Wka

Hur gosa

Gosa är ett sätt för människor att uttrycka tillgivenhet fysiskt. Barn krama upp till sina föräldrar, gosa par amorously och vänner omfamning, alltför. Och medan gos kan komma naturligt för vissa är det en mycket främmande och obekväma sak till andra, särskilt de som växte upp i mycket "hands off" miljöer. För er som vill gosa, men är inte riktigt säker på hur, här är en liten snabbkurs.

Steg

Hur gosa. Lägg armen om någons axlar.
Hur gosa. Lägg armen om någons axlar.
 1. 1
  Lägg armen om någons axlar. Detta gör att de flesta människor känner sig tröstade eller skyddade, och är lättare att göra om du är den högre en. Din hand kan hålla sin överarm eller hänga löst utanför sin axel. Om någon lägger sin arm runt axlarna, lutar in dem med huvudet, eller sätta din arm runt sin midja.
 2. 2
  Lägg armen runt någons midja. Om någon gör detta för dig, kan du sätta din arm runt sin midja samt eller runt sina axlar.
 3. 3
  Vila huvudet på någons bröst eller knä. Om någon sätter sitt huvud på din bröstkorg, linda båda dina armar runt sina axlar och kram. Om någon lägger sitt huvud i knät, stroke håret försiktigt.
 4. 4
  Håll händerna. Du kan sätta handflatorna ihop på ett sätt som liknar en handskakning, eller sno ihop fingrarna. Även bara vilar handen på toppen av deras är en trevlig visning av tillgivenhet.
 5. 5
  Sätt huvudet på någons axel. Om någon gör detta för dig, luta huvudet försiktigt på deras.
  • Det är också ett sätt att göra detta för par. Medan ett par sitter, sätter killen sin arm runt flickan och snuddar eller stroke hennes arm. Flickan kommer sedan krypa in i killens hals. Du kan hålla händerna fria eller göra vad du vill. Det är mycket intim och nära detta sätt.
  • Detta är ett klassiskt gosa drag som även har övat i djurriket!

När ska gosa med en tjej

 1. 1
  Gosa när du tittar på film. Pop i en läskig film. Om hon är rädd, hon vill nog att du ska hålla henne. Kasta en skyddande arm runt hennes axlar.
 2. 2
  Gosa när hon är trött. När hon är trött, kanske hon vill bara att placera sitt huvud på din axel eller knä. Om hon placerar den på axeln, kan du lägga armen om henne. Om hon lägger den i knät, smeka hennes hår mjukt.
 3. 3
  Gosa efter kön. Detta är ofta den svåraste tiden för män att mysa eftersom de är klarvaken efter dådet. Det tar inte mycket ansträngning men. Låt henne krypa upp till dig och placera en arm runt henne. Så länge du inte somnar, ska hon vara glad.

Klassiska cuddling positioner

 1. 1
  Skeden. Placera dig själv direkt bakom henne på sängen, med er båda ligger på din sida, Lägg din arm omkring henne. Detta lämnar du den "big spoon" (den som gör gos "och henne som den" lilla sked "(den som gosade).
 2. 2
  Ansatsen rulle. Förvandla din kropp mot din partner. Vila överarmen runt hennes midja och hennes underarm bakom dig.
 3. 3
  Stjärnan gazer. De flesta män har ett köttigt område på sidan av bröstet. Ligg på rygg och har sin vila på det med huvudet. Det kommer att vara bekväm och intim för er båda.
 4. 4
  Den övermänniska. Placera några kuddar lägre ner i sängen än vanligt. När du skeda, placera din underarm ovanför dig, under kudden och ut på andra sidan.

Tips

 • Koppla av. Och se till att den andra personen är bekväm. Om du är både bekvämare än att det är en extra bonus!
 • Koppla av. Din kropp bör vara lös och inte spänd när du kela.
 • När du gosa någon, se till att sätta allt ditt hjärta i det eftersom det kan öka intimiteten mellan er två.
 • Håll henne hårt och prata med henne.
 • Kyss henne halsen som du skeda.
 • Kittlande varandra medan gosa ofta gör det roligare.
 • Vissa människor är mer mottagliga för tillgivenhet än andra. Om personen inte kela tillbaka, vill de antingen inte att gosa med dig eller de är bara inte särskilt bekväm med fysisk tillgivenhet.
 • Vanligtvis flickor är mer in gos än killar.