Wka

Hur man be en främling ut

Finns det främlingar som du ser någonstans du brukar gå till? Finns det en viss person som du ser varje gång du åker dit? Känner du att du vill prata med honom / henne, men du känner inte så säker? Kanske den här artikeln kan ge dig en idé!

Steg

Hur man be en främling ut. Det finns inget lättare än att ha ögonkontakt med främlingen.
Hur man be en främling ut. Det finns inget lättare än att ha ögonkontakt med främlingen.
 1. 1
  Det finns inget lättare än att ha ögonkontakt med främlingen. Försök att ha lite ögonkontakt med främlingen. Det är mest troligt att om du gör det, får du främlingens uppmärksamhet och då han / hon kommer att ha ögonkontakt med dig.
 2. 2
  Hitta något att prata om när du är uttråkad. Du kan prata om något du gillar, som kanske videospel, din favorit sak att göra när det regnar, din favoritmat, bara något du gillar mycket.
 3. 3
  Efter samtalet börjar lite, presentera dig själv. När du och främlingen börjar prata lite, presentera dig själv. Berätta främlingen ditt namn, och främlingen kommer att säga vad hans / hennes namn är. Då du vet lite om honom / henne och han / hon vet lite om dig.
 4. 4
  Berätta för honom / henne att du fick prata med honom / henne och att du vill prata med dem igen nästa gång du träffar honom / henne. Gör främlingen trivs genom att berätta för dem att du tyckte om att prata med honom / henne.
 5. 5
  När du ser dem igen, prata med dem. Det gör saken verkar mer lättare att göra nu när han / hon vet att du en liten och du vet lite om dem.
 6. 6
  Komplimang dem. Detta är lättare om du är på en sportklubb / fritidscenter. Till exempel, gå upp till den där killen på den lokala ishallen och säga "Du är en riktigt bra skridskoåkare"
 7. 7
  Om du känner dig bekväm, gå vidare och fråga dem om deras telefonnummer. Du bör också tala om för dem ditt telefonnummer också, så de kan ringa dig också.
 8. 8
  Om du får ett samtal från personen eller du kallas främlingen, fråga dem om de vill gå ut. Om de säger ja, fråga dem om de vill träffa.
 9. 9
  Nu när du och främlingen går ut, ha kul!

Tips

 • Inte bara säga bye, göra honom vill ha mer. Du vet vad du ska göra. Vara sexig. alla andra vet att du är!
 • Alltid lyssna på vad de säger.
 • Titta inte ut i rymden medan du pratar med honom / henne, det gör honom / henne att känna att du inte är uppmärksam.
 • Ha ögonkontakt med främlingen att få hans / hennes uppmärksamhet, men inte stirra.

Varningar

 • Bara prova detta om du är säker, snubblande över orden dödar hela den här saken.
 • Gör inte detta om dina föräldrar inte låter dig gå ut med vem som helst, speciellt främlingar och människor de inte känner!
 • Ge inte en främling för mycket information när du pratar med honom / henne! Du kommer att få stora problem om du gör!