Wka

Hur ska en bra band flickvän

Dating en musiker, oavsett kön, är inte alltid lätt. Här är några tips om vad du kan (och bör) förvänta dig om du dejta en musiker.

Steg

Hur ska en bra band flickvän. Förvänta dig inte, regelbundet kontakt.
Hur ska en bra band flickvän. Förvänta dig inte, regelbundet kontakt.
 1. 1
  Har intressen egen. Dedikerade musiker kommer att vara upptagen större delen av tiden (och många arbetar också en faktisk jobb att betala räkningarna). Få brukade spendera en bra tid med dig själv, eller med familj eller vänner. Om du har barn ihop kommer du ofta kännas som en ensamstående förälder. Utveckla din egen kreativitet och vara stolt över dina prestationer.
 2. 2
  Förvänta dig inte, regelbundet kontakt. Saker kommer alltid upp. Studio-och touring kan vara en ansträngande tid. Detta är den period då din relation testas mest. Kolla in med honom då och då men inte får fråga om du inte hör något från honom för ett par dagar. Han vet att du är fin och är fokuserad på arbetet.
 3. 3
  Räkna med planer att ställas in eller ändras från tid till annan. Han är troligen en nattuggla när han inte arbetar ett vanligt jobb. Repetition och studion kommer att förändra ditt schema. Han kommer att missa datum, födelsedagar, helgdagar. Semester (som inte är i linje med turné destinationer) är jobbigt att planera.
 4. 4
  Ingen av er ska dominera relationen. Sätt inte honom på en piedestal, men vara realistiska: han får massor av uppmärksamhet från både kvinnliga och manliga fans. De ser inte den verkliga person som inte är på scenen, den som har brister och gör vanliga misstag. Vänja sig bara man talar med på grund av vem du dejtar eller ignoreras helt. Om han är känd, eller ens någorlunda väl känd i sin genre, förväntar sig att bli avbruten i butiker och restauranger, även på andra bandets spelningar. Var och en av er måste kunna ta ett baksätet ibland och inte bli svartsjuk om andra framgångar.
 5. 5
  Dela dina intressen. Diskutera vad som inspirerar dig. Vara kunnig om musik, inte bara hans. Ta ett intresse för musik och andra intressen som inspirerar honom.
 6. 6
  Räkna med att bekanta sig med de andra partners / makar, men inte alltid umgås med dem eller göra dem dina bästa vänner. Många människor föredrar att kalla det "fru" bord på utställningar. Denna tabell är inte alltid roligt, men det är ganska mycket väntat minst en gång. Den andra partners / makar kommer inte att ha något intressant att säga, men det är din plats. Interagera med dem. Låtsas bry sig. Du kommer att känna sig som cheerleaders, men inte agera som en.
 7. 7
  Lyssna på hans musik. Ge gedigen återkoppling. Även om du är tonen döva du kan alltid falla tillbaka på volymen.
 8. 8
  Ta del av hur din musiker svarar på den uppmärksamhet han får. Han borde kunna lämna scenen persona där det hör hemma. Det är en röd flagga om han känner behovet av att säkra ständig beundran i hans vanliga liv.
 9. 9
  Agera inte osäker om den uppmärksamhet han får från groupies. Den kommer med territoriet. Så länge din musiker inte kontakt eller famlar groupies, förbise vad de säger och gör omkring honom på utställningar. Groupies är bra för band, de köper bandets varor och att betala räkningarna. Vissa kommer att medvetet försöka få en ökning av dig med deras beteende. Du måste lära sig konsten att stänga ute de individer ner som försöker reta dig, även om det görs i ett "vänligt" sätt. Det viktiga är att din musiker beteende är trovärdig. Om det inte är, bör du inte dejta honom.
 10. 10
  Gå till en del av de föreställningar, men gå med vänner och ha kul - din musiker helt enkelt inte kommer att ha mycket tid att umgås med dig. Gå inte till alla spelningar men. Han är medveten om att du känner till alla ord på alla hans låtar. När du inte är närvarande, kommer det att vara säkert för honom att öppna upp och umgås lite eller socialt flirta med andra. Visst, skulle det såra dig om du var där, men du är inte. Båda du behöver utrymme från varandra ibland.
 11. 11
  Häng inte ut backstage ständigt. Vad är den stora spänningen med att komma i vägen för ett gäng svettiga människor som flyttar utrustning? Titta på showen och umgås. På en sida notera, inte hovra inte framför scenen som en behövande valp heller.
 12. 12
  Aldrig bli din musiker obetalda promotor / manager / merchandise säljare / roadie. Även om du älskar bandet och dess musik, hålla dig separat från detaljerna, det är det bästa sättet att undvika drama i er relation. Dejtar inte en musiker som förväntar dig att uppfylla dessa roller.
 13. 13
  Aldrig skvaller om din relation, och undvika att läsa skvaller om det. Undvik Myspace / Facebook / Twitter / band webbplatser fan om du inte har en tjock hud - du kan enkelt göra dig paranoid eller upprörd med alla spekulationer och kommentarer om din musiker och hans band.
 14. 14
  Går inte i praxis / studio. Skulle du vilja att dina musiker hängande runt ditt jobb, titta på din varje handling? När musiker är på praktiken, det är att arbeta på musiken, inte din relation. Praxis är att inte sätta ihop en speciell liten konsert för dig. Han kan inte förväntas att blicka in i dina ögon när du sjunger din favoritlåt. Du kommer bara få uttråkad ändå, har du redan hört alla dessa låtar. Start / stopp kommer att göra dig galen. Du har mycket bättre saker att göra med din tid.
 15. 15
  Håll dig borta från bandet politiken. Du kommer att behöva ta itu med bandmedlemmar ibland, oavsett om du gillar dem personligen eller inte. Ta det inte till hjärtat när din musiker gnäller om hans bandmedlemmar - de har sin egen dynamik, och det är lämpligt att inte göra fiender. Din musiker kommer att tillbringa en stor del av tiden med dem, och ibland det kommer att hindra dig. Men skulle du inte hans bandmedlemmar gör spontana kommentarer om dig eller ditt arbete - så undvika att göra det också.
 16. 16
  Förvänta dig inte att gå på turné. Touring låter spännande, eller hur? Om inte din musiker bandet är mycket framgångsrikt, och de har en buss och tillhandahålls hotellvistelser och traktamenten, består touring av ett gäng personer inklämda i en skåpbil, sova på rastplatser eller kraschar vid en lokal vän eller fan hem. Du ska vara lyckliga att få tillfällig vistelse på ett billigt motell (eftersom detta skär in bandets vinst). Om du inte är en väg luffare som tycker 5-18 timme dagligen enheter och camping i en van med 4-6 killar, är touring reserverad för Roadies och bandmedlemmar.
 17. 17
  Avstå från psyko-analys hans texter söker inblick i hans karaktär eller din relation. Var inte på någon strävan efter muse-huva. Lyrics tenderar att vara en intensivt subjektiv upplevelse, men många musiker vill att deras fans att sätta sina egna tolkningar på dem utan att utsätta sig själv för granskning. Njut av att läsa texter, men inte helt korrelerar dem till verkliga livet. Du kommer att köra själv galen om du gör.
 18. 18
  Inte insvept i din musiker karriär. Du fuskar dig av dina egna intressen och mål om du blir hans heltid beundrare / groupie istället för att vara en jämställd partner i relationen. Du måste verkligen älska den här personen och dela kompatibla intressen och åsikter om livet, utanför hans musik. Om han vill ha en beundrare i stället för en likvärdig partner, bör du inte vara med honom. Om du letar efter status genom att vara med ett band, eller hoppas att vara med på resan när berömmelse och rikedom kommer till hans band, tänk om. De flesta musiker, i bästa fall, uppnår endast en blygsam framgång.
 19. 19
  Aldrig att stödja en musiker ekonomiskt. Ansvarig musiker kan och jobbar vanliga jobb för att betala räkningarna, att de inte är beroende av någon annan för att stödja dem. Aldrig gå in med en musiker som inte har bevisat sitt finanspolitiska ansvar.
 20. 20
  Aldrig hittills en musiker med frågor missbruksproblem (inklusive alkohol). Detta gör de frågor som kommer med dejta en musiker tio gånger mer problematisk.
 21. 21
  Hans musik har prioritet över din relation, oavsett om det verkar rimligt eller inte. Han kan ägnas åt dig, men musiken är den grundläggande passionen i hans liv, det är vad han behöver för att hitta uppfyllelse. Om han ger upp, måste det vara helt hans val och på hans villkor. Om du börjar känna att han måste välja mellan din relation och hans musik, är det dags för dig att gå vidare.