Wka

Hur bli av förlorarna i ditt liv

Har människor i ditt liv som bara dra ner dig? Denna artikel kommer att lära dig hur gradvis dra sig undan från dessa människor, och gå vidare till bättre vänner!

Steg

Hur bli av förlorarna i ditt liv. Hitta ett fåtal människor som verkar cool.
Hur bli av förlorarna i ditt liv. Hitta ett fåtal människor som verkar cool.
 1. 1
  Hitta ett fåtal människor som verkar cool. Bara gå upp och presentera dig själv, eller be att sitta med dem. Om du bara fokusera enbart på ett par personer i en grupp, hittar du så småningom att du har gjort vänner med dem alla!
 2. 2
  Efter några dagar, börjar agera långt från förlorarna. Gör detta stegvis, prata med dem mindre och mindre, och så småningom skära av all kontakt med dem helt och hållet.
 3. 3
  Bli vän med den grupp du har börjat umgås med. Var inte klängig, men se till att hålla sig med sin grupp ofta.

Hur lämnar förlorare bakom

 1. 1
  Först, ta en penna och papper och skriva ner allt som en "förlorare" gör. Gör det till en lista, med gott om utrymme att skriva på sidan bredvid din loser observationer.
 2. 2
  Bredvid varje förlorare exempel skriva ut ett vinnande exempel.
 3. 3
  Därefter satte en stjärna bredvid varje 'förlorare' varumärke som gäller för dig. Sätt initialer de människor du kan tänka dig bredvid "förloraren" beskrivning som gäller för dem.
 4. 4
  Nästa, med alla stjärnor du har lagt ner, skriva ut på ett separat papper allt som "vinnare" gör - Detta blir ditt självförbättring listan. KOM IHÅG: Du kan inte bli av med alla förlorare i ditt liv, tills du sluta vara en förlorare själv.
 5. 5
  Därefter är det upp till dig själv att se hur dina vänner mätt på "förlorare" lista. Jag satsar på att en del av dessa människor har varit dina bästa vänner och / eller familj under en lång tid. Om några förlorare attribut är samma som du valt ut för dig själv, måste du gradvis håll avstånd när du slutar förloraren vanor i dig själv. Det är som ett livsmedel som du försöker att inte äta, du äter det om andra runt omkring du äter det, men om du ser att andra är glada att ha denna vana, bara säga att du har glömt att göra något och artigt lämna.
 6. 6
  Nästa, ta din nya vinnare listan och välja en sak av det att försöka ändra på sig själv. Det tar 21 dagar att bilda eller bryta en vana. Så tror inte att du kan ändra över en natt, eller ens i slutet av veckan. Skaffa dig en kalender och / eller dagbok och skriva ner dina ansträngningar - mycket viktigt att läsa om vad du har att tänka, hur du mår om förändringen. Ibland vill vi vara något eller någon som egentligen inte speglar oss som en individ. Om du känner att du har gjort ett misstag, ska du inte tvinga dig själv, prova något som är mer "du". Om du misslyckas och du vill fortsätta, sedan plocka upp dig själv och prova, prova, prova igen - de flesta vinnarna i detta livet har förlorat mer än de har vunnit.

Tips

 • KOM IHÅG: att lika attraherar lika - Om du är en förlorare, kommer du att attrahera förlorarna. Om du blir en vinnare, kommer du att identifiera blodiglar och du vet hur man bli av med dem.
 • Om någon irriterande försöker prata med dig, vidta omedelbara åtgärder från din ansiktsuttryck eller sätt att prata med dem. Inte vara elak, bara agera avlägsen, som om du skulle hellre göra något annat.

Varningar

 • Se till att du gör detta av rätt anledning. Om du gör detta eftersom de bara lägga negativitet i ditt liv, eller irritera dig, det är acceptabelt, men gör det bara på grund av grupptryck inte.
 • Inte dike inte dessa "förlorare" helt enkelt eftersom den populära gruppen finner dem häftig.
 • Acceptera andra människor för vilka de är. Vara vuxen och lära sig skillnaden mellan unlikable människor och människor som är bara ute för att använda dig. Lita på mig, du helst umgås med människor du inte gillar över användare!