Wka

Hur man be en medarbetare på en dag

Så du är ute på college i arbetslivet och du befinner dig intresserad av någon som arbetar runt omkring dig. Hur kan man få en dejt med dem?

Steg

Hur man be en medarbetare på en dag. Tänk noga på ditt jobb.
Hur man be en medarbetare på en dag. Tänk noga på ditt jobb.
 1. 1
  Tänk noga på ditt jobb. En misslyckad arbetsplats romantik kan få allvarliga negativa effekter på ditt arbete. Gå inte in i detta på allvar.
 2. 2
  Är personen din chef? Om så är fallet, så glöm det. Det är nästan universell policy för överordnade att inte uppdatera sin underordnade. Även om din chef är intresserad av dig, om de är ansvariga att de aldrig kommer att gå ut med dig. Om de inte är, kan du förvänta dig att se dem förlora sitt jobb och att du ska vara "märkt" (på ett dåligt sätt) eller direkt sparken liksom. Hursomhelst, kommer det att sluta illa för er båda. Om hon har auktoritet över dig gör inte personliga förskott till snart. Kontrollera om gynnsamma indikationer för dig som över vänlighet, kroppsspråk, ett leende till dig, hennes civilstånd.
 3. 3
  Tycker hon dig? Var väldigt ärlig med dig själv när det gäller denna fråga. Kommer hon någonsin över till skrivbordet för att chatta? Om inte, så en dag är bäst att inte eftersträvas. Var mycket noga med att skilja professionell artighet och vänlighet för romantiskt intresse. Hon kan vara intresserad av dig och spelar svårfångad, vara mycket försiktig och uppmärksam. För kärlek och personliga relationer kvinnor kanske inte alltid säga sanningen, såsom hennes längtan efter sällskap med en man. Avslöja inte dina problem, misslyckanden och svagheter för henne eller någon annan, sådan information måste ges endast på ett behov av att få tillgång till uppgifterna. Om några problem på något sätt visa upp, minimera sin negativitet och föra den upp och ut ur sinnet med en lösning.
 4. 4
  Okej så vi har konstaterat att du gillar henne och hon gillar dig. Dags att ställa ut henne. Minns hennes intressen och plocka ut en bra första dejt: middag, en film, en konsert, ett idrottsevenemang, etc. Du vill att det ska vara bara er två, men vad du än gör, gör det att låta avslappnad och tvetydig. En annan idé är att be henne kaffe eller dessert efter en kväll arbete funktion. Se till att du inte gör detta framför alla andra medarbetare.
 5. 5
  Om hon säger "nej", ge upp. Det är inte värt det. Håll alla dina framtida interaktioner business-relaterat. Om du är intresserad, fortsätta så snart som möjligt, och om inte möjligt att göra en ren (komplett) brytning till det bättre.

Tips

 • Det är oftast en bra idé att hålla work-place romanser mellan er två. Visa inte en massa kärlek mot varandra på jobbet, eftersom detta kommer att göra dina medarbetare obekväma.
 • Behåll allt som händer på kontoret helt G-rated.
 • Se till att de är värda det.
 • Känn ditt företags policy på arbetsplatsen dejting och följ den till tee.

Varningar

 • Använd inte företagets e-post! Om det följs eller om du är fångad, kommer du få sparken. Den kan användas som bevis mot dig i en sexuella trakasserier fallet också.
 • Det är ibland mot företagets policy att dejta någon du arbetar med. Vanligtvis är detta endast för handledare och deras underordnade, men se till att du vet att din företagspolicy inifrån och ut och att du följer den till tee, eller du kan få sparken. Politiken bör inte vara en ursäkt för att inte vilja och datum som du, prova personlig kommunikation efter den bankdag eller efter jobbet är gjort.
 • Om du misstolkar "signaler" eller är olämpligt, kan du bli stämd för sexuella trakasserier.
 • Om din relation gör andra som arbetar runt omkring dig obekväm, kan de klaga till ledningen om din relation. Även om det inte är mot politiken, alltid agera helt professionell och helt "G-rated" medan på kontoret, även om du tror att ingen bryr sig. Bättre safe than sorry!
 • Om dina medarbetare är nyfikna, rota, skvaller (som de troligen är) du behöver för att hålla din arbetsplats romantik / affären "TOP SECRET", som kan öka spänningen och mer fara till mixen.
 • Var beredd på att potentialen för backstabbing, avundsjuka, två ansikten medarbetare som kommer att sprida rykten och skvaller att såra och förödmjuka dig.
 • Anser inte ett affärsmöte eller professionella mötet som en dag, hon är där för andra syften än du: hålla affärs-och personliga kommunikationer separat. Personliga framsteg fungerar bäst utan skyldigheterna, distraktioner, relationer, protokoll, information om arbetsplatsen. En kvinna reagerar mest gynnsamt när hon är den enda kvinnan i stället, särskilt om hon är i hennes eget hem.