Wka

Hur kan man vara en kärleksgudinnan

Har du någonsin velat att betraktas som en kärlek gudinna? En dam i nöd? En femme fatale? En vixen? En vamp? Eller bara en kvinna som helt enkelt får alltid vem hon vill? Tja, med lite skönhet, lust, självförtroende, charm, magi och kanske lycka, kan du uppnå allt detta.

Steg

Hur kan man vara en kärleksgudinnan. Börja med dig själv.
Hur kan man vara en kärleksgudinnan. Börja med dig själv.
 1. 1
  Börja med dig själv. Om du inte är säker nog, tittar i spegeln och tänka på vad skulle du vilja ändra om ditt utseende för att göra dig att känna dig gladare. Tvätta håret och få volymen, sätta på lite smink och plocka en fin parfym.
 2. 2
  Om det är något du älskar dig själv, till exempel vackra ögon, friska, långt hår, fina ben, kurvor eller förföriska fylliga läppar - betona det! Spela upp din fantastiska-ness!
 3. 3
  Handla kläder, bära något smickrande och subtilt sexig! Du kan också handla online, prova http://www.bb1classic.com/Tanks-and-Camis-s/89.htm
 4. 4
  Nu när du har byggt upp ditt självförtroende, plocka en bar, ta en titt runt och kanske hittar du någon som passar ditt syfte.
 5. 5
  Ja, du måste "ta ansvar" och vara lite aggressiv. Föreställ dig att gå till McDonalds och beställa en cheeseburger. Hur stor är chansen för dig att få det? Jag skulle säga ca 100% om de är misstag inte slut på lagret, som egentligen inte är möjligt. Det är exakt samma sak med dem. Säg till dig själv att det är mest troligt att du kommer att få dem ikväll.
 6. 6
  Det kan vara ganska svårt i början, men försök att hålla denna attityd i ditt sinne.
 7. 7
  Använd kroppsspråk för att signalera din attraktion. Ögonkontakt, en blinkning, en vetskap leende. Om de inte ur fläcken, gå över till dem - att hålla ögonkontakt om möjligt. Bara promenad över visar att du är intresserad - du behöver inte säga ett ord. Det är kul och om de inte är intresserad av dig eller har en flickvän / pojkvän eller vad på jorden, åtminstone de kommer att vara glada att någon smickrade dem.
 8. 8
  Utveckla någon form av särskild "charm" om dig. Till exempel:
  1. En femme fatale är (en lockande, mystisk, och oförmärkt dåligt hona), är charm sägs vara hennes air av mystik och förmåga att locka partner till henne.
  2. En jungfru är nöd är ivrig att behaga partner genom att agera undergiven, älskvärt, sött blyg, foglig och något docka-liknande. Damm låt dem rädda dem från skada - en skurk, eller ens i modern dag som behöver assistans, t.ex. bära en tung låda, som fastnat någonstans, skydd från ett missbruk pojkvän / flickvän eller ens utskälld.
  3. En vamp är ofta misstas som en femme fatale. En vamp tenderar att vara mer exotiskt, som att ha väldigt blek europeisk hud ändå väldigt mörkt, långt hår och sotiga ögon som sticker ut genomträngande. En vamp är mer våldsam, verbalt, som att vara sarkastisk och lite likgiltig. Hon tenderar att vara mystisk men inte så mycket i en avsiktlig, lockande sätt som en femme fatale. Den vamp tillvägagångssätt mer hålls tillbaka, lurar i skuggorna, som en attraktiv Goth / Emo med en sida av Dominatrix-sexig stil (dvs. handbojor, piska, spanking, och väsande ut slav kommandon till andra partner (s) i säng).
  4. En ragata är kanske en kokett, lekfullt sexiga nymf-liknande tjej, som tycker om uppmärksamhet från partners och njuter den. Hennes ögon tenderar att vara skarp, lömsk och deceivingly oskyldig. En ragata bör alltid ha vackra ögon genom att föra ut din ögonfärg i mascara, ögonskugga, och vad som helst. Kanske tränar en eldig, näsvis eller flörtig "kom-hit" blick i dina ögon genom att kunna batt ögonfransar, titta upp från under fina ögonlock, eller blinkade cutely eller förföriskt kommer hjälpa dig mycket.
  5. En kärlek gudinna är alltid kvav. Föreställ Angelina Joelie, Halle Berry, Beyonce, Drew Barrymore, Cameron Diaz, Lucy Liu, Jennifer Lopez, Jessica Alba och Penelope Cruz... alla ikoner av kön och fantasi. Det är precis vad en kärlek gudinna är. En manlig, och även kvinnlig, fantasi. Alltid ha glödande hud, återfuktar den och få den lite solbränd om du inte är, bara inte någonsin har det vara sjuklig eller torr. Växa ut håret långt, vågigt eller rakt, eller klippa det kort väl genom att göra det kantiga och rama in ansiktet väl.
 9. 9
  En kärleksgudinnan har alltid en himmelsk luft om henne - Öva en promenad som är fantastiska, en modell catwalk men aldrig en diva steg eftersom det kan komma ut som attityder, övermodig, eller bara vanlig ouppnåeligt till partnerns sinne. Utveckla en särskild blick genom att räta på ryggen, rulla tillbaka axlarna och ser fram rakt fram, som om du har något mycket mer intressant och bättre att titta på det bara vackra människor kan se.
 10. 10
  Även om du är en student försöker att vara en av de populära tjejerna som verkar trevliga och är beundrad av alla, men agerar som om de inte bryr sig eftersom de önskar att de kunde träffa någon som var söt, vacker och modig som i sin drömmar och ingen av de populära människor föreslår och slå på henne kan erbjuda det. Låtsas att du fortfarande söker efter rätt person och det bara kan vara den nya, mystiska student som ingen av de normala eller populära barn kan räkna ut, men fortfarande är respekterad, modig mot översittare och kastar tillbaka sarkastiska, smarta återkomster på mobbare, irriterande flickor / pojkar som försöker flirta med dem, och löjliga lärare. Han är den person som du kan söka efter. Vara vacker, docka-liknande, och sött oskyldig & blyg när du träffar dem.
 11. 11
  Förvänta dig inte ett sexuellt möte att förvandlas till något annat. Sex tidigt i en relation gör oftast det besvärligt om personen inte har haft några datum att lära känna dig och bestämma om de vill engagera dig eller inte. När de har sex innan de vet, kommer de oftast bara springa iväg strax efter sex.

Tips

 • Neediness inte drar i ärmen eller ropa deras namn hela tiden, det är bara desperat och inte sexigt alls. Oavsett hur attraktiv, trevlig eller sympatisk man kan vara, kan detta fel vara din undergång! Det är väldigt irriterande. Det är som att flyga som håller surrande i örat eller håller på väggen - även om flugan menar väl, det är fortfarande en smärta, eller hur? Samma sak gäller för kvinnor som agerar behövande till män, och vice versa.
 • OMOGENHET gå aldrig runt gör meningslösa, rent av dumma saker som att fnissa okontrollerat, skriker "bajs" eller "pie" alltid, peta folk, att bara vara jäkla meningslöst. Dessa handlingar omognad visar bristande vilja att vara i en relation (som partner kommer att ompröva), irritation, dumhet och brist på sunt förnuft (ett grundläggande måste i attraktion), till ansvarslöshet. Prova helt enkelt vara avslappnad och lugn, kontrollera din lust att inte sitta still genom att tänka på allvarliga frågor som krig, eventuella dödsfall, oavslutade läxor, etc. Detta kommer att leda dig till att bli mer respekterad.
 • Absolut ALDRIG agera vidrig. Dessa är en lista över NO-NO är:
  • Frågar dem 50 frågor som "Är jag tjock?" "Tror du att hon är söt?" "Varför hatar du mig?" "Är du bög för Jimmy? Haha, du är så, du rodna!" I princip undvika att fråga omogna och osäkra frågor som dessa, visar de omognad och brist på förtroende.
  • Aggressivitet inte får i deras ansikte och gå galen på dem! De kommer att tro att du är ett monster! Om du hör saker som folk tycker om tjejer de ska vara: skönhet, sassiness, intelligens, trevlighet, funniness, och kul-ness. Men motbjudande? Aldrig. (Även för att vara rakt på sak vissa människor tycker att de gillar "take-charge" aggressiva honor, sexuellt dvs som är mer i säng.) Men sedan tar-avgiften är väldigt annorlunda från motbjudande aggression, som take-avgiften kan ses lika säker, ansvarsfull och sexig medan motbjudande är irriterande, ointelligent, arrogant, In-your-face, och un sexig.
 • Kom ihåg, du har inget att förlora. Ett avslag är inte pinsamt för dig, men för dem. De uppenbarligen inte vet vad de missar.
 • Försök att arbeta hela "lovely" image ibland också: detta innebär att fokusera på att öka deras ego också, genom att helt enkelt vara tillgiven, lite sött & cutely blyg & tyst, och vara bubblig om du kan. Försök agera cutely happy go lucky om du är upprörd över något (dvs. vara med honom igen, vann danstävling, eller ha roligt i klassen en dag ens).
 • Även om saker och ting inte kommer att träna med dig och den söta personen där borta, om du lyckas vara proaktiv och göra det första steget, kommer det att vara stort framsteg för dig.

Varningar

 • En viktig sak som du bör vara medveten om är att det finns en fin linje mellan dem tro att du är mystisk och lockande eller bara inte intresserad av dem.
 • Acceptera människor och praktik ödmjukhet.
 • Inte hittills inte tagits människor (dvs de är förlovade, gifta, i ett förhållande, etc.) Detta kommer bara slå tillbaka och är mycket riskabelt - att skapa en "lätt" rykte om dig själv. Medan du kanske tänker att personen uppskattar de flirtations du ger dem även om de vidtas, i det långa loppet, kommer de att se dig som en tjej som inte har någon respekt för sig själv och därför respektlöshet du (en 99% chans att de kommer... allvarligt gals, detta händer nästan alltid). Även om du kanske tror att din flirt till dem är uppskattade, kommer de att behöva ta itu med helvetet om deras partner inser vad är upp! Plus det är också väldigt stressande att behöva hålla en hemlig affär, särskilt om de är i en annan, verklig relation... För låt oss inse det, skulle du vara bara en tjej som de ska ha roligt med, en "bonus" för dem, men återigen i det långa loppet, kommer deras riktiga partner först och de kommer förmodligen bara näst placera dig i termer av vem som är viktigare för dem och vem som kommer först och alla.