Wka

Hur man har en större makeover under sommaren

Har du någonsin velat komma tillbaka till skolan eller arbetet efter en sommar se och känna? Har du någonsin velat folk att titta på dig och tänka, "Wow, jag undrar varför jag aldrig har tänkt på henne på ett bra sätt innan?" Följ bara dessa steg för att få en komplett makeover under sommaren.

Steg

Hur man har en större makeover under sommaren. Om du inte var i bra form under det föregående läsåret, sedan komma i form!
Hur man har en större makeover under sommaren. Om du inte var i bra form under det föregående läsåret, sedan komma i form!
 1. 1
  Om du inte var i bra form under det föregående läsåret, sedan komma i form! Ät hälsosammare mat och motion! Om du inte gillar att motionera, deras är några roliga sätt att ändå få det i som simning, löpning med vänner, dansa, och du kan även bränna kalorier medan matlagning och shopping! Folk kommer verkligen att märka när du går tillbaka till skolan.
 2. 2
  Arbetet med håret nästa. Under hela sommaren hålla håret rent med schampo och konditionering varannan dag, eller varje dag. Du kan även köpa en hårinpackning att använda ibland. Om du vill, kan du även få ett nytt klipp! Men åtminstone se till att ett par dagar innan skolan börjar du få en frisyr att bli av kluvna toppar. Räta eller locka håret. Du kan få dina ögonbryn gjort professionellt medan du är där.
 3. 3
  Därefter kommer din kropp hud. Om du inte redan, rakning. Rakning bidrar till att främja mer hygien. Var hygienisk. Också överväga att få en solbränna. Åtminstone blir en 2 eller 3 nyanser mörkare än du var innan. Du kan få en säker solbränna antingen genom att få en spray tan eller genom att använda en garvning lotion. hålla sig borta från solarier, som verkligen kommer att skada din hud, och aldrig gå ut i solen utan att använda solkräm. Dessutom använder lotion varje natt för rik, mjuk hud. Duschkabin dagligen.
 4. 4
  Håll ditt ansikte ser bra. Om du har fräknar, älskar dem! Fräknar gör att du ser solkysst. Men om du inte gillar dem, använd solkräm eller försöka tvätta ansiktet med citronsaft. Bli av akne genom att tvätta ansiktet två gånger varje dag och ge dig själv en ansiktsbehandling en gång i en stund. Håll ditt ansikte mjukt genom att använda en oljefri fuktighetskräm.
 5. 5
  Köp lite smink. Du behöver inte mycket, men du bör få en tonad fuktkräm (fungerar som en stiftelse), concealer, rouge, bronzer, lipgloss och mascara. Dessa poster kommer verkligen göra en skillnad i ditt utseende.
 6. 6
  Arbetet med naglarna. För naglar, ge dig själv en manikyr varannan vecka genom blötläggning, rengöring, skärning och arkivering dem, och sedan antingen använda nagellack eller lämna dem vanligt. En fransk manikyr ser alltid bra ut på naglarna. För tånaglar, gör samma sak förutom att du måla dem en färg som alltid ser bättre ut. Håll händer och fötter mjuka genom att tillämpa lotion också.
 7. 7
  Vara snällare mot människor. Var snäll mot dina vänner och familj över sommaren för att träna på hur du ska behandla dina klasskamrater när du går tillbaka till skolan. Du kan även få en pojkvän under sommaren, vilket kan göra dig mer feminin och flörtig.
 8. 8
  Shoppa tills 'you drop! Få några söta saker och se till att din stil är snyggt, snyggt, och det kan verkligen påverka din sommar makeover!

Tips

 • Ut ur din komfortzon och prova saker som du aldrig trodde att du skulle.
 • Gå till en make-up disken på köpcentret och har en företrädare visa er några smink knep och råd för att få det utseende du vill. De är ofta mycket hjälpsamma och gratis.
 • Rådgör dina nära vänner och familj för att räkna ut vilken frisyr som skulle se bäst på dig. Bläddra genom tidningar och hitta en kändis frisyr som du vill efterlikna. Ta den här bilden till din frisör, och ta hennes råd också.
 • Bläddra igenom några tidningar för att se de senaste trenderna, och fundera på hur du kan implementera dem i din stil. Det finns också en hel del "how-to" artiklar om hur du gör ditt hår, ögonbryn, smink, och naglar.
 • Du behöver inte spendera en förmögenhet på kläder. Det finns många snygga kläder på lågprisbutiker och på försäljning rack.
 • Innan du börjar en övning rutin, gå till en läkare. Du kanske också vill rådfråga en personlig tränare för att instruera dig på bästa träningsprogram för dina behov.
 • Ändra inte anything.Just förbättra det du redan har.
 • Du kanske vill gå till en dietist för att räkna ut en diet som fungerar för dig.

Varningar

 • Det är lätt att spendera en massa pengar för att göra dig själv över. Skapa en budget och forska de billigaste metoderna för att uppnå den "nya du."
 • Denna förändring är inte för någon annan. Det är för dig.