Wka

Hur man kan förbättra ditt utseende

Följ en hälsosam regim hudvård. Det finns många sätt att hålla din hud ser ungdomlig och strålande. Du behöver inte köpa dyra produkter för att få hud som är mjuk, slät och frisk. Håll håret mousserande och friska letar och kläder inköp som är aktuell med färger för att förbättra dina funktioner.

Steg

Hur man kan förbättra ditt utseende. Visste du att 75% av européerna är faktiskt uttorkad på regelbunden basis?
Hur man kan förbättra ditt utseende. Visste du att 75% av européerna är faktiskt uttorkad på regelbunden basis?
 1. 1
  Visste du att 75% av européerna är faktiskt uttorkad på regelbunden basis? Ta för vana att dricka mer vatten. ("8 glas vatten" sak är inte korrekt. Du kan faktiskt få minst 4-6 glas vatten från mat ensam!). Det är viktigt att vara släckt för att få klarare glödande hud, friskare hår, och även att känna sig friskare.
 2. 2
  Var hygienisk. Tvätta ansiktet varje dag och natt med rätt hudrengöringsmedel för din hudtyp. Rengör i öronen, men tryck inte ner vaxet. Borsta tänderna två gånger om dagen. Floss innan sängen på natten, med en liten tand klistra in i din mun för att hålla ditt tandkött friskt. Duschkabin minst en gång dagligen för att undvika kroppslukt.
 3. 3
  Få tillräckligt med sömn. Trötthet är inte attraktivt. Det föreslås att du ska få ca 9 timmars sömn varje natt, men alla behöver olika mängder.
 4. 4
  Bli inte besatt av dessa anvisningar och inte får störas om du inte kan ansluta sig till dem. Eftersom alla är en annan person.
 5. 5
  Om du är en tonåring [eller yngre] och deltar i ansträngande fysisk aktivitet eller sport, då du skulle kräva 8 till 9 timmars sömn. Men när du blir äldre eller de fysiska aktiviteter minskar, minskar kravet på sömn. Mer än personer i samma ålder och samma yrke skiljer sig också i sömnen krav.
 6. 6
  För det tredje, kan vakna upp och sova samtidigt inte passar in i ditt schema och med rätta så, om du har nattskift [security personer], resa [företagsledare, marknadsförare], oregelbunden arbetstid [brandmän, poliser, soldater].
 7. 7
  Bit inte på naglarna, alltid göra dem jämnt, och fila eller klippa dem. Bita på naglarna blir också en hel del bakterier i munnen. Håll dina naglar Nice looking. Ha tålamod och vänta på dem att växa. Köp en nagelförstärkare (utvärtes) eller ta gelatin internt för att skärpa upp dina naglar. Bära akryl naglar kan vara vackra, men när du tar av dem, dina riktiga naglar inte. Dessutom är det svårt att få tillbaka hälsan beroende på vilken typ av kropp du har. Om du har svårt att stoppa bita på naglarna blanda citronsaft eller Tabasco sås w / dina nagellack så när du bita dem de hårda smaker får dig att sluta.
 8. 8
  Tvätta håret varannan dag, eftersom håret har naturliga vitaminer i det och du inte vill behålla tvätta dem ut varje dag. Men alltid se till att det ser rent och friskt, inte fet. Om du idrottar och behöver duscha vardags en duschmössa några dagar.
 9. 9
  Kontrollera att du bära deodorant eller antiperspirant. Deodorant slutar din svett från lukta. Antiperspirant slutar svettas helt och hållet, så det är upp till dig vad du ska välja. Antiperspirant stoppar del av din skjorta under dina armhålor från att bli blöt.
 10. 10
  Alltid vara säker. Det är ett mycket attraktivt inslag i både honor och hanar. Var inte kaxig, bara självsäker. Det gör verkligen hjälp.
 11. 11
  Bär saker som förgyller din kroppsform. Om du är osäker på hur du (det kan vara svårt), hitta en shopping kompis. Be en kompis om råd och tips, eller få dem att gå och handla med dig. Välj någon som ser bra ut i sina kläder (förhoppningsvis någon av liknande kroppstyp som du).
 12. 12
  Motion minst 3-5 gånger i veckan. Du behöver inte göra en hard-core träning, bara jogga, göra sit-ups, bara saker för att få dig i form. En enkel träningspass skulle vara att gå / jogga / springa i minst 10 minuter eller längre. Försök att göra sit-ups, crunches, crunches sida, och armhävningar. Detta kommer att träna de viktigaste attraktiva funktioner på din kropp.
 13. 13
  Sträck vardagen eftersom att vara flexibel kommer att hjälpa din kropp, vilket gör att du känner dig säker.
 14. 14
  Bär lotion eller något för att hålla huden tidlösa.
 15. 15
  Bär attraktiva parfym / body spray, men vara noga med att inte använda för mycket. 1-3 sprayer är tillräcklig. Om du har en stark dyr parfym du kanske bara behöver genomföras en gång. Din parfym räcker längre om du spraya din nacke och / eller handlederna. Spraya inte håret eftersom oljorna kan göra att den luktar annorlunda.
 16. 16
  Ha. Bra hållning gör att du ser självsäker och längre. Försök att inte luta åt ena sidan. Håll ryggen rak när du sitter. Det kan vara svårt i början, men du kommer att få användning för den.
 17. 17
  Ha god ögonkontakt med folk, titta inte på golvet. Men inte bara stirra.
 18. 18
  Var uppmärksam på extra hår: för honor kontrollera din övre läppar och brännskador sida och alltid dina armhålor. Män och kvinnor, hålla dina ögonbryn, näsa-hår, öron hår i schack. Ta en titt runt för herrelösa hår på eller runt födelsemärken, kolla nacken och övre delen av ryggen för herrelösa hår. Korrekt hår grooming bör praktiseras på hela kroppen. Trimning (i stället för rakning) alla långa hårstrån som är nedanför halsen är en bra idé.
 19. 19
  För flickor, om du har fläckiga hud, finnar, eller undereye cirklar bär lite concealer eller foundation. Om du vill lägga till lite färg till din look bära ett läppglans eller färgad eyeliner. Var noga med att inte över-göra det.

Tips

 • Behandla andra som du vill bli behandlad. Vänlighet och medkänsla är några av de mest attraktiva egenskaper du kan hitta i en person.
 • Smile. Rynkar pannan, stack upp, kommer bittra människor aldrig vackert. Visa din inre skönhet.
 • Gå till tandläkaren var 6 månader.
 • Stick med klassiska tillbehör. Ren läder hänger. Bekväma lägenheter (om du gå en hel del).
 • Ge folk presenter. Presenterar gör alltid en människa att må bättre om sig själv, och kanske kommer det att bli besvarad.
 • Skor med spetsiga tår kommer att förlänga dina ben, men var försiktig om dem.

Varningar

 • Ta hand om ditt utseende är viktigt och bra att öka din självkänsla, men tvångsmässig uppmärksamhet och frenetiska försök att "se bättre ut" kan faktiskt göra dig inbillningssjuk, neurotisk och eländig, och "ser" ynklig! Därför försöker alltid att minnas din sanna jaget och förbli inriktade på det, genom träning av namasmaran.