Wka

Hur man be en blyg tjej ut

Om tjejen du gillar är blyg när du är med henne, inte svettas. Följ dessa steg för att ställa ut henne framgång och utan att göra din upplevelse obekväma.

Steg

Hur man be en blyg tjej ut. Var trygg i dig själv.
Hur man be en blyg tjej ut. Var trygg i dig själv.
 1. 1
  Var trygg i dig själv. Om du inte är säker på dig själv, hur kan hon vara säker på er båda tillsammans i ett förhållande? Titta på dig själv på ett positivt sätt och tror att du är Mr Right.
 2. 2
  Öva vad du kommer att säga i spegeln. Föreställ dig att du är blyg tjej som du vill ställa ut. Räkna ut ett bekvämt sätt att fråga ut henne utan att själv känna sig blyg eller generad. Inte mer än göra det ändå, vill du inte ett långt tal bara en söt konversation.
 3. 3
  Närma sig henne kyligt. Gå inte upp till henne att du är på väg att berätta något som kommer att förändra hennes liv. Agera som du normalt gör när du startar en konversation med henne.
 4. 4
  Börja med en komplimang. Säg att hon är vacker i den övre eller att hennes ögon är underbara. Det kan verka lite cheesy, men detta ger henne tipset att du är intresserad av och får henne att känna att hon vet vad finnas att komma.
 5. 5
  Fråga henne ut. Säg något i stil med "Hej kanske om du inte är upptagen, kan vi umgås senare." eller vad du vill göra med henne. Säg det med din bästa leende och samtidigt sakta komma nära henne.
 6. 6
  Reagera på hennes svar. Om hon säger nej, helt enkelt tillbaka och säger kanske en annan gång. Om hon säger ja, agera upphetsad och göra planer. Hursomhelst bör du inte agera deprimerad eftersom detta kommer säkert att göra henne ännu mer blyg omkring dig.

Tips

 • Se till att du verkar ren och vacker genom att ta en dusch om dagen och borsta håret. Också, sätta på lite parfym och tugga tuggummi.
 • Lär känna henne först genom att prata med henne och räkna ut hennes gillar och ogillar.
 • Komplettera henne när du får chansen så att hon gillar det. Men säg inte eller göra något smutsigt som kan genera henne. Detta skulle kunna göra henne flytta bort från dig.
 • Använd kroppsspråk som försiktigt vidröra hennes arm eller lutar i närmare henne.

Varningar

 • Agerar inte på ett dumt eller motbjudande sätt. Detta är en stor stänga till alla tjejer oavsett vad hon gillar.
 • Försök inte att kyssa henne när du frågar ut henne. Bara ge henne en kram och vänta.
 • Sluta inte göra konversation med henne oavsett vad.

Saker du behöver

 • Confidence
 • En blyg flicka