Wka

Hur frågar en dam ut om du är blyg

Om du är blyg, här är några steg att följa för att fråga en tjej ut.

Steg

Hur frågar en dam ut om du är blyg. Tänk på att en massa tjejer, även om de är ganska, har mycket låg självkänsla.
Hur frågar en dam ut om du är blyg. Tänk på att en massa tjejer, även om de är ganska, har mycket låg självkänsla.
 1. 1
  Tänk på att en massa tjejer, även om de är ganska, har mycket låg självkänsla. Flickor över-analysera sätt mer än killar, och kan ta även den minsta sak på ett dåligt sätt. Om du är blyg, kom bara ihåg att någon tjej blir smickrad bara genom att du visar intresse.
 2. 2
  Flirta med henne lite. Om du känner för att flirta är inte din starkaste punkt, inte svettas. Se bara till att hon åtminstone har en chans att inse att du kan vara intresserad av henne innan du frågar ut henne. Det är en stor sak att ha någon frågar dig, men om du har ingen aning om de gillar dig är det ännu mer av en överraskning. Även särskild uppmärksamhet och prata med henne mer kan introducera idén till henne. Många tjejer är väldigt blyg och de ibland aldrig kommer att berätta för dig om de gillar dig. Så ibland måste du vara en att närma sig dem.
 3. 3
  Hitta en bra tid och plats att ställa ut henne. Via telefon är bra, men undvik e-post eller SMS, vilket är för opersonligt. Casual är det bästa sättet att gå. Att säga, "Hej, vill göra något senare?" är långt bättre än en precisering vad du har noggrant planerat.
 4. 4
  Var självsäker. Om inte flickan undviker dig, hon förmodligen inte tänka dig, även om hon inte direkt gillar dig. Flickor lärs ut i samhället för att vara trevligt. Om hon säger något i stil med, "Åh, jag är verkligen ledsen, jag går ut med vänner den kvällen," inte skjutas upp. Fråga bara en gång. Om hon ger en annan ursäkt, frågar om hon kan göra det en annan gång, om hon inte kan, är hon inte intresserad.
  • Även om du inte är säker, agera som om du är. Tjejer älskar suave killar. Inte piska inte en, "Hey sexigt, jag vill gärna få middag med dig denna fredag," men vara trygg i dig själv. Nervösa killar är inte coolt. Om du är nervös och tycker att det är en bra idé (ni är bäst på att bedöma situationen), berätta för henne att du är lite nervös.
 5. 5
  Undvik att ha en vän med dig. Det nästan alltid gör henne nervös. Många tjejer kommer tro att du är ganska cool för att kunna tala till dem i privata, själv.
 6. 6
  Undvik att ha sina vänner där. Det kommer att göra dig nervös. Få henne själv. Värva dina vänner att distrahera hennes grupp, eller ta reda på en gång när hon är ensam.
 7. 7
  Bara gör det! Det är allt du behöver göra. Bara hoppa in i den. Om du gillar en tjej och hon gillar dig tillbaka bara be henne. Om du tvekar du aldrig kan bygga upp tillräckligt med självförtroende igen. Du vet aldrig om du inte försöker.
 8. 8
  Undvik tunga komplimanger. Det är okej att säga att du är nervös, men inte säga något för stark, gillar, "Jag är så nervös eftersom ingen tjej så vacker har gått ut med mig innan. Det kommer att få henne att känna konstigt. Kommer på alltför stark På den första dagen är ett stort no-no. Även om hon gillar dig, kommer hon känna något utflippad.

Tips

 • Du vill förmodligen någon som kommer att ge dig tips och förtroende, som en annan vän, även om de är din motsatta könet. Ibland är det ännu bättre att ha motsatt kön hjälpa dig. * Om du frågar ut henne och hon inte gillar dig, då du hade aldrig en chans att börja med. Det är därför du ska ta reda på lite om henne, kanske börja försöker bara vara vänner.
 • Leta efter tips hon kan ge att hon gillar dig. Som om hon virvlar håret, eller ler mycket, ibland ger hon även du "ögat" du vet vad det utseendet är om hon ger det till dig, det är allt flirta.
 • Vara mogna för att visa henne att du bryr dig. Vara rolig, snäll men allvarlig på samma gång. När frågar, kom inte på alltför starkt. Men du kan bara berätta för henne att du gillar henne.

Varningar

 • Berätta för henne själv. Om du har en vän göra det åt dig, kommer du att verka som en fegis. Om du bara inte kan få upp förtroendet för att berätta för henne, lämna henne en anteckning och åtminstone göra det själv.
 • Inte hemsöka om en flicka, kommer du förmodligen få deprimerad om hon vänder ner dig.
 • Var självsäker, inte backa och fega.