Wka

Hur man be en kvinnlig vän ut på en dag

Har du en kvinnlig vän som du vill bli mer än en vän? Här är hur man ber henne ut på en dag utan att ruinera din vänskap (eller ditt ego).

Steg

Hur man be en kvinnlig vän ut på en dag. Leta efter signaler att hon gillar dig.
Hur man be en kvinnlig vän ut på en dag. Leta efter signaler att hon gillar dig.
 1. 1
  Leta efter signaler att hon gillar dig. Lär dig att läsa hennes kroppsspråk. Är hennes tillgivenhet mot dig broderlig eller potentiellt romantiskt? Har hon flirta bara med dig eller inte hon flirta med alla? Är hon intresserad av en annan kille?
 2. 2
  Ta reda på vad hennes intressen är. Du har en bättre chans att göra mål ett datum om du bjuder in henne till en aktivitet eller händelse som du redan vet att hon är intresserad i. Detta visar också henne att du är intresserad av henne som person.
 3. 3
  Gör henne en CD. Välj några av hennes favoritlåtar eller innefatta en som låter henne veta hur du känner för henne. Det är ett billigt och enkelt sätt att låta henne veta att du bryr dig.
 4. 4
  Vänta på rätt ögonblick. Det ska vara när ni två är ensamma och känner sig bekväm och avslappnad. Du kan glida in i en konversation nonchalant. Föreslå lekfullt att du kan vara hennes datum för natten och visa henne hur en riktig man behandlar en kvinna.
  • Du bör helst bjuda ut henne personligen, men via telefon är också ett godtagbart alternativ. Fråga inte någon ut via e-post eller Facebook.
  • Om du frågar henne om en dejt personligen, tar sig tid att se bra ut. Du behöver inte bli dekorerad i en kostym och slips, men du bör inte ställa ut henne i dina träningskläder heller. Du har en bättre chans att få ett datum om du ser presentabel.
 5. 5
  Var tydlig. Oavsett om du föreslår en resa till filmerna eller erbjuda, kanske hon misstolkar din fråga som bara en vänlig gest. Återigen, gör det klart att detta är ett datum.

Tips

 • Fråga henne ensam. Hon kan känna sig obekväma och generade om hennes vänner är runt. Det kan orsaka henne bara för att säga nej, oavsett hur hon känner.
 • Komplimang henne på hennes skratt, leende eller utseende. Men gör inte detta om det inte är sant.
 • Alltför många människor fastnar i att fråga en tjej ut "rätt" sätt. Bara slappna av och göra det.
 • Även om hon säger nej, kan det faktum att du bad att få henne att tänka om romantiska möjligheter mellan er två. Håll inte ut hopp för framtiden!
 • Då igen, ta det inte för långsamt. Om hon säger att hon gillar dig och du sa att du gillar henne, så fråga henne! Vänta inte för länge eftersom det kan vara en stor turn-off. Det kan göra henne tro att du inte är säker nog att prata med en tjej.
 • Vara välvårdad och ren. Lukta trevlig, men inte alltför vädrade. Det är en enorm stänga för de flesta tjejer.
 • Studie datum är mindre obehagligt och en bra ursäkt för att få ihop, speciellt om hon har sjunkit tips om att missa ett ämne eller bara har problem i klassen.
 • Ta det lugnt. Du vill inte bjuda ut henne efter att känna henne i tre dagar. Kärlek vid första ögonkastet inte alltid fungerar åt båda hållen.
 • Om du måste ringa henne och brukar se henne under dagen, säger något i stil med, "Jag ville fråga dig tidigare men jag såg inte dig hela dagen." Se till att du faktiskt inte se henne mycket den dagen.

Varningar

 • Var beredd på avslag. Det händer alla. Det kommer att se väldigt bra för din räkning om du tar det lugnt utan att brista i gråt eller blir arg. Hon förmodligen redan mår dåligt om att vända ner dig.
 • Agerar inte som en helt annan person eftersom du är på en dag Kom ihåg att hon gick med på att gå ut med dig för vem du är, inte den person du låtsas vara.
 • Var ärlig mot dig själv om hon har skickat ut signaler om att hon inte är intresserad.
 • Inte skryta inte om något du har gjort nyligen. Det kan göra dig sund omogen.
 • Aldrig leda henne vidare. Taktfullt berätta för henne direkt om du upptäcker att du inte längre är intresserad av henne. Om du gör leda henne, tjejer är ganska bra om att gissa. Det kommer inte gå smidigt om hon får reda på att du ledde henne på (och oddsen är att hon kommer).