Wka

Hur ta reda på om en kille har en flickvän

Så den nya killen får din uppmärksamhet och du vill undersöka vidare, men du är osäker på vad territorier du kliva in?

Ser ut som du har ett dilemma.

Steg

Hur ta reda på om en kille har en flickvän. Titta hur han agerar runt andra tjejer.
Hur ta reda på om en kille har en flickvän. Titta hur han agerar runt andra tjejer.
 1. 1
  Titta hur han agerar runt andra tjejer. Bli inte en stalker om det, bara ta notis i huruvida han flörtar med dem och hur han håller upp i samtal om de flirtar med honom. blir han obekväm?
 2. 2
  Ta reda på om det gäller sig till gemensamma sociala nätverk. Dvs, kolla in hans Facebook / MySpace för att se om han påstår sig vara i ett förhållande, är att om han använder sådana sociala bidragsgivare.
 3. 3
  Gör han regelbundet fysisk kontakt med andra tjejer? Även om detta inte är ett definitivt tecken på att han är "på marknaden", kan han bara vara en allmänt fysisk person.
 4. 4
  Bli vän med honom. Så småningom han kan bara berätta för dig dessa typer av information av honom själv.
 5. 5
  Lär känna sina vänner. Subtilt släppa in din nyfikenhet om sin relation status, utan att verka intresserad. Även, tala om någon annans kärleksliv och långsamt direkta samtal till din kärlek.
 6. 6
  Prata om dina tidigare relationer. Om du har känt honom ett tag, kan det hjälpa till att ta reda på om han visar tecken på intresse för dig. Verkar han att bli svartsjuk, eller styra samtalet bort från detta ämne?

Tips

 • Inte agerar alltför intresserade av hans kärleksliv, hålla det enkelt. Det är det bästa sättet att gå.
 • Var stolt över hur du klär dig, om du vill att han ska märka dig, du måste ha något värt att notera. Det är inte ytlig för en kille att lägga märke till ditt utseende innan din personlighet, är det grundläggande social konvention.
 • Bli inte kvar tills du vet att han är singel.
 • Var flörtig, se om han återgäldar åtgärden.
 • Gratulera honom till hur han ser ut - sedan fråga om han har en flickvän. Om ja: Säga, "hon är en lycklig flicka att ha en så bra kille". Om nej: säger "Tja din sådan stor person jag är chockad över att du inte har en flickvän!"

Varningar

 • Om det visar sig att han har en flickvän, inte tvinga sig på honom, men fortsätta att vara subtilt flörtig. Han har att fatta beslutet nu.
 • Inte mer än göra din utredning. Folk kanske så småningom märker att du har tagit ett intresse och som inte kan sluta väl.
 • Inte hemsöka över smärre detaljer om hans relationer, vill du inte att driva bort honom.