Wka

Hur kan man vara killen alla tjejer vill

Är du en kille? Har du någonsin stött på att en tjej du verkligen vill vara med, men bara inte vet hur man gör det? Väl här artikeln kan bara hjälpa dig!

Steg

Hur kan man vara killen alla tjejer vill. Kom ihåg, hon är bara en tjej.
Hur kan man vara killen alla tjejer vill. Kom ihåg, hon är bara en tjej.
 1. 1
  Var självsäker. Nyckeln till nästan allt är förtroende. Om du är i någon undervisning / aktiviteter tillsammans, göra en sida kommentar till henne när man går förbi. Företrädesvis en humoristisk en. Något som kommer att få henne att skratta och svara. Om hon säger något humoristiskt, skratt. Oavsett om det är roligt eller inte. Gå bredvid henne i hallen och prata med henne om en tidigare klass eller något i den stilen. Promenad hem henne om du kan, eller ens halvvägs.
 2. 2
  Kom ihåg, hon är bara en tjej. Hon kan vara aggressiv, kan hon vara blyga, eller hon kan vara riktigt nervös och alert. Oavsett vad hon fungerar som, hon är fortfarande bara en tjej. Hon har fortfarande känslor, kommer hon fortfarande ha förälskat sig i, och hon kommer fortfarande ha känt sig förtvivlad. Om hon någonsin ser nedstämd, fråga henne om somethings fel. Om hon inte vill berätta för dig, inte pressa henne, bara låta henne veta att du är alltid där om hon vill prata.
 3. 3
  Komplimang henne. Tjejer älskar komplimanger. Komplimang hennes personlighet, hennes utseende eller en av hennes prestationer. Var försiktig, kanske hon tror att du leder henne på, och om du har inga avsikter att en relation med henne som du kanske bara krossa hennes hjärta.
 4. 4
  Prova hennes favoritband eller TV. Om hon vill att du ska lyssna på ett band hon gillar eller titta på ett program hon tycker, prova dem. När du har, berätta dina åsikter om dem. Om du inte gillar dem, en enkel "De är okej, inte min favorit." Kommer att göra. Var försiktig med henne.
 5. 5
  Var rolig. Tjejer älskar att vara runt en kille som kan få henne att skratta. Det kan vara ett skämt, eller det kan bara vara i dina handlingar. Aldrig försöka få henne att skratta genom att förolämpa någon annan, det är bara inte cool.
 6. 6
  Dela saker med henne. Om du har en dryck, erbjuda henne en drink på det. Om du har en chokladkaka, bryta en del och ge henne det. Om du har en väska / påse godis, alltid erbjuda henne ett fåtal. När du lyssnar på din iPod, fråga henne om hon vill ha en hörlur. Om hon inte gillar musiken, stänga av den och lägga undan den. Låt henne veta att hon kommer före musiken.
 7. 7
  Berätta för henne saker. Säg inte henne något alltför personligt, ifall hon sprider det runt. Låt henne veta att du litar på henne, och förhoppningsvis hon inte kommer att missbruka det. Hon kommer att lita på dig, och när hon gör, inte någonsin sprida vad hon berättar för dig runt.
 8. 8
  Var lyhörd. Om hon säger något personligt, inte skratta. Har aldrig skratta åt hennes olycka, och om hon gråter alltid försöka trösta henne, även om det är över något löjligt.

Tips

 • Du måste också stödja henne också.
 • Låt henne har hennes humör. Om hon berättar ett problem, inte försöka lösa det åt henne, bara lyssna.
 • När en tjej säger att någon drev henne runt du måste trösta henne och lät henne gråta på din axel.
 • Introducera henne till dina vänner. Visa henne att du inte skäms för att lära känna henne.
 • Försök att ge henne en kram varje gång på ett tag, se till att hon inte känner sig obekväm.

Varningar

 • Hon kanske visar tecken på att bli uttråkad, inte vara långlivade och bara lämna henne ensam för tillfället.
 • Inte klänga inte henne. Det retar flickor.