Wka

Hur ska man gå från fula flickan till glamour flicka

Vissa dagar flickor känner sig oattraktiv. Ofta den vackraste flickan i världen kommer att vakna upp, och säga "Blehhk, vad hände med mig." Andra föds ointressant, men har ingen rädsla. Denna guide är här!

Steg

Hur ska man gå från fula flickan till glamour flicka. Har utseendet, stilen och attityden.
Hur ska man gå från fula flickan till glamour flicka. Har utseendet, stilen och attityden.
 1. 1
  Har utseendet, stilen och attityden. Annars kan du vara ganska, beter sig snyggt och fortfarande ser ut som en oattraktiv person på grund av dina kläder och val smink, eller har stor stil, ett bra utseende, och ändå vara ointressant eftersom du är omogen, oförskämd eller motbjudande.
 2. 2
  Få friska. Många stjärnor har dålig benstomme, krokiga funktioner eller overlarge näsa, och ändå lyckas se ut som en någorlunda attraktiv person eftersom de är pigga och glödande med hälsa. Om du är anorektisk, bulimiker eller motionera för mycket, du ser verkligen ohälsosamt och du kommer inte ha utseendet. Om du konsumerar 5000 kalorier per dag, aldrig utöva, och / eller att låta dig gå, då du kommer att vara ohälsosam och därmed oglamorösa också. Gå på en idealvikt webbplats som www.sparkpeople.com (det är alltid 100% gratis och är mycket anpassningsbar för alla dina kost behov)!, Beräkna din idealvikt för dig ålder och längd. Du bör vara inom 12 pounds av denna vikt. Om inte, be en läkare huruvida din är en hälsosam vikt.
 3. 3
  Överväg att förlora några pounds. Om du är mer än 9 pounds över din hälsosam vikt, vill du förmodligen att göra något åt ​​det, bara för att du ser bra när du förlorat cirka 5-9 pounds. Tricket är att inte göra för mycket bantning eller utöva överdrivet. Begränsa dig till högst två timmar motion om dagen, men du förmodligen bara behöver cirka 15-60 minuter. Vidare, äta minst 1300 kalorier per dag om du inte spelar en sport eller 1700 om du gör. Ät vad du tycker är lämpligt. Viktväktarna är en bra diet plan, men bara du läkare kan ordinera något som är 100% sannolikt att arbeta för dig.
 4. 4
  Alternativt, överväga att lägga lite vikt. Om du är mer än 9 pounds under din idealvikt, prova konsumera mer hälsosamma fetter, som bananer och fett som finns i kött (inte snabbmat kött eller korv, skinka och kyckling arbete). Försök övningar som upprätthåller flexibilitet snarare än sådana som är konstruerade för att bränna fett. Om du spelar en sport, se till att ha tillräckligt med protein och kolhydrater.
 5. 5
  Få bra hud genom att tvätta två gånger om dagen med en mild tvål eller rengöringsmedel. Ta bort alla göra upp på natten, dricker minst 6 glas vatten om dagen och försöka få minst 8 timmars sömn per natt. Återfukta nattliga och använda solskyddsmedel dagligen. Om du har akne, prova en akne medicin och ändra din örngott varje natt så att du inte åter utsätta sig för bakterier.
 6. 6
  Få stora hår med hjälp av både balsam och schampo. Låt inte ditt hår blir fet. Tvätta minst 3 gånger i veckan. Få en frisyr att bota kluvna hårtoppar, och prova något roligt och flörtig. Om ditt hår är bara axellångt gå för en kortklippt stil. Om det är längre, försöka gunga långt hår! Gör inte plattång eller föna ofta. Det är fruktansvärt för ditt hår och det skapar frizz. Om du hår är att använda platt en retas kam. För full, använd en snygg och glans serum.
 7. 7
  Få stora ögon genom att få tillräckligt med sömn. Om du behöver glasögon, försöka få söta och chica ramar eller gå med kontakter.
 8. 8
  Att vara snygg, måste dina kläder passar dig! Om du är kurvig, framhäva dina kurvor och din midja. Cinch midjan. Om du inte är kurvig, inte bära kläder som kommer påsen upp i dessa områden. Du kan klippa nästan vad som helst om du är smal och platt. Om du är smal med kurvor, kan du klippa något alls. Om du är fylligare, och utan kurvor bära kläder som cinch i midjan för att ge en illusion av kurvor. Var inte rädd för att bära kjol. Bär toppar som har volanger längs bysten. Om du är fylligare med kurvor, även leta efter kläder som cinch i midjan och prova kurviga skurna jeans eller kjolar som cinch i midjan. Om du ett medium utan kurvor, kan du komma undan med mycket kläder. Undvik mycket lågt skuren toppar och kurviga jeans skära. Försök med raka ben eller skinny jeans. Prova ruggig toppar och bälten på höfterna.
 9. 9
  Bär tidlösa kläder och och trendiga accessoarer. Om du måste välja mellan att köpa något klassiskt eller något trendigt, gå med klassiskt. Har du inte vilda, överallt outfits. Försök att inte lagret till mycket. Det ser slarvigt. Bär kläder som är lämpliga, och om du är kjol är något olämpligt, kompenserar genom att bära en lämplig topp eller vice versa.
 10. 10
  Bära klackar varje gång på ett tag, även i skolan, eftersom så länge som resten av din outfit är lämpligt, ska de få dig att se, lång, flickaktigt, och sofistikerad. De gör också att du automatiskt kurvigare och smalare.
 11. 11
  Tillbehör bör inte vara extrem. Om din outfit är vild, prova inga tillbehör eller bara en. Chanel var klokt att säga, "Ta av en bit innan du lämnar huset." Om du bara klädd i en skjorta, bottnar, och skor, än du kan avfärda detta. Poängen är, om du bär 4 tillbehör, förlorar den som du minst gillar eller som krockar mest. Försök att gå med på de flesta, 2 tillbehör, förutom din handväska. Detta inkluderar huvudet band och stora scrunchies.
 12. 12
  Har flera frisyrer som du enkelt kan göra, är en vanlig hästsvans inte en av dem. Om du måste ha en hästsvans, prova en skiktad hästsvans. Först dra upp håret runt kronan så att ditt hår är hälften upp. Fäst den med ett hårband. Nästa dra allt du håret i en hästsvans och fäst den med en hårband. Genom att först dra hälften upp, är din hästsvans ges en något annorlunda stil, och mer volym som kommer att stanna. Två flätor, halvt upp och sida särade finns också några saker att prova. Om ditt hår är kort, prova klipp eller ett pannband.
 13. 13
  Hämta attityd. Du bör stanna sann mot dig själv, men du måste vara lugn minst 50% av tiden. Lugn betyder inte uttråkad eller tråkigt. Det betyder bara inte hyper. Du bör kunna bli upphetsad ibland, men inte hela tiden. Försök att alltid vara vänliga och om du inte gillar någon, åtminstone vara artig. Le mycket, och få folk att tro att vara omkring dig är en kul grej.
 14. 14
  Ha minst en talang, och ett annat intresse. Om det blir för tyst, kan de komma till hands att tala om eller visa upp. Se till att också fråga folk om deras talanger och intressen. Gör något riktigt ute som skriver en bok eller en film eller gå sky-diving eller gå någonstans exotiskt, så att du kan hålla folk intresserade alltid.
 15. 15
  Kunna flirta med killar, men inte gör det hela tiden, och inte flirta med en person så mycket att de tror att du gillar dem om du faktiskt gör.
 16. 16
  Alltid stanna sant att din vän, din familj, dina religiösa övertygelser och din personliga övertygelse även om du nu har de befogenheter och skönhet att bli nästa it-tjej eller menar flickan på din skola. Följ denna guide, och lita på mig, har du inga problem med att få det bästa av båda världar.

Tips

 • När du är osäker, leende, och bär dig väl. Folk kommer att märka.
 • Kom ihåg, du ser alltid bäst på en sund naturlig vikt oavsett vad det väger. Jag har sett så många plus size skönheter som jag har skinny landningsbanan flickor.
 • Rengör ditt rum. Det bränner fett och ger dig en oas där du kan få ganska.
 • Se till att du dricker 6 glas vatten om dagen.
 • Anpassa allting. Din lås eller arbetsyta, din plånbok, ditt rum, och även dina kläder.
 • Bli motiverad med inspirerande musik.
 • Håll koll på den mat du äter.

Varningar

 • Aldrig agera som en snobb med dina nya krafter.
 • Försök inte att ändra på en dag. Folk kommer att bli obehagligt överraskad, kommer resultaten inte att pågå, och du kommer inte att nå din fulla potential.
 • Du kanske stöter på avundsjuka från andra. Hantera det med medlidande, värdighet och charm.
 • Även om du kan göra 50 pojkar som du och svans du gillar en hundvalp, det är ovänlig och tröttande också!

Saker du behöver

 • En bra diet
 • Massor av vatten
 • Lämplig smink