Wka

Hur man har ett snyggt, rent snitt utseende

Om du vill komma över som en ren, hygienisk och ren människa är det här artikeln för dig. Detta kommer också att berätta hur du blir ren på insidan.

Steg

Hur man har ett snyggt, rent snitt utseende. Ta en dusch eller bad varje dag.
Hur man har ett snyggt, rent snitt utseende. Ta en dusch eller bad varje dag.
 1. 1
  Ta en dusch eller bad varje dag. Tvätta antingen varje dag eller varannan dag. Helst ska din dusch eller bad vara minst tio minuter lång. Ta en dusch hjälper dig att känna och ser fräsch. Man eller kvinna, se till att du schamponera håret ordentligt, och använder ett balsam om så önskas. Använd en duschkräm för att rengöra alla dina skrymslen och vrår - inte ignorera platser som dina fötter! När du tar en dusch, det är en bra idé för män och kvinnor att tillämpa lotion - det kommer att hålla huden mjuk och smidig.
 2. 2
  Ta hand om ditt hår. Kontrollera att det är rent och inte fet! Olika hårtyper har olika krav för tvätt - försöka besöka Beauty hjälpa att ta reda på hur ofta du behöver schampo. Som tenderar att ta upp en massa tid och, när det görs för ofta, skalar det håret utanför dess naturliga, nödvändiga oljor. Du kan enkelt köpa produkter riktade till olika hårtyper. Trots detta bör du se till att den är fräsch, ren, och mjäll-free. Borsta och kamma håret dagligen, speciellt när det är lång. För kvinnor, inte överanvändning värme produkter eller hårspray eftersom det kan skada ditt hår och göra det mycket torra och svåra att hantera.
 3. 3
  Presentera dig själv på ett smickrande sätt. Det mesta av detta är sunt förnuft, till exempel, inte färga håret hälften rosa och hälften blå om du vill se snygg och ren-cut. Låt det gå naturligt, men att hålla den ren. Håll håret regelbundet trimmas, rakning, tvätta händerna, hålla dina naglar klippta och smuts-fri, inte bära något upprörande. Kontrollera ditt val av kläder är rena, presentabel, och ganska elegant.
 4. 4
  Använd alla tandhygien verktyg. Tandkräm, en tandborste, munvatten, tandtråd, och ett besök på din tandläkare borde göra susen. Borsta tänderna och tungan regelbundet för att förhindra dålig andedräkt och håligheter. Byt ut din tandborste var tredje månad för att hålla det effektivt.
 5. 5
  Var medveten om din kropp lukt. Om du duscha regelbundet, bör detta inte vara för mycket av en oro. Dock använder deodorant eller antiperspirant. Du kanske vill prova fot pulver. Om du väljer att använda cologne eller parfym, använda den som en accent - försök inte att dölja en lukt med dessa produkter. Kom ihåg att använda en mycket lätt beröring med dessa produkter för att hålla lukten från att bli överväldigande. Var medveten om att vissa människor har allergier. Om man kan känna lukten av den från mer än tre eller fyra meter bort, då du bär för mycket.
 6. 6
  Utveckla god hållning. Du kommer inte att se snyggt och prydligt med en slouched tillbaka. Stå och sitta rakt upp kommer få dig att se bättre och må bättre. Det kan verka onaturligt i början, men det kommer att bli en andra natur. Detta är en utmärkt vana. Det ökar kroppens cirkulation och hjälper dig att tänka klarare, liksom.
 7. 7
  Titta på ditt kroppsspråk., Korsa inte dina armar, och gör dig lättillgänglig. Du kommer bli förvånad över hur mycket vänner som du gör!
 8. 8
  Kom inte upplevas som obehaglig. Ta väl hand om din kropp. Inte fisa, rapa eller plocka näsan i en offentlig eller. Färre människor kommer att tänka på dig som en snygg, ren och trevlig person. Detta bidrar också till att göra och låta dem komma ihåg dig som en snygg, trevlig, ren person i framtiden.
 9. 9
  Rör inte ditt ansikte om du har akne. Tvätta ansiktet regelbundet för att se ren och fräsch!
 10. 10
  Bär inte bleka kläder. Se till att dina kläder är nya och rostfritt. Om du är på en budget här är ett litet trick jag har lärt mig. Du bär en T-shirt under din huvudsakliga klädesplagg. Så att du inte kommer att lukta det upp. Och så länge du håller utsidan ren du kommer inte att behöva tvätta den efter varje användning (vilket minimerar blekning).
 11. 11
  Håll ditt ansiktshår under kontroll. Om du är en kille rakning varje dag. Om du har en mustasch se till inget hår täcker din läpp och låt den aldrig bli buskig. Om du ska ha ansiktshår alltid se till att den är kort. Du kan behöva få elklipper att hålla allt trimmas.

Tips

 • Kontrollera att du har fräsch andedräkt.
 • Borsta tänderna minst två gånger om dagen (vad en tandläkare rekommenderar).
 • Ha en trevlig känsla av lukt och stil.
 • Dusch / bad varje dag.
 • Inte plocka näsan!
 • bad två gånger om dagen, tvätta händer och ansikte ofta.

Saker du behöver

 • Tandborste
 • Tandkräm
 • Tvål
 • Andedräktmint
 • Stora Hygiene
 • Dusch
 • Schampo