Wka

Hur kan man vara flickan alla killar drömmer om

Så du blir intresserade av killar på din skola, men du vet inte hur man ska agera för att få deras uppmärksamhet. Här är några tips på hur man klär sig och agera för att fånga deras uppmärksamhet.

Steg

Hur kan man vara flickan alla killar drömmer om. Var uppmärksam på hur du klär dig.
Hur kan man vara flickan alla killar drömmer om. Var uppmärksam på hur du klär dig.
 1. 1
  Var uppmärksam på hur du klär dig. Killar är verkligen dras till blygsamma kläder. Dessutom, vill du ha en kille att gilla dig för vem du är, inte bara kroppen du har.
 2. 2
  Bär inte rivs upp jeans eller skjortor. Skinny jeans är ok men inte bäst. Bär inte för lite eller mycket avslöjande kläder. Dessa locka killar men inte alltid på rätt sätt.
 3. 3
  Håll håret borstat och snyggt. Killar gillar tjejer med silkeslen böljande hår, inte knutar och kladdigt burrigt hår att vissa tjejer gillar att bära. Försök att hålla den mjuk.
 4. 4
  Le och skratta, men överdriv inte. Du vill inte se ut som du inte har kontroll över dig själv så flin och fniss men inte gå ut allt med en side-splitting skratt.
 5. 5
  Var inte elak. Vissa killar gillar tjejer som retas tillbaka men överdriv inte eller han blir ointresserad, om han retar dig, komma med en kvick comeback sedan skratta så han vet att du inte var allvarlig. Var trevlig och kvick till sina vänner och han kommer att börja ha dig. Han kommer inte att hans vänner för att få dig först.
 6. 6
  Titta på honom en hel del och när han fångar du ge honom ett bländande leende och sedan titta bort. Ibland är det bra (speciellt med blyga pojkar) att vända snabbt och rodna. Blyga rodna och finner det förtjusande om du rodnar också. Detta kommer att berätta för honom att du gillar honom.
 7. 7
  Efter en stund kolla honom. Är han intresserad eller inte han ignorerar dig? Om han ignorerar dig då han förmodligen inte bryr sig och är ett slöseri med tid.
 8. 8
  Se till att du inte använder svordomar omkring honom. Detta är mycket frånstötande och oattraktiv. Det är ok runt dina vänner, men låt honom inte höra dig.
 9. 9
  Gör ögonkontakt! Det finns vetenskapliga bevis för att när folk ser in i varandras ögon, de är mer benägna att utveckla känslor av attraktion. Gå inte för långt, är det naturligt att titta bort under en konversation, och dess obehagligt om du stirrar på dem, men försök att möta deras ögon mer än du kanske träffa en vän.
 10. 10
  Koncentrera dig inte för hårt på honom eller han kommer att tro att du är klängig och kommer att förlora intresset. Agera som du kan helt leva utan honom, och han kommer att få svårt att motstå att vilja hänga med dig. det är som du inte kunde umgås med honom och inte ens missa ett beat, det ska driva honom galen att du kan bli bra utan honom.

Tips

 • När du passerar honom lätt stöta på honom och säga "Åh jag är så ledsen..." och sedan le och gå raskt iväg... Efter ca 7 steg ser tillbaka för att se om han ser tillbaka, också... Om han är det är ett gott tecken.
 • Ha kul bråkade och tävla med honom. Killar älskar tjejer som kan stå på egna eller vet hur man ska konkurrera. Just Överdriv inte tävlingen, för om du gör, så snarare än som en kärlek intresse han får se dig som en syster eller en av killarna.
 • Var uppmärksam på hur länge du kan hålla ögonkontakt med honom, är det lättare att berätta längden om han är kinda blyg. Ju längre du håller ögonkontakt med honom, desto mer intresserad du verkar. Om han bryter det första, är han antingen blyg och du skrämma honom eller han egentligen inte gillar dig. Men var försiktig, killar med en välutrustad ego tenderar att hålla ögonkontakt väl.
 • Killar som en utmaning, så du behöver inte alltid vara där, om du är alltid där han inte kommer att ha tid att sakna dig och undrar om han ska jaga dig.
 • Få honom att prata om sig själv - killar älskar det och har en tendens att göra det när de är nervösa ändå.
 • Bär inte för mycket smink, eller kommer han att tro att du försöker vara någon du inte är, och då han inte kommer att vara intresserad av dig.
 • Rör honom varje gång på ett tag, fungerar en "Jag går runt dig och inte vill att du ska backa in i mig" borsten på axeln väl.
 • Se till att du inte stöter på så desperat, eller det kan vara i slutet av din kärlek!
 • Ändra inte något om dig själv som ska göra dig obekväm.
 • Visa inte för mycket kärlek, eftersom det skulle kunna få honom att tro att du inte kan leva med ut honom.
 • När du är runt andra tjejer, flirta med honom - till exempel röra honom eller luta in till honom. Sitta bredvid honom en hel del. Detta kommer att markera honom som din att andra flickor och kommer att berätta för honom att du är intresserad. Han kommer att känna sig speciell och manligt.
 • Vara glad.
 • När man tittar honom i ögonen, le lite eller bita din underläpp.

Varningar

 • Om du inte får honom, inte driva det. Det är okej, för om han inte gillar dig, ska du inte bry gilla honom.
 • INTE rapa eller fisa omkring honom. (Det bör gälla för människor i allmänhet, inte bara oss tjejer.)
 • Prova inte detta om han har en flickvän.