Wka

Hur man har en vacker sommar look

Detta kan ge dig en söt enkel look i sommar. Det är avslappnad och fräsch.

Steg

Hur man har en vacker sommar look. Ta en dusch och använda en fräsch och rolig luktade schampo.
Hur man har en vacker sommar look. Ta en dusch och använda en fräsch och rolig luktade schampo.
 1. 1
  Ta en dusch och använda en fräsch och rolig luktade schampo. Filosofi produkter fungerar bra och luktar riktigt stark så dess håller längre. Använd massor av balsam, så på det sättet ditt hår kan vara mjuk och bouncy och fri på sommaren, och om du väljer att gå på en promenad eller simma det kommer att se mjuk.
 2. 2
  Få en pedikyr eller ge dig själv en hemma pedikyr. Se till att du använder en pimpsten för att avlägsna hård hud, sedan exfolierar, återfuktar och måla dem en fin färg som röd (längder ben: o) På sommaren kommer du att bära massor av flip flops och sandaler vilket innebär att din fötter kommer att vara på utställning.
 3. 3
  Om du har naturligt lockigt hår att hitta en bra curling produkt. Jag gillar Redkens franska Curls Curl raffinaderi. Den lämnar ditt hår Anti-frizz och inte ge dig den våta hårt ser en hel del curling produkter ger dig. Lite lockar eller vågor är en mycket vacker sätt att göra ditt hår på sommaren. Det ser avslappnad och lätt att göra. Om du inte har lockigt hår prova curling det med ett strykjärn och sedan löst skaka den så dess mer subtila.
 4. 4
  Arbeta på din sommar solbränna och försöka få en fin gyllene solbränna, men se till att du fortfarande använda solskyddskräm. Sun brännskador kan förstöra din sommar och ser verkligen illa ut som du inte bryr dig om din hud. Du kan också få hudcancer. Konsekvent har lotion på huden för att hålla din solbränna ser fräsch och levande. Du kan också försöka bygga en solbränna med en bra lotion. Försök Jerkens Natural Glow daglig fuktighetskräm - det är för ditt ansikte och kropp
 5. 5
  Lägg en lite fräsch doft parfym eller body spray så att när du går förbi någon de luktar dig och säga yum (men inte över spray)! Ett bra sätt att göra detta är att spraya en dimma framför dig och sedan gå in i det. Efteråt om du vill kan du spraya lite på dina handleder och hals.

Make up

 1. Tvätta ansiktet och använd en lätt fuktkräm i ansiktet (använd inte en bodylotion eller någon annan doftande lotion som inte är avsedd för ansiktet)
 2. Byt tung foundation eller puder för tonade fuktkräm i sommar. Dock varnas, bara för att en produkt säger att den har en SPF betyder inte att du kan komma undan med att inte ha på sig solkräm.
 3. Använd bronzer i 1 nyans mörkare än din hudton, eller en peachy nyans rouge, så att det ser ut som du är solbränd. Sätt lite på din panna och näsa att se ut som du har varit i solen en hel del.
 4. Pensla mjuk färg på ögonskugga som du väljer och lägg dem på från dina ögonlock till dina ögonbryn. Som en riktlinje, passar blå kostymer bruna ögon, brunt blå ögon och lila passar grönt!
 • Metalliska ögonskuggor ser bra ut i sommar, speciellt med en solbränna. Silver nyanser passa dem med en svalare hy och guld och brons passa dem med en varmare hy.
 • Markera brynen genom att sätta en vitaktig färg under dem.
 1. Curl dina ögonfransar. Sedan lager på mascara och göra dina fransar den bästa delen, få dem att se långa, flickaktigt, och söt. Du kanske vill göra det nedre fransarna också. Att sätta lite mascara och kanterna på dina ögon ger dem mer form.
 2. Gör inte läppstift. Bara ren läppglans som är blanka och fruktig lukt.
 3. Lägg en lite fräsch doft parfym eller body spray så att när du går förbi någon, de luktar dig och säga "yum" (men inte över spray)!
 4. Blanda bronzingpuder med din solkräm lotion och applicera generöst på dina armar och ben för en naturlig lyster.
 5. Duscha varje dag eller varannan dag. Kontrollera att du använder tvål som är bra för din hud och aldrig använda billiga tvål eftersom det kan skada din hud. Alltid hålla huden skinande och radious. För att uppnå detta använder aldrig falska tan.

Tips

 • se till att du bära ljusa färger och kläder som förgyller din kroppsform.
 • Köp en god kvalitet par solglasögon för att hålla dig genom sommaren. Ta en ärlig vän med dig som kan berätta för dig vad som passar dig och vad som inte. Försök att hålla sig till en relativt klassisk par som kommer att bestå flera somrar.
 • Alltid leende det ger folk goda vibbar
 • Varje sommar garderob bör ha några viktiga bitar som du kan hantera din garderob runt jag skulle föreslå, ett par bra ljus jeans (såsom ljusblått eller vitt), ett par skor som kommer att gå med alla kläder (t.ex. vit balett pumpar), en mini kjol eller ett par shorts och sommar jacka, kofta eller hoodie.
 • när du får en baddräkt bära ljusa färger och även se till är ser bra ut på dig, inte bara få det eftersom modellen såg bra ut i den.
 • Prova att måla naglarna en annan färg varje vecka eller var 3 dagar, roliga färger
 • ha kul

Varningar

 • Bli inte rädd om du plötsligt kontaktats av många heta killar.
 • Kom ihåg att vara förberedd för eventuella plötsliga förändringar i vädret.