Wka

Hur man undviker personer man inte vill prata med

När du har en dålig dag, behöver du normalt inte vill prata med människor alls.

Steg

Hur man undviker personer man inte vill prata med. Se till den plats du är är acceptabelt.
Hur man undviker personer man inte vill prata med. Se till den plats du är är acceptabelt.
 1. 1
  Se till den plats du är är acceptabelt. Om du något emot vad folk runt omkring dig egentligen tycker om dig, då detta inte kan vara den perfekta platsen att göra detta. Denna teknik innebär att vara sorglös om hur andra uppfattar dig. Det är bäst att antingen vara ensam med denna person när han försökte detta eller med en grupp av dina vänner.
 2. 2
  Stand Your Ground. Se till att du står är fritt från störningar. Avbrott kommer att helt förstöra detta undvikande teknik. Till exempel, om folk kör omkring nära dig och har möjlighet att stöta in i dig, kommer denna teknik att vara svårt att genomföra.
 3. 3
  Lås ögonen med din oönskade företag. Detta låter dem veta att du menar allvar. Titta inte på någon eller något annat i området. Vara helt fokuserad på den här personen.
 4. 4
  Prata inte med någon. Inte prata med dina vänner, den person som försöker prata med dig eller någon annan. Vara helt tyst hela tiden. Om du talar, kanske de tror att du så småningom kommer att ge ett tal till dem.
 5. 5
  Gör det fulaste ansikte du kan. Du kanske vill öva detta i en spegel innan du försöker denna teknik. För vissa tar det mer arbete än för andra att göra detta ansikte. Tanken är att låta denna person veta att de inte skulle få prata med dig även om du inte gjorde detta ansikte genom att titta obehagligt.
 6. 6
  Skratta inte eller le. Skratta eller leende samtidigt som man försöker att göra detta helt kommer att förstöra allt. Om du skratta eller le, kommer den person som försöker prata med dig tror att du bara skojade när du gjorde din obehagliga ansikte. Detta kan göra dem tycker om att tala till dig ännu mer, vilket är det sista du vill ha.
 7. 7
  Behåll detta ansikte går tills din irriterande företagets blad. Om du kan göra detta ansikte utan att göra sönder den, kommer den personen att prata med du lämnar så småningom kommer du ensam. Ju mer ihållande ditt företag är, ju längre du måste göra detta ansikte. Du har även möjlighet att avgöra hur mycket den personen vill prata med dig. Ju längre de tolererar du gör detta ansikte, desto mer desperata de är att prata med dig. Om de tål din fula ansikte för över 2 minuter, kanske vad de har att säga är brådskande, och du kanske vill överväga att lyssna och svara på dem.
 8. 8
  Om ämnet inte var brådskande, och företaget har lämnat, fortsätta att göra vad du gjorde innan. När personen du undveks blad, bör du sluta göra ansiktet omedelbart. Oavsett om du bara hängande, eller dansa med vänner, när du får detta irriterande personen av din rygg, är du fri att göra vad du vill igen. Om den här tekniken fungerar för dig, som det mer än sannolikt alltid kommer, kan du använda den för nästan ett tillfälle, skola, fester, släktträffar, etc.

Tips

 • Skratta inte eller le.
 • Ignorera dem.
 • Bara göra ett ansikte som du vet att du kommer att kunna hålla för en lång tid utan att skratta.
 • Ändra inte ditt ansikte när du har redan gjort det.
 • Prata inte med någon.
 • Tappa inte ögonkontakt med din oönskade företag.

Varningar

 • Denna person kan aldrig prata med dig igen, eller bara vill inte prata med dig igen för en lång tid.
 • Riktigt läskiga människor inte kan fasas av ditt fula ansikte, så bara gå bort från dessa människor. Om de följer dig, kör.
 • Om någon är runt omkring dig som kan distrahera dig, kanske du inte kunna göra detta.
 • Om det är något som ni kommer att bli distraherad av, som något glänsande, kan det inte vara perfekt för att prova detta på denna plats.
 • Om du inte följer dessa steg korrekt, eller göra en ful nog ansikte, kan denna teknik fungerar inte och den person du vill undvika kan fortsätta prata med dig.