intresse. Du kan hitta vänner med samma intresse, och du kan göra något du gillar att göra!
 • Har en hobby som tar mycket av din tid. Gå till en kyrka i ditt val, gå med i en social klubb eller en politisk klubb. Detta kommer att presentera en stor möjlighet att göra vänner.

Varningar

 • Om du råkar träffa människor i chattrum eller på sociala nätverkssajter, vara mycket noga med att inte ge ut någon personlig information som kan skada dig eller någon annan.
 • Stalking folk när du inte har några vänner är inte rätt väg att gå.
 • Titta inte överstiger TV eller överanvändning sociala webbplatser.