Wka

Hur man har ett vackert ansikte

Att ha ett ansikte är inte så svårt som det kan verka. Sophia Loren sa en gång att en kvinna kan vara vacker. Detta gäller för både män och och kvinnor, och det kräver inte ens smink.

Steg

Hur man har ett vackert ansikte. Prova plocka dina ögonbryn i en smickrande båge.
Hur man har ett vackert ansikte. Prova plocka dina ögonbryn i en smickrande båge.
 1. 1
  Var positiv. Kom ihåg att ditt ansikte är din mest självklara verktyg för yttrandefrihet. Det är det första som folk brukar se när de tittar på dig. Skönhet verkligen kommer inifrån, så om insidan du är ful, kommer ditt ansikte att visa att. Så försök att bli en mer positiv person, och när du gör detta, kommer ditt ansikte visa det.
 2. 2
  Prova plocka dina ögonbryn i en smickrande båge. Detta kommer att ge en illusion av en mer feminin och vackra ansikte. Fråga en kvinna som växer ögonbrynen att ta reda på vilken båge kommer att ge dig en ganska utseende till ditt ansikte. En smickrande båge kommer att rama in ansiktet också.
 3. 3
  Få näring. Ät ordentligt och dricka tillräckligt med vatten. Huden blir inte större delen av sin näring från vad krämer du lägger på. Den kommer från vad som underblåser din kropp. Ät en balanserad kost i allmänhet, men kanske tar sig tid att konsultera en specialist i ayurveda. De kan skräddarsy en kost och regim som är specifik för din kropp kemi och temperament.
 4. 4
  Vara rena. När huden inte är ordentligt rengjorda, det ser tråkigt och blir askgrå eller mörka fläckar. Ditt ansikte och resten av er behöver en rimlig skrubbning med en faktisk tvättlapp en gång om dagen, och problemområden i ansiktet behöver en peeling behandling en gång i veckan när du slår 19 för män och 22 för kvinnor. Dessa är i åldrarna hormonella toppar när din kropp oljor producerar mer (för att signalera kompisar i förhistorisk tid) och cellförnyelsen byter schema. Du bör också borsta tänderna på morgonen och efter måltider, och tandtråd varje kväll. Om du inte känner för att bära runt en tandborste under dagen, torka tänderna med vävnad, eller med de nya saker tand torkar du sätter på fingret.
 5. 5
  Vara fuktig. Även personer med fet hud behöver en fuktighetskräm. Folk med mycket torr hud bör använda en naturlig botanisk hudkräm, eller så naturligt som möjligt. De med fet hud bör använda en oljefri eller lätt olja fuktighetskräm. Äldre människor har stor nytta av krämer med mild antioxidanter som grönt te.
 6. 6
  Använd en lotion eller body butter som mjukar huden. Lägg lite på när du duscha eller bada, och innan du går till sängs. Detta kommer att göra att dina ben, armar, fötter och händer ser felfri.
 7. 7
  Var vänlig. Människor som ler mer, och är lättillgänglig, verkar vackrare för andra. Titta på folk med förakt eller ilska och vara snobbig eller tystlåten gör att du ser dåligt. Så försök att undvika beteenden som vrider ditt uttryck om det inte är nödvändigt att inte verka totalt barnlek.
 8. 8
  Prova några makeup. Detta steg är valfritt, men kan göra underverk för ditt ansikte om det görs rätt. Om dina föräldrar inte låter dig använda smink ännu, det är coolt.
  • Börja med att blanda en klick concealer på acne eller mörka ringar under ögonen. Sedan blanda en full-cover foundation överallt på ditt ansikte, och syftar till att blanda ner till halsen.
  • Pensla lite ljus rouge på kindbenen eller äpplen av dina kinder. Om du vill kan du använda bronzer att kontur ditt ansikte och under dina kindben, vilket kan hjälpa slank ner och smickrar ditt ansikte.
  • Sök på webben för att forskningen som ögonmakeup blickar kunde göra bra för dig. Om du är mörkhyad, är ljusa, lättretliga färger rekommenderas. Om du är blond, gå för vackra pastellfärger. Om du är brunett, plocka ut några vackra, sexiga jordfärger. Om du är en ingefära eller rödhårig, vara på utkik efter roliga neutrala och pastellfärger.
  • Undersök ditt ansikte. Välj de funktioner du är mest nöjd med, och du kan hjälpa dem att stå ut med smink. Till exempel, om du älskar dina läppar, prova en plumping läppglans! Eller om du älskar dina ögon, investera i en bra, förtjockning mascara eller eyeliner för att ge dina ögon en sexig look.
 9. 9
  Var fri. Skönhet kommer i många former. Vilken skönhet egentligen är i naturen, är ett bevis på kvalitet och grundläggande symmetri. Detta är något som alla i världen har åtminstone lite av, vilket är varför mänskligheten inte har dött ut, trots att de flesta av oss inte ser ut som modeller. Så slappna av och njuta av livet. Oroa dig inte om människor som inte gillar dig och inte hittar dig vacker. Fokusera på de människor som gör. De är de som är värda din tid.

Tips

 • Använd solkräm oavsett kontrasten eller ljusstyrkan på din hy. Dessa timmar i solen lägger upp, och kanske slå dig hårt i dina fyrtioårsåldern från kumulativa skador.
 • Gör din huvudsakliga bad och egenvård regim på kvällen, när du har tid och sinne för det... tills du har barn eller om du inte har en super stressigt jobb. I sådana fall, vakna upp lite tidigt ger dig tid att komma igång, och du är riktigt fräsch när du vaknar barnen och / eller gå till jobbet.
 • Om du vill vara vacker, alltid leende.
 • Du behöver inte spendera en hel del, men uppmärksamma ingredienserna i ditt bad-och skönhetsprodukter. En body butter bör inte ha mineralolja och paraffin som de enda oljor i den. Det borde åtminstone vara lite kakao eller sheasmör i det.
 • Håll mint tuggummi eller vitare strps praktiskt
 • Ladies, bli av med dina tankshirts för sommaren. Åtminstone bära en sjal över det. När killarna ser på en kvinna, deras ögon reser från ansiktet nedåt. Det finns lite mer nedslående än att se ett ansikte som ser äldre ut än det borde, men ändå relativt okej, och sedan titta ner ytterligare och ser rynkig klyvning. Hela din frontal utseende är en del av ditt ansikte dessa dagar. Så spara klyvningen för kvällen.
 • Köp några av dessa tandtråd verktyg som inte kräver linda snöret runt fingrarna. Det är mindre av en huvudvärk, och ofta mer effektivt.
 • Stå rakt se självsäker.

Varningar

 • Ett allvarligt ful-making vana att många människor har är att gå runt med munnen vidöppen. När du inte pratar eller ler, ska munnen vara stängd. Du behöver inte plånboken dina läppar tillsammans för hårt. Bara hålla dem tillsammans. Låta munnen sag inte bara ser ut som du inte bryr dig om ditt utseende, men med tiden dina ansiktsmuskler blir slappa och svaga från inte används.
 • Sjunk inte ihop, och inte sätta ditt huvud. Dessa är primal undergivna beteenden som inte säger feminina eller ödmjuk. De säger låg status eller sämre. Titta på folk nivå i deras ögon, och om du måste bryta en stare, gör det att titta på någon annan eller ett föremål i närheten. Beter sig inte som om du tror att du är ful.
 • Aldrig någonsin berätta för någon att du inte är vacker eller att du är ful. Du behöver inte berömma dig själv hela tiden, men bara inte berätta för folk att du tror att du är ful, och därför innebära att de ska tänka så också.

Saker du behöver

 • Ansiktstvätt
 • Toner
 • Moisturizer
 • Exfoliant
 • God munhygien
 • Korrekt tränas och tweezed ögonbryn