Wka

Hur ska en bra vinge flicka

En vän bad dig att vara hennes vinge-tjej och du sa ja. Vänta, vad? Du vet inte hur? Då detta kommer att hjälpa dig!

Steg

Hur ska en bra vinge flicka. Vad är en vinge flicka?
Hur ska en bra vinge flicka. Vad är en vinge flicka?
 1. 1
  Vad är en vinge flicka? Tja, tänk på det så här - du är screening process! Du ser till att han kommer att vara bra för din tjej och att hon kommer att älska honom.
 2. 2
  Vad gör du? Jo det är enkelt, plockar din tjej ut en kille hon gillar och du gör en plan.
 3. 3
  Hitta en plats där han hänger ut, se till att det finns andra människor runt omkring. Det blir ganska krångligt om du pratar med honom ensam.
 4. 4
  Har din vän gör en signal till dig som ett tecken att börja vara vingen flickan. Göra ett "ok" tecken eller hålla upp en post används en hel del.
 5. 5
  Om du inte är riktigt blyg - Gå upp och börja prata. Använd grundläggande frågor, och se till att det frågor som inte har ett ja eller nej till dem. Se till att han verkligen talar så att du får en känsla av honom. Om du är blyg, så måste du backa och berätta för din tjej att du inte kan göra det. Det är bättre att vara ärlig då att ligga och ha henne göra bort sig.
 6. 6
  Prova att fråga honom frågor som låter dig ta reda på vad han är som, eller be sina vänner. Ta reda på om han har en flickvän direkt, så du kan backa och inte slösa tid.
 7. 7
  Ta din tid ställer frågorna. Försök också att antyda saker som din vän gör för att se om han gillar dem eller inte.
 8. 8
  När du tror att du har tillräckligt med information, göra upp en ursäkt: du måste gå på toaletten, du behöver en drink, du vill ha mer mat, måste du göra en call-någonting! Se bara till att du backa, och när han inte tittar, gå till din vän.
 9. 9
  Ge henne 411, berätta allt du fick reda på, även saker som kanske inte verkar bra. Berätta hennes saker du antar om honom, men säg att du inte är säker på om dem.
 10. 10
  Gör henne gå och börja prata med honom som du gjorde. Hon kan göra det direkt eller hon gör tar sin tid. Om hon är blyg kanske du vill gå med henne till honom.
 11. 11
  När det är klart bara stå där med två för en liten stund. Starta frågan är upp och när det blir krångligt eller konstigt att du fyller i.
 12. 12
  Gör en annan signal med din vän, här kommer hon att ge dig när hon tror att du är klar. Klaga inte eller något, bara lämna när hon vill. Gå och prata med någon annan eller göra vad du vill.

Tips

 • Om du är för blyg för att prata med några killar, ska du inte vara en vinge flicka oavsett hur cool du tycker det låter.
 • Ibland är en vinge tjej kan vara tråkigt, men det är värt det i slutändan.
 • Använd enkla signaler som ni båda kommer att minnas.
 • Se till att hon kommer att vara din wing tjej när du vill.

Varningar

 • Om du börjar få en crush på pojken, berätta för din vän. Inte dölja det, för om de gör hook up, kommer du att vara svartsjuk, och det kan förstöra din vänskap.
 • Ibland kan en "mission" eller vad man kallar det, kan ta en mycket kort tid (en dag) eller en längre tid (en månad eller längre).
 • Var försiktig! Någon gång killen du ifrågasätter börjar gilla dig, om det händer - släpp det. Berätta för din vän att du inte kan göra det längre och varför, kommer hon att förstå.