Wka

Hur att mixa och matcha utslagsplatser och jeans


Jeans och en t-shirt låta enkelt, Här är några knep för att para ihop dem för att se bra ut:

Steg

Hur att mixa och matcha utslagsplatser och jeans. Jeans och en t-shirt låta enkelt.
Hur att mixa och matcha utslagsplatser och jeans. Jeans och en t-shirt låta enkelt.
 1. 1
  Framhäv dina tillgångar. Välj färger och stilar för att förbättra dina ögon, hår, hud och figur. Ta dig tid att experimentera.
 2. 2
  Välj mörka färger. De är bantning. Detta inkluderar svart, brun, marin, rödbrunt, oliv eller kricka för t-shirts. Välj svart, brun eller marinblå jeans. Att vara monokromatiska, såsom att bära bruna jeans med en brun t-shirt, är ännu mer bantning. Svarta jeans med en marinblå t-shirt är ganska enfärgad.
 3. 3
  Välj rätt tyg. En tjockare tyg kommer att hålla formen på din t-shirt mycket längre. Häng din t-skjorta vid midjan, på ett klädstreck, för att hålla en jämn nederkant.
 4. 4
  Välj v-hals. De skapar en bantning linje. En öste eller crew neck breddar ditt utseende.
 5. 5
  Välj höger ärm. Ärmlös, kort eller lång ärm kan vara din bästa insats. Trekvarts ärm bredda ditt utseende.
 6. 6
  Välj rätt längd. Om bärs utanpå dina jeans, bör fållen på en t-shirt är ungefär tre inches under din naturliga midjan. Kortare breddar ditt utseende. Längre omfattar merparten av dina jeans.
 7. 7
  Kläder ska glida. Klängande tyger kommer att förstärka bristerna i din figur. Köp en större storlek för lämplig längd och bredd.
 8. 8
  Lär dig att sy. Om du har köpt en större storlek, lära sig att ta i sidsömmarna och sy en fåll för hand för en färdig fin look. Det är ganska enkelt och du får en skräddarsydd passform. Fälla fållen under gång kan vara den enda förändring som krävs. De flesta t-tröjor är tänkta att täcka en lång överkropp, de är på hyllan med en-size-fits-all i åtanke.
 9. 9
  Välj en stil för jeans. Jeans ska vara lös när man sitter, om de går att glida när man går. Som sagt tidigare, kan en större storlek vara lämpligare. Raka ben kommer att bredda dina höfter. Om du har en liten midja, kan du bära en lägre midja eller stoppa din t-skjorta i.
 10. 10
  Välj rätt tyg. Leta för elastiska tyger i jeans. De flöda med dig och är oftast mindre skrymmande. Plain fickor och vanligt sömmar är bantning. Du kan alltid lägga till en utsmyckning vid en senare tidpunkt.
 11. 11
  Välj rätt sko. En liten klack är bantning, men ändå bekväm. Välj svart, brun eller marinblå som matchar din outfit. För mer komfort, leta efter en sko som sammanfaller med den naturliga formen på din fot.
 12. 12
  Accessorize. Bantning tillbehör skulle vara hoops eller dinglande örhängen och medelstora till långa halsband. Wear ett tillbehör i taget. Röriga breddar ditt utseende.
 13. 13
  Bära ett bälte. Om du planerar att bära ett bälte över din t-skjorta, kanske du vill köpa en större storlek än normalt. Ha ett tunt bälte löst runt midjan. Prova ett tyg bälte, har som en del av färgen som finns i din t-shirt, för att minska accentuering av en bredare midja. Om du har en lång överkropp, kan du bära ett brett bälte. Om du är överviktig, gå utan bälte.

Tips

 • Bantning kan inte alltid vara det utseende du vill uppnå. Det bara användas inom ramen för den här artikeln som en baslinje.
 • Bär ett skikt. Ett andra skikt breddar vanligtvis din utseende, om inte det översta lagret öppnas framtill.
 • Liksom alla plagg, det är inte vad du bär, det är också hur den är sliten.
 • Återvinn dina tyger till tillbehör eller husgeråd, såsom ett hår slips, tyg bälte,, kassar, kuddfodral eller grytlapp. De är ganska enkla att göra.
 • Kläder kan krympa med varje tvätt.
 • Om mörka färger bleknar med tiden, färga dem i tvättmaskinen, speciellt om det är något du verkligen älskar att bära. Det är ganska enkelt och billigt.