Wka

Hur kär i din partner igen

De flesta av oss har fastnat, fast i relationer går ingenstans eller bara på grund av barnen eller vi kan älska vår partner, men har förlorat känslan av romantik och är så fast i vår egen värld och galna schema eller emotionella känslor som vi hålla ut detta. Finns det något konstigt antalet skilsmässor det som högst?

Steg

Hur kär i din partner igen. Du måste vända uppmärksamheten hos din makes vandrande ögon tillbaka till dig.
Hur kär i din partner igen. Du måste vända uppmärksamheten hos din makes vandrande ögon tillbaka till dig.
 1. 1
  Du måste vända uppmärksamheten hos din makes vandrande ögon tillbaka till dig. Du gör detta genom att ha "datum nätter." Det kan vara tre gånger i månaden åtminstone, där du och din make får chansen att klä sexig och lämna barnen med barnvakt eller en familjemedlem. Gå till en plats du inte har varit på länge och ni båda njuta såsom en fin restaurang, en klubb, för att spela biljard, eller filmer, eller ens en bar. Denna kväll ska handla om återupptäcka er igen och den roliga delen av dig och din make, så prova att lämna bossiness, svartsjuka, och talar om pengar och barn bakom.
 2. 2
  Håll händerna. Det kan vara cheesy för vissa människor och det kan ta att få användning för, men i själva verket håller händerna bygger en obligation med din partner och det ger dig en känsla av romantik ungefär som när de två var pojkvän och flickvän, eller i början av förhållande. Vid första du kanske inte känner sig bekväma och du kan även vara blyg offentligt eftersom du inte använder till detta, men det är romantik och intimacy.We använda för att hålla vår partners hand när vi började dejta - varför stannar vi? Ingen ursäkt är bra nog för att det finns par där ute som har varit tillsammans i många år och håller fortfarande händerna. Detta betyder inte att du kommer att hålla din partners hand och göra honom handla kläder med dig eller gå in i provrummet hålla händerna. Det betyder bara när du får ut ur bilen, till exempel, håller händerna och sedan när du kommer in i butiken för att handla kan du släppa taget, och när du är tillbaka på parkeringen för att komma till din bil håller handen. I gallerian gå runt hålla handen, bygger denna intimitet och närhet med din partner. Om din partner känns roligt eller obekväma prata med dem.
 3. 3
  Dela information med din make. Det finns par som inte ens prata med varandra längre, eller när de gör är bara talar om pengar, barn, och tidsplan. Ta dig tid att fråga din make hur deras dag var. Om de är tveksamma till att dela information och bara svara med en ren fin, starta konversationen. Berätta något som hände på jobbet eller runt huset, berätta något du kanske av diskuterats i arbetet med dina vänner, eller hur ditt jobb kommer. Detta kommer att få dem att vilja dela det information och de kommer också att börja bygga för vana att fråga dig hur arbete var, och så småningom leda till fler samtal. Det finns många par som hävdar att deras partner är det bästa vänner, men anledningen till detta är att de pratar med varandra om allt finns det ingenting som man vet att den andra inte. Detta bygger inte bara en obligation utan tillit, trygghet, och dessutom ser till att det inte finns några hemligheter i relationen. Aktieinformation berätta för din partner att du älskar dem tillräckligt för att bry sig om hur det dagen gick eller hur de är i allmänhet.
 4. 4
  Var snäll mot varandra. Relationer som har pågått ett tag tenderar att falla i vanor och tricks, får dig att känna din partner gillar och ogillar, och så att du vet vad de hatar mest, vad som skadar sina känslor, vad gör dem gråta eller skratta. Vissa parter dra nytta av detta och väljer att använda detta igen varandra. Förolämpa inte varandra vare sig offentligt eller i avskildhet i huset. Förolämpa varandra ont orsaker känsla och skadan kan vara oåterkalleliga. Även om du är arg, försöka avstå från att använda smeknamn eller ord förbannelse och säga saker som du senare kommer att ångra, eftersom vad du kan vara kvar med i förhållandet är i stället för kärlek bara förbittring mot varandra. Ta dig tid och säga snälla saker till din partner. Ring dem sötnos, älskling, baby, och berätta för dem hur bra de luktar eller något som är snäll och öm. Detta kommer att göra din partner känna kärlek och kommer i sin tur gör dem behandla dig på samma sätt.
 5. 5
  Planera en semester. Ibland behöver vi bara komma undan och gå semester med våra partners. Familj, för mycket arbete, stress i relationen, kan oro räkningar eller barn påverkar också förhållandet. Hitta en romantisk tillflyktsort även om du tar barnen med dig. Boka saker att göra och prova nya saker med din partner att binda. Det är bäst att lämna barnen hemma så att du och din partner kan få lite romantik i slutet av dagen. Drick lite champagne, lyssna på lugn musik, och tända några ljus. Romantik är nyckeln till att vistas i kärlek. Gör allt i semester med din partner.
 6. 6
  Kom alltid ihåg din partner födelsedag. Det finns inget mer fruktansvärt än din partner glömmer din födelse dag eller du glömmer deras. Oavsett hur gamla vi blir vi alltid ska minnas sin födelsedag och de borde göra detsamma. Även om du inte kan köpa dem en dyr födelsedagspresent, bara säga Grattis på födelsedagen och erkänna deras födelsedag kommer att få dem att må bra.
 7. 7
  Förnya dina löften. Återupplev ögonblick när ni två bestämde sig för att bli en och du kan även göra det bättre den här gången. När förnya dina löften, du behöver inte ha en stor fest med alla de vänner du känner och din partner känner och massa människor som första gången. Det kan vara en liten familj och nära vänner "firande. Det viktiga här gången är att skapa dina egna löften. Ta dig tid och tänka på alla de saker du gillar med din partner. Läs en dikt och skriva ett stycke ur dikten som uttrycker hur du känner, inte bara kopiera och klistra från dikten eller artikeln. Detta kommer att göra både dig minnas och tänka på varför ni älskar varandra och de saker som du tycker om varandra.
 8. 8
  Hygien är viktigt för romantik. Det finns inget värre än att gosa nattetid med din partner bara för att upptäcka att de inte luktar så gott och sedan ögonblicket är förstört.
 9. 9
  Var spontan. Sluta ställa veckodagar på när du ska ha sex. Sluta berätta din betydande andra, bör vi ha sex ikväll du vill? Lägg bort din ombonat, inte-så-sexiga pyjamas och köpa dig något sexigt, något din partner kommer att älska och älska dig i det. Ta din partner frukost på sängen, eller ring deras jobb vid lunch tid och berätta något kicky och sexig som kommer att lämna dem tänker på dig hela dagen. Du kan också ta en dusch med din partner om du föredrar. Detta bygger intimitet, romantik, och det kommer att sätta kärlek tillbaka i ditt liv.
 10. 10
  Skriv kärleksbrev. Detta är något vi har helt glömt både kvinnor och män. Gör inte vi älskar de romantiska filmer om ett brev som flaskpost, och The Love Letter. Varför kan vi inte ha våra egna sagor? Tja vi inte kan ha en saga liv men vi kan ha vår egen romantisk historia. I Alla hjärtans dag hoppa över nalle eller choklad, eller binda, eller vad det är du köper din man eller fru och få ett kort med en vacker design i utsidan men viktigast ett tomt ark på insidan eftersom oavsett ord är markerade på Valentine kortet kan vara trevligt men de är inte dina ord, och de kommer inte från hjärtat. Sitt ner och tänka på alla de saker som du tycker om din make eller maka, tänka på vad gjorde du kär i honom eller henne och skriva ner det i en bit papper, sedan tänka på något du vill säga till din kärlek en. Om detta är svårt, tänk om det var din sista dag på jorden eller sista dagen du skulle se dem vad gjorde ni vill att de ska veta.