Wka

Hur man berättar någon att inte ringa dig varje dag

Uppringare som ringer dig nästan varje dag eller ännu mer kan få på nerverna! När du når toppen av din ilska mätningar, säger du elaka saker till dem. Använd denna metod för att sakta minska mängden samtal som de ger dig. Du bör sluta med antingen inga samtal från dem igen eller högsta på en gång i veckan!

Steg

Hur man berättar någon att inte ringa dig varje dag. Räkna ut varför de känner att de måste ringa dig så mycket, kanske du vill be dem sakta av en anledning varje gång de ringer.
Hur man berättar någon att inte ringa dig varje dag. Räkna ut varför de känner att de måste ringa dig så mycket, kanske du vill be dem sakta av en anledning varje gång de ringer.
 1. 1
  Räkna ut varför de känner att de måste ringa dig så mycket, kanske du vill be dem sakta av en anledning varje gång de ringer. Du kanske upptäcker att gå ut med dem långsamt kunde minska mängden samtal som du får.
 2. 2
  Lyssna på deras samtal, ta reda på om de är deprimerade, försök att inte be dem över telefon, bara att ta reda på. Depression kan leda till kontinuerliga samtal och så småningom minska mängden folk att ringa.
 3. 3
  Svara i telefonen varje gång det ringer, även om du vet att det är dem. Hitta en liknande vän för dem att prata med, bjuda in dig själv, den som ringer och en liknande vän till en utekväll och få dem att prata en hel del. Slutresultatet kommer att bli, den som ringer ringer din liknande vän, och hon kommer att vara intresserade och gärna prata.
 4. 4
  Berätta för dem långsamt att de du är helt upptagen varje gång du ringer. Hintning till dem kommer inte komma till den som ringer sinnet. Långsamt separat från dem, minska mängden samtal tid varje dag.
 5. 5
  Kom ihåg att avsluta varje samtal med något en lång rad av, "jag lagar min middag nu, kan vi prata imorgon?" och de kommer förmodligen svara "Visst, Goodbye". Detta är din chans att säga ett fint hej tillbaka och göra telefonen.
 6. 6
  Det finns en ny funktion på mobila enheter, det heter ignorera knappen. Tryck bara på den här knappen för en livstid av lycka från din vidrig vän.

Tips

 • Gör inte dem att känna sig mer vänster ut om du inte måste.
 • Du kan behöva att blockera deras antal, eller få nummerpresentation om de platta ut vägrar att sluta ringa.
 • Ställ upp lite struktur där du kan få dem långsamt att sluta ringa. Kanske försöka minska de samtal som varannan dag, och sedan till ännu mindre. Använd vad du vill när det gäller tider.
 • Berätta för dem att stoppa samtal endast om inget annat fungerar.

Varningar

 • Om personen vägrar att sluta ringa dig varje dag, och det är verkligen jobbigt, kanske du måste ringa myndigheterna. Denna person kan vara obalanserat (dvs. Stalker) och kan orsaka fysisk eller psykisk skada. Ta denna persons psykiska hälsa beaktas i era kontakter med dem!