Wka

Hur man frågar en person om de är singel

När du ser eller känner någon som du verkligen gillar, är det viktigt att åtminstone veta om de redan dejta innan du träffar på dem, eller be dem att datum. Det är en verklig sväng när de måste säga att de är redan med någon annan, så det är bäst att få lite information innan du frågar en sådan fråga.

Du är antagligen läser detta Google innan du faktiskt fråga eller ens tänker på det. Så du är nog tur. Om du har haft erfarenhet, här är några extra tips ifall du gjorde något fel, eller vill lägga mer på dina metoder.

Steg

Hur man frågar en person om de är singel. Fånga vissa ryggraden!
Hur man frågar en person om de är singel. Fånga vissa ryggraden!
 1. 1
  Fånga vissa ryggraden! Om du saknar förtroende, får du aldrig att ställa frågan. Om du verkligen behöver det, bara ta en paus och gå upp till den personen i din fantasi.
 2. 2
  Var artig! Var noga med att vara artiga mot en person vid frågar detta. Det är en personlig fråga, och de behöver din yttersta respekt, särskilt med en person som du knappt känner. (Se Varningar)
 3. 3
  Gå vidare med det! De har inte hela dagen! Bara be dem på ett trevligt sätt, "Ursäkta mig, är du singel?", Bara undvika att vara rakt på sak om det. De kan skratta. (Se varningar)
 4. 4
  Låt inte "nej" kommer till dig! Om de är dating, eller inte berätta, de har all rätt att inte berätta och har all rätt att hittills vem de vill. (Se Tips och varningar). Det finns fler fiskar i havet. Om de säger nej, bara ge en flörtig leende, räcka dem ditt nummer och säga "Det här är i fall att förändringar..." Ditt självförtroende kommer att vara en turn-on för de flesta människor och de kan hamna minnas dig för det.
 5. 5
  Om "ja", lära känna dem! Du har tur! Be dem om telefonnummer, e-postadresser och andra former av kommunikation! Bygg en relation, kommer den att förvandlas till en vänskap, och kanske du kan börja dejta!

Tips

 • Var dig själv!
 • Det är en relation! Var inte super allvarligt om det! Gör dem att skratta! Gör dem att le! De kommer att gilla dig mer!
 • Om du inte är bra på att vara artig, skulle du börja bättre! Artiga människor får fler vänner. Det är ett faktum.
 • Om du inte har tillräckligt med självförtroende, kan du läsa kanske lite mer om hur man bygger förtroende! Se relaterade Googles om du behöver hjälp på detta område.
 • Det är bara en fråga. Du sviker inte någon eller något när du frågar det. Även om du känner fel om att göra det, det är bara bra. Det är helt normalt. Chill!
 • Det är bäst att presentera dig själv i förväg. Se till att den här personen åtminstone vet ditt namn, så att han / hon åtminstone vet lite om dig. Detta är hur nästan alla vänskapsband startar.
 • Om det finns en kille nära dem frågar "Är det din pojkvän?" och om de säger nej, vilket de förmodligen kommer sedan be "Då, vem är?" Detta kommer ledtråd dig på om de har en eller inte.

Varningar

 • VAR INTE störande, eller RUDE! Ultimate No-no! Vill inte ens tänka på att säga olämpliga kommentarer till främlingar! Du kommer att ha en hård tid i livet fungerar så. Mycket mindre bygga en relation.
 • Om du har tur nog att få ett ja, det är bra! Däremot får inte super hyper och glada. Det gör att du ser konstig och lite irriterande att vara med, och därmed bryta den första regeln. Undvik att kalla dem för mycket, och undvika att skicka dem hundratals meddelanden. De är din "själsfrände", men överdriv inte!
 • Titta på ditt sinne för humor. Det är bra att vara rolig, men om du får bombastisk och de inte gillar det, STOP och ber om ursäkt. Fortsätta att lära känna dem. Utan överdrift, naturligtvis.
 • Aldrig kvarstår att övertyga dem att datum istället. Detta är också ett no-no! De kan Hittills vem de vill. Du kan hitta massor av människor som din "själsfrände". Undvik bekymrar dig över dem, undvik flirta olämpligt, inte kvar för att fråga dem om deras kärleksliv! Om de säger "Nej", är du klar! Ingen är nej, oavsett vad du tycker. Detta vidarebefordras speciellt för killar!