Wka

Hur kan man vara en spelare

En spelare är en iskall Casanova som lämnar ett spår av brustna hjärtan vart han än går. När han går in i ett rum, alla kvinnor radas upp för att prata med honom, och praktiskt taget ber att tas ut. Och om han är bra på det han gör, kommer han att ha en kvinna i sin säng fortare än han kan säga, "kolla, tack!" Om du redan är en spelare och vill finslipa dina färdigheter, eller om detta låter som rätt livsstil för dig, läs vidare.

Steg

Hur kan man vara en spelare. Alltid tänka på ditt nästa drag.
Hur kan man vara en spelare. Alltid tänka på ditt nästa drag.

Tänk som en spelare

 1. 1
  Var självsäker. Du kan gå och prata som en spelare, men om du inte har rätt inställning, kommer damerna vara avstängd. Innan du blir en riktig spelare, måste du arbeta för att få riktig självförtroende. Här är hur man gör det:
  • Lindra dina bekymmer. Tänk på något du kan vara orolig - din framtid, din familj eller din karriär - och försöka minimera din oro om alla aspekter av ditt liv. En hälsosam mängd stress är normalt, men om du är besatt för mycket om vad som kan gå fel, kommer du inte att kunna tänka i ögonblicket, och damerna kommer att veta att du har för mycket på ditt sinne.
  • Adress dina brister. Var medveten om dina brister, och arbeta för att förbättra dem. Är du en dålig lyssnare, oorganiserad, eller för lätt distraherad? Gör en plan för att arbeta på att förbättra dessa egenskaper lite i taget. Ingen är perfekt, men alla kan förbättras.
  • Tänk positivt. När du går in i ett rum, tänk på de tre saker du gillar mest om dig själv i stället för de tre saker du vill jobba på. Om du tänker positivt om dig själv, kommer damerna följa.
 2. 2
  Bli inte bifogas. En sann spelare bör värderar kvantitet framför kvalitet, så om du är engagerad i denna livsstil, måste du umgås med så många kvinnor som möjligt, och inte få hängas upp på en tjej. Om du oroa dig när det som en viss tjej tycker om dig, eller när hon ringer, då du närmar flickvän territorium med henne, och du ska lägga din vakt. Här är hur man håller saker öppet:
  • Om du tycker att en tjej är att komma för nära dig, dra bort. Om en flicka inleder djupa samtal om dina personliga liv, som vill flytta in hos dig, eller planerar en romantisk semester, då vill hon definitivt att vara din flickvän, och du bör gå vidare.
  • Hålla saker ljus. Njut av en kvinnas bolag, men låt inte henne få dig att känna alla varm och fuzzy inuti. Fokusera på att ha en bra tid både i världen och i sovrummet, och byta ämne när det blir för djupt.
  • Tror inte sörjig tankar. När du ser en potentiell erövring, bör du tänka på hur roligt du kommer att ha dans, hångla, eller koppla upp - inte vad dina barnbarn skulle se ut. Tänk cool, och resten kommer att följa.
  • Om du har verkligen hittat rätt tjej, kan det vara dags att tänka över din livsstil. Även en sann spelare kan falla offer för kärlek, och om du har hittat en tjej som får dig att känna som om hon verkligen är den enda flickan i världen, och den person du vill spendera all din tid med, så gör inte ge henne upp. Detta är sällsynt i livet av den sanna, men om du verkligen inte kan kontrollera hur du känner, kan det vara värt att berätta de andra damerna du är borta från marknaden.
 3. 3
  Alltid tänka på ditt nästa drag. Som en sann schack mästare, bör du alltid vara minst ett steg - eller många - framme. Om du bara fokusera på nuet, har du inte en svängdörr av kvinnorna i ditt liv. Här är hur man gör det:
  • Ha en spelplan för din kväll. Om du är ute på en klubb, tänk på din nästa plats. Kommer ni att ta damen till mer intim bar, till ditt hem, eller till en väns fantasi efterfest? Innan du väljer flickan, planera dina drag för natten, så du behöver inte slösa din tid att räkna ut vad man ska göra.
  • Ha en plan för dina helger. Du kanske har precis avslutat att säga adjö till din senaste tjej, men vad gör du nästa natt? Om du inte vill spendera dem sitter ensam i källaren och kolla din telefon, bör du redan har en dam uppradade.

Ser ut som en spelare

 1. 1
  Har rätt kläder. Du måste titta på en del innan du kan agera på delen. En sann spelare bör se slät, men som han inte försöker alltför hårt. Hans kläder ska ha ett mål - att hjälpa honom att hitta kvinnor som vill rippa dem. Här är några sätt att bära den perfekta kläder:
  • Ha en fin långärmad button down skjorta över ett tight linne. Damerna kommer att vilja få ner dig till din snäva skjorta så att de kan känna dina muskler. Alltid bära tröjor som antyder eller visa dina killer biceps.
  • Bära byxor som är lite lös så att de kan hänga lågt. Visa damerna bara en antydan av dina boxare, och hitta ursäkter för att lyfta upp din skjorta, så att de kan se dina stenhårda magmuskler. När de ser din lyckliga spår, kommer de vill följa det hela vägen ner.
  • Ha smarta skor. Oavsett om du är ute på en fin restaurang eller bära mer avslappnade sneakers på gymmet, göra klart att dina skor är helt nya och dyra. Damerna kommer att tro att du kommer att punga ut samma mängd pengar som du spenderat på dina skor på dina tjusiga datum.
  • Ha några viktiga tillbehör. Ha en rolig plånbok, en stor guldkedja, och flashiga smycken. Du försöker inte att vara subtil, spelare. Har ett läderbälte med en flashig spänne, så att damerna är redan ute i rätt riktning.
 2. 2
  Har rätt kropp. Att vara en spelare är inte alla spel och nöje. För att hänga spelaren utseende, måste du sätta i långa timmar på gymmet. Du kommer inte att kunna förföra damerna om dina biceps ser ut sträng bönor. Här är hur man gör det:
  • Utveckla din konditionsträning. Börja med att köra för bara en eller två miles, men lära sig att köra i minst fem miles utan att få omständligt. Du kommer inte vara mycket av en Don Juan om du väsande när du leder din senaste erövring upp en trappa.
  • Bygga muskler. Gör vad du kan för att få stenhårda magmuskler, oklanderlig Pécs, och starka axlar. Hit upp bänkpress på gymmet, eller prova en sport som kommer att hjälpa till att bygga muskler, som boxning eller basket.
  • Ät rätt. Om du tar en dam på en middag datum, kan du äta något manligt som en saftig biff, men när du är på din egen, försöker äta en hälsosam balans av frukt, grönsaker, proteiner och kolhydrater. Att äta rätt mat, speciellt proteiner, kan hjälpa dig att bränna fett och bygga muskler.
 3. 3
  Har den perfekta kroppsspråk. Att ha en öppen och offensiv kropp kommer att visa din dam i veckan som du inte bara säker utan att du fokusera all din energi på henne - för tillfället. Här är hur man gör det:
  • Ta kontakt killer ögat. När du pratar med en dam, se djupt in i hennes ögon, som du kan hoppa rakt in i dem. Detta kommer att göra henne rodna och kommer lätt slå henne. Få henne att känna som den enda tjejen inte bara i rummet, men i världen.
  • Lean i noga när du pratar. När du pratar med tjejen som är självklart i dig, lean i verkligt nära, som du kan kyssa henne när som helst. Detta kommer att lämna henne att vilja ha mer.
  • Face dina armar och kropp i hennes riktning. Korsa inte dina armar, eller vända benen ifrån henne. Allt om din kropp borde säga, "Hey baby, jag är redo."
 4. 4
  Städa upp som en spelare. Hygien är lika viktigt som att ha rätt kläder eller kroppsspråk. Damerna kommer inte att charmas av dig om du luktar som du tillbringa natten i en gränd. Här är hur man förför dem med din förmåga att städa upp:
  • Ha en kraftfull, manlig parfym. Det kommer att göra damerna vill svimma i dina armar.
  • Duscha och tvätta håret minst en gång om dagen. Använd en manlig duschkräm och schampo att lämna damerna swooning.
  • Använd hårgelé. Ge ditt hår en extra kick med lite gel - damerna vill köra sina fingrar genom det.
  • Alltid ha frisk andedräkt. Du behöver det för nära-talande.
  • Har ett nytt ansikte. Raka av ditt ansiktshår, och köra händerna över ansiktet. Vänd dig till din tjej och säger, "Känn hur smidigt det är, flicka."
 5. 5
  Har en spelare-värdig spjälsäng. För att slutföra den del av en spelare, har du inte bara se ut som en spelare, men ditt hem måste vara värdig damerna också. Här är hur man har en sexig crash pad för din dam:
  • Håll det rent. Eftersom du kan ta hem en dam på blink varje öga, bör du alltid hålla färska blad, rena räknare, och viktigast av allt - en obefläckade badrum. Om din kvinna är äcklad så fort hon går in i ditt rum, kommer hon att kalla en cab innan du kan göra ditt första drag.
  • Alltid ha förstärkningar. Fyll ditt hem med flaskor vin och sexiga tilltugg som druvor eller jordgubbar.
  • Håll det elegant. Läder soffor, blanka lampor och en platt-TV kommer att göra din kvinna att känna sig hemma i ditt kärleksnäste. Om du inte har råd att ha en dyna killer ungkarl, fokusera på att hålla din plats ren.

Promenera spelaren promenad

 1. 1
  Välj klokt. Innan du går in för att döda, måste du se till att välja en kvinna som kommer att vara mottaglig för dina spelares sätt. Om du väljer fel tjej, kan du sluta antingen med någon som är helt enkelt inte intresserade, eller som vill gifta wifed upp ASAP. Här är hur man hittar rätt tjej:
  • Leta efter en tjej som skrattar, uppenbarligen ha roligt, och vill ha en bra tid. Prata inte med någon som uppenbarligen uttråkad, kontrollera hennes telefon, eller bara titta runt efter något bättre att göra. En tjej som det är ett mjukt mål för en anledning, och du vill ha någon som är värt att imponera.
  • Undvik damer som letar efter en make. Många av damerna du strategi kommer att vara ute efter mer än en flört. Någon tjej som nämner har du träffa hennes föräldrar, som vill bosätta sig eller talar om hur många gånger hon varit en brudtärna förmodligen inte vill vara din tionde favorit tjej. Låt den här damen finna sin själsfrände, och slösa inte din tid - eller hennes.
  • Undvik flickor som uppenbarligen tagits. Om du ser en snygging som knappt intresserade av en kille som försöker göra ett drag på henne, då gå för det. Men om en kvinna är vadd ögonen på sin pojkvän eller friare, om du inte är riktigt redo för utmaningen, att hitta någon som är fortfarande roligt, men inte så tydligt tabu.
 2. 2
  Göra flickan att känna sig speciell. Närma sig en grupp damer, och har kul chatta upp dem och visar att du är en bra kille att vara runt. Men efter ett tag, slipa på ditt mål, och hitta ett sätt att isolera henne och få henne att känna sig unik. Såhär:
  • Ha en ljus öppning. Börja med att reta henne eller bara frågar vad hon vill dricka. Få henne att skratta och visa att du är en person värd att prata med.
  • Berätta för henne att hon är annorlunda från hennes vänner. Säg något i stil med, "Det är något annorlunda med dig." Få henne att känna som om hon verkligen sticker ut, och att du förstår att det är något extra unikt med henne.
  • Komplimang henne. Överdriv inte, men berätta för henne minst tre saker du tycker om henne, oavsett om det är hennes ögon, hennes danssteg, eller henne att skratta. Du behöver inte säga något djupt - bara låta henne veta att du uppskattar vem hon är och vill lära känna henne.
 3. 3
  Alltid vara stängning. Följ din AB-Cs och kom ihåg att alltid försöka att ta samtalet till nästa nivå. Ditt mål är att få din dam i sängen, att inte ha en djup konversation om livets mening. När du slog bort det med en kvinna, bör du visa henne att du vill ta det till nästa nivå. Såhär:
  • Vara ledig. Bara säga något i stil med, "Du vill komma ut härifrån?" Eller, "Ska vi gå någonstans där vi verkligen kan prata?"
  • Sätt går vidare. När du får din kvinna ensam, röra henne försiktigt, eller fråga om du kan ta av sig kappan. Förföra henne så fort du kan, så länge hon är i den.
 4. 4
  Vara sexig i säcken. Att vara en sann spelare, måste du visa damerna att du inte bara är allt tal. Här är några tips för att vara bra i sängen så damerna sätta din på deras kortnummer:
  • Ge din kvinna en massage. Massera hennes axlar, hennes ryggslut, eller ens hennes fötter, för att visa att du vet hur man röra vid hennes kropp.
  • Kiss med passion. Inte shove inte din tunga i din dam mun - börja med en mjuk kyss och arbeta dig mot en all-out makeout.
  • När du är i sängen, ta din tid. Ge din tjej tillräckligt med tid för att vara redo för sex. Reta henne, bita henne försiktigt, eller göra vad du behöver göra för att slå henne på. Bara inte rusa in i kön eftersom det bara kan vara smärtsamt och definitivt inte heta.
  • När det är över, vara artig. Du behöver inte spendera timmar gosa i sängen när dådet är gjort, men att spendera lite tid med din dam, försiktigt kyssa henne, eller låta henne spendera natten, kommer att få henne att känna sig mer speciell än om du direkt hoppa i duschen när din passion har gjort sitt.
 5. 5
  Spela det coolt. När du har haft en bra tid med din nya kvinna, är det viktigt att ha rätt attityd så att du kan se henne igen om du vill, eller åtminstone lämna en bra kommentar så hon inte prata skit om dig till sina väninnor. Såhär:
  • Var vagt om när du får se henne igen. Säg att du ringer henne eller du får se henne runt. Försök inte att upprätta en middag datum för den kommande veckan - det är inte hur spelarna slår.
  • Var en gentleman. Hjälp henne sätta sig kappan på och gå henne till dörren eller till hennes bil. Gör ett gott sista intryck så hon inte tror att du är helt sleazy.
  • Överdriv inte med smicker. Säg att du hade en bra tid, men inte tala om för henne att du hade den bästa kvällen i ditt liv. Var riktigt och inte göra henne tror att du är något du inte är.
  • Avsluta på en bra notering. Som du säger adjö, få henne att skratta, ge henne en mjuk kyss, eller påminna henne om någonting från kvällen innan. Se till att hon vill se dig igen - det är upp till dig att bestämma om du vill se henne igen eller att gå vidare. Om du vill se henne igen, ge det några dagar innan du checkar in spela, spelare!

Tips

 • Om hon är med en grupp, försök att bli vän med gruppen. Tjänar respekten för Alpha Male av gruppen med att göra ditt överklagande växa i hennes ögon.
 • Var en gentleman. Öppna dörren för henne, säger "välsigna dig" om hon nyser, och visa hänsyn så ofta du kan.
 • Kom ihåg, innan den går upp med en tjej, vara artig, tillmötesgående, och låt henne ner försiktigt. Du kommer att ha en bättre chans att förhindra en konfrontation på detta sätt.

Varningar

 • Aldrig hittills tjejer som är vänner i samma cirkel eller att du arbetar med. Detta kan få oavsiktliga konsekvenser.
 • Kvinnor kan spela män precis som män spelar kvinnor. En playette kommer att använda många av de ovannämnda taktik för att få övertaget i syfte att förföra dig. Du kan välja om du vill spela med.
 • Var inte en idiot. Du kan vara säker på och söka efter kvinnor utan att sätta upp en otäck front.