Wka

Hur man har en komplett makeover (fysiskt)

Alla känner behovet av att få en komplett fysisk makeover minst en gång i sitt liv, ja, det låter kanske ytligt, men låt oss inse det: att känna vackert spelar en stor roll i självförtroende. Den här artikeln kommer att ge dig allmän översikt om hur man får en makeover från topp till tå, för att få mer information om ett visst steg, bara söka på Google den relaterade artikeln!

Steg

Hur man har en komplett makeover (fysiskt). Ta en titt på den aktuella situationen.
Hur man har en komplett makeover (fysiskt). Ta en titt på den aktuella situationen.
 1. 1
  Ta en titt på den aktuella situationen. OK, så de första stegen är inte det faktiska makeover sig, men det är helt avgörande. Ta ett papper, dela upp det i två kolumner: i den första, lista vad du tycker om ditt utseende, och i det andra, vad du ogillar. Du kanske vill få lite yttre hjälp för detta. Till exempel kanske du vill lägga dina stora bröst och raka ben i den första kolumnen, och din vikt och sneda tänder i den andra. Men kom ihåg, vissa saker är bara en fråga om perspektiv, med hänvisning till dina ögon som "djupt hasselnöt" i stället för "tråkig brun" kan göra en skillnad (och få dig att må bättre).
 2. 2
  PLAN. När du läser den här artikeln tar anteckningar. Använd dem för att skriva ner en plan, med allt du har att arbeta med, och vad du ska göra om det: om du är en alltför organiserad person, kan du även förändra den i ett schema (Till exempel: Torsdag: frisör + sortera ut garderoben, fredag: shopping, etc.), men kom gjorde detta bara skulle fungera för vissa saker som andra tar mer tid (banta till exempel). Efter detta är du redo att sätta igång.
 3. 3
  . HAIR Varje typ av hår kan se bra ut, allt du behöver göra är att hitta rätt frisyr. Om ditt hår är rakt, du har tur, kan du få ganska mycket varje frisyr: sökning på Google för vilka skurna passar bäst din ansiktsform. När du går till frisören, är det bäst att ta en bild av vad du vill om det är ganska specifik, så att du inte får dåliga överraskningar.
 4. 4
  Makeup. Om du brukar ha massor av smink, kan en makeover betyda kanske en makeunder! Detta innebär att om du bär en rökig ögat, massor av foundation, tre lager mascara, och ljust rött läppstift, tar lite off kan göra underverk! Grundläggande makeup kan vara: En liten bit av concealer för att täcka upp röda märken, bulor, eller finnar. En liten bit av eyeliner, i brunt, kan göra dina ögon sticker ut. Lite mascara öppnar upp ögonen och gör att du ser klarvaken!. Lite rouge sätter lite färg på ditt ansikte. Lite läppglans eller en liten bit av läppstift knyter ihop din look!
 5. 5
  Kläder. Börjar med grunderna och lägga roliga bitar är alltid ett bra sätt att gå! Kontrollera att du har minst-shirts, 3 långärmade tröjor, 2 Camis, 2 par shorts, 2 par capris, 1 par jeans, en ljus jacka / tröja, en tung jacka, ett par strumpbyxor, sneakers stövlar, och lägenheter. Lägg sedan till smycken, halsdukar, etc.
 6. 6
  Färdigt.