Wka

Hur man beter sig som en modern gentleman


Att vara en gentleman är säker på att imponera någon tjej du är intresserad av (eller åtminstone, är någon flicka som värt ansträngningen!) Det är också bra att agera gentleman kring föräldrar och farföräldrar, arbetsgivare, lärare och någon annan som kan behöva tror att du är bra.

Steg

Hur man beter sig som en modern gentleman. Var uppmärksam på hur du klär dig.
Hur man beter sig som en modern gentleman. Var uppmärksam på hur du klär dig.
 1. 1
  Var uppmärksam på hur du klär dig. Du behöver inte klä sig "preppy", men du bör se till att dina byxor, skjortor och skor är av god kvalitet och i gott skick. Gentlemän inte bära saker som är repig, målat, rivit sönder, illasittande, eller på annat sätt i dålig form. Bär bara kläder som du känner dig säker.
 2. 2
  Vara artig när du pratar med en tjej. Gör konversation, men låt henne göra minst hälften snacket. Se henne i ögonen. Titta inte på andra delar av hennes kropp, och inte luta i alltför nära om du inte är på väg att kyssa henne.
 3. 3
  Öva din handskakning. (Skaka hand med dina vänner tills du får denna rätt.) Du ska nå ut, ta tag i andra personens hand ordentligt, men utan att krossa sina fingrar, ge två upp / ned skakar, och släpp sedan. Skaka hand omedelbart efter att introduceras till någon ny, och säga "Hur gör du?" som är en hälsnings-och inte en fråga. Aldrig någonsin säga "Trevligt att träffa dig." Det är väldigt mitten / arbetarklassen sätt att säga det. Detta gäller även för flickor, men inte krama sin hand. Håll fingrarna och skaka försiktigt upp och ner. Om någon inte håller ut sin hand för att skaka, bara nicka och fortsätta som om ingenting har hänt.
 4. 4
  Använd inte dåligt språk. En foul munnen inte gentlemanly alls. Försök att tala tydligt, med huvudet upp och använda korrekt grammatik. Använd inte stora ord om du inte vet vad de betyder. Om du inte vet mycket om ämnet för samtalet, kan du hålla tyst, fråga vad någon annan tycker, eller göra neutrala anmärkningar.
 5. 5
  Undvik att prata om frågor som människor kan hitta brutto, störande eller oförskämd. Om någon annan ger ett sådant ämne upp, lyssnar artigt men inte säga något. (Naturligtvis finns det undantag beroende på hur väl du känner någon, och vad de skulle eller inte skulle finna stötande och störande.)
 6. 6
  Öva din hållning. Gentlemen kan visas till mods utan slouching, vet du!
 7. 7
  Håll alla dina tillhörigheter (hus, bil osv.) Och dig själv snyggt och rent. Lämna inte skräp kringspridda eller smutsiga disken i diskhon. Dusch dagligen, bära deodorant (men inte för mycket, cologne eller deodorant du kan lukta från en mil bort är offputting) och borste / tandtråd tänderna.
 8. 8
  Vid start av fysisk kontakt än handskakningar, ta det lugnt. Rör inte en person förrän du har lärt känna dem väl först.
 9. 9
  Om du frågar någon ut på en dag, erbjuda att betala för middag. Du kan låta flickan prata dig in dela upp räkningen på mitten om du vill, men låt henne inte betala för det hela.
 10. 10
  Om du besöker någons hus för middag, att rensa bordet. Erbjud dig att hjälpa till att diska.
 11. 11
  Dra ut flickans stol och ta sin kappa åt henne när hon sätter sig ner.
 12. 12
  Om du är på en restaurang eller ute med vänner och du erbjuds alkohol att dricka, inte har mer än en drink. Om du är med folk du känner väl, kan du ha upp till två, men har inte mer än så. En enkel drink av en hög kvalitet vätska är oftast bättre än en blandad drink med billiga ingredienser.
 13. 13
  Stå alltid när en kvinna närmar sig för att prata med dig eller om du introduceras till en kvinna när du sitter.
 14. 14
  När du rider på en buss eller kollektivtrafik, stå upp och erbjuda din plats om en äldre person, gravid mamma, eller (helst) varje kvinna får ombord.
 15. 15
  Men inte fejka det! Kvinnor kan alltid berätta om du är i hemlighet en sleazy slimeball gömmer sig bakom uppkomsten av ett gentlemen. Om allt annat misslyckas, helt enkelt komma ihåg detta - att vara gentlemanly handlar om att vara artig och respektfull.

Tips

 • Bär loafers eller finskor. Se till att dina skor passar dig väl och är blanka och i gott skick. Dina strumpor ska alltid matcha, förstås.
 • När erbjuda en kvinna din plats, vänta inte tills hon accepterar att komma upp. Detta ger intrycket att du bara gör det som en formalitet snarare än verkligen erbjuda din plats. Istället, gå upp och sedan erbjuda den nu tomma stol.
  • Nyckeln till denna manöver är att veta gränsen mellan att gå ut från ditt sätt att vara en gentleman (tummen upp) och att gå för långt att vara en gentleman (tummen ner). Helst bör du kunna lita på din gut vad är för långt. Om du är nybörjare, är det generellt lämpligt att gå ett steg längre än vad din magkänsla säger dig att göra. (. Ridderlighet är ovanligt, så det kommer nog kännas konstigt till en början) Det finns dock några tumregler:
   • Om hon skulle behöva driva sin väg genom flera personer för att komma till sätet, gör det inte.
   • Om det finns en grupp och alla inte kan få plats, gör det inte.
   • Om du sitter med en vän i ett par platser, antingen ni båda gör det eller inte göra. För bara en person att göra det skapar en hel del konstigheter.
   • Om du erbjuder och hon avböjer, försök igen. Om hon avböjer igen, sitta ner. Det viktigaste här är att sitta ner utan att ens lite nedlåtande.
 • Lär dig att stryka dina egna kläder, och stryka dem. Förvänta dig inte en tjej att göra det åt dig. En gentleman är självförsörjande.
 • Alltid bära ett bälte. Välj inte ett bälte med en överdimensionerad spänne eller en massa nitar på det, dock.
  1. Håll håret i trim, och hålla ditt ansiktshår snyggt om du har någon. (Om du inte gör det, då måste du hålla renrakad. Fuzzy hakor är tilltufsad.) Får inte färga eller bleka håret, bör det vara dess naturliga färg.
 • Vet hur man knyter en slips och bär den på rätt sätt. Ha en när du är särskilt formellt.

Varningar

 • Behandla alla kvinnor med ridderlighet, men inte vara nedlåtande.
 • När du gör samtal, undvik ämnen den andra personen (eller personer) kan finna stötande. Prata inte för mycket om dig själv.
 • Var försiktig när det kommer till piercingar och tatueringar. Det har blivit allt vanligare och som sådan också allmänt accepterat, men en gentleman kommer alltid att försöka smälta in smidigt och om piercingar eller tatueringar inte accepteras för bolaget eller tillfälle, dölja dem.
 • Aldrig bara vara intresserad av sex, det är respektlöst.
 • Bli inte berusad under några omständigheter. Det är inte värdigt och är mycket stötande. (Dessutom, om du ska köra hem senare, kan det vara farligt för dig och din dejt.)