Wka

Hur man ber en flicka ut platoniskt


Du vill fråga en tjej ut, men du inte vill att hon ska ha förväntningar på någon typ av intim relation. Du är inte ute efter en flickvän, bara för att hänga som vänner. Följ dessa enkla steg och det bör inte vara några problem.

Steg

Hur man ber en flicka ut platoniskt. Fundera på hur nära du är med vännen.
Hur man ber en flicka ut platoniskt. Fundera på hur nära du är med vännen.
 1. 1
  Fundera på hur nära du är med vännen. Om du är nära vänner med henne, bara be henne nonchalant. Till exempel, "Vill du hänga med mig på (händelse)?"
 2. 2
  Gör klart att du bara kommer som vänner på ett trevligt sätt, till exempel, "hey, (namn), vi ska bara till dansen som vänner, okej?", Eller något liknande det. Se till att du tala om för henne denna rätt när du frågar henne, om hon säger ja. Du vill undvika att ge henne en chans att börja tänka på er två som mer än vänner att inte såra någon av er.
 3. 3
  Var dig själv. Hon kommer säkert att säga nej om du agerar fastnat eller omogna.
 4. 4
  Ring upp henne och säga dina vänner så och så är upptagen sedan fråga om shes upptagen med något och har en allmän konversation och sedan frågar om hon vill bara umgås.
 5. 5
  Location, location, location! Om du vill ha ett platoniskt förhållande föra henne till en allmän plats (park, tennisbanor, utanför butiker, etc...) en film eller en middag stavar bara ut ordet DATE.
 6. 6
  Snacka om skola, familj, vänner något annat förutom relationer. När en kille frågar om relationer betyder det att han är intresserad om hennes och flickor kan inte läsa tankar så hon kommer att anta att du vill ha någon form av relation med henne.
 7. 7
  Kroppsspråk. Peta, leka och lekfulla upptåg är bra för bara skämtade. Denna typ av rör är inte förföriskt eller sexuellt.
 8. 8
  Vid slutet av dagen berätta för henne att du måste bjuda in dina vänner nästa gång så de kunde alla ha kul också. En kram är bra men ingen kyssas. Det ger flickor fel budskap i stor skala.

Tips

 • När du frågar ut henne på ett vänligt sätt, se till att det är vänliga och inte obekväma.
 • En bra idé skulle vara att bjuda in andra personer längs så det är inte bara du och henne.
 • På en dans, närmar flickan. Le och säga "Hej, vill du dansa?" Ta henne till en dans, och lämna en bra kommentar. Det är lika enkelt som det!
 • Dessutom, om du vill vara hennes vän, prova att lägga henne på en nätgemenskap som Tumblr eller Facebook. Det etablerar dig som en vänlig person just off the bat, och de flesta tjejer kommer inte stänga ner en vän inbjudan.

Varningar

 • Se till att du förklara för henne att du bara vill vara vänner. Normalt kommer hon att förstå, även om hon kan vara lite besviken. Var noga med att göra detta i ett slag, ned till jorden sätt, ta något du vet om hennes känslor i beaktande.
 • Hon kanske fortfarande tror att du frågar ut henne. Om du känner henne och är goda vänner med henne, försöka hitta ett sätt att nå fram till henne utan att såra henne eller dig själv.