Wka

Hur man bär platåskor

Plattform skor är inte för alla. Här är några tips på huruvida detta skodon stil är för dig och hur det fungerar för dig.

Steg

Hur man bär platåskor. Platåskor och stövlar har sorts fallit bort av radarn i modevärlden.
Hur man bär platåskor. Platåskor och stövlar har sorts fallit bort av radarn i modevärlden.
 1. 1
  Platåskor och stövlar har sorts fallit bort av radarn i modevärlden. Vilket är bra, om du vill vara unik, annorlunda och sticka ut från mängden, är detta ett enkelt sätt att göra det.
 2. 2
  Vem ser bäst ut i platåskor? Plats fungerar bra för människor som är lite på kortsidan. De ger dig lite extra höjd som är lätt att gå i (jämfört med höga klackar med tunna sulor). Även människor som tenderar att vara lite på den "chunky" sida, med kortare ben eller en lång torso, kommer att gynnas av utseendet. Tunna, smal, eller långa människor bör undvika plattformar.
 3. 3
  Basic svart är en bra färg. Köp kvalitet Plats, billiga vinyl och plast Plats faller sönder snabbt och till slut ser Råttis. För vardags, är inget mer än en två tums plattform och en fyra tums klack förmodligen den högsta för komfort. Bära byxor flare ben eller jeans som kompletterar dina skor eller stövlar.
 4. 4
  Chunky plattform sandaler eller träskor är ett behändigt sätt för kvinnor som är mer på heavyset sida för att förbättra deras grundläggande kroppstyp, igen, hjälper det att göra fötter / ben ser proportionell mot resten av kroppen. Hålla saker måttlig; inga extrema Plats för vardagsbruk.
 5. 5
  Hemligheten till att göra plattformar arbete är att hålla dem en bit på den underskattade sidan. Visst, kan du prova att bära en del plattform stövlar med metalliskt silver striping eller röda mönster flamma, men den grundläggande plattformen stil är vild nog. Svart eller brun färg, med minimala accenter, mönster, spännen, etc. kommer att fungera mycket bättre på att skapa en look som är annorlunda, men ändå smakfullt.

Tips

 • Eftersom plattformen vurm av 1990-talet har ganska mycket slitna ut, du kommer inte hitta dem i de flesta butiker idag. Kontrollera funkier butikerna på antingen kusten (8th Street, Greenwich Village, NYC, eller Melrose Blvd. I LA.) Eller söka på webben. Secondhand eller sparsamhet butiker kommer också att ha dem.
 • Kontrollera också likvidationsklausul webbplatser eller butiker. Massor av döda lager sitter fortfarande runt, och intressanta saker dyker upp till försäljning här och där.
 • Fashion update: Smal klack platåskor och sandaler är den heta biljetten för kvinnor, utseendet har varit "i" sedan sommaren 2006. Massor av olika versioner men den grundläggande installationen är en 4 "häl parat med en något tjockare mikroplattform av ca 1/2". För 2007 verkar "det" skor att vara mycket höga YSL "Tribute" peep toe plattform pump, förväntar sig att se knockoffs och liknande stylade skor i en nära framtid. Tråkigt nog, för män, inte mycket nytt, nuvarande konservativa modetrender innebära att något utöver en sneaker eller en basisk klänning sko anses "extrem".

Varningar

 • Körning med plåtar kan vara farligt. Om du är ett fan av extrema plåtar, ta bort dem om du måste köra. Dör på grund av mode är dåligt.
 • Se till att du kan gå i skorna du plockar ut. Det är aldrig snyggt att vinglar omkring eller ibland turfing det när du försöker dra bort en look. Öva med dina nya sparkar, och se till att du är bekväm med dem under dig innan du beger dig ut för stora kväll på stan. Massor av platåskor och stövlar finns nu är faktiskt ganska bekväma, och har skumgummi och släpade sulor. För kvinnor, många av de senaste (2007) platåskor är faktiskt ganska svårt att bära eftersom de kommer med höga stilettklackar.
 • Se till att resten av ditt utseende harmonierar med dina sparkar. Byxor bör ha en flare. För kvinnor är det OK för byxorna att rida upp och exponera skon lite. För män, kommer du definitivt en flare ben som täcker större delen av skon. Tops är en smaksak, något lite retro går bra, som en polotröja eller 70 stil tröja, toppat med en vintage kavaj eller skinnjacka. Kvinnor kan komma undan med att bära kortärmade skjortor / t-shirts med plåtar, men manliga frowns kultur på denna look för män. Då igen, det finns ingen redovisning av smak. Det är ett fritt land, lever den upp.
 • Plats inte utgör en allvarlig risk risk för den oinvigde. Detta kan inte överskattas: praktiken! Använd skor eller stövlar som du kan gå in, eller ta konsekvenserna.
 • Platåskor är bäst bärs i stadsmiljö på relativt jämna golv, trottoarer och gator. Walking in plåtar över ojämna eller steniga ytor kan leda till att du vrider din fotled. Om du behöver gå på ojämn terräng, bära kängor eller liknande skor anpassade till backcountry, och lämna modeplagg hemma.
 • Gothic Lolita är känd för att bära platformed Rockinghorse och Mary Jane skor. Båda är ganska bekväm och lätt att gå in, men med Rockinghose skor, vara noga med att inte gå orätt. Om du träffar den bakre kanten på skon, kan du sluta bryta något. Mary Janes, se till att de är klara upp mycket tätt och ordentligt och du kommer inte ha mycket av ett problem.