Wka

Hur att bryta upp med din pojkvän om du är kär i honom

Att bryta upp med någon du älskar kan vara svårt, men med rätt inställning och en hel del självförtroende, kommer du att kunna bränna branden.

Steg

Hur att bryta upp med din pojkvän om du är kär i honom. Sitt ner på en lugn plats och eliminera alla distraktioner.
Hur att bryta upp med din pojkvän om du är kär i honom. Sitt ner på en lugn plats och eliminera alla distraktioner.

Övertyga dig själv

 1. 1
  Sitt ner på en lugn plats och eliminera alla distraktioner. Detta inkluderar att stänga av telefonen, datorn, tv, etc. Du vill utrymme och en tyst miljö för att dina tankar att bearbeta klart. Var säker på att ingen kommer att störa dig, speciellt din pojkvän.
 2. 2
  Skriv ner din pojkvän fel och orsaken (s) varför du behöver för att bryta upp med honom. Ingen tvekan om det kan vara svårt, men om du får ner dina skäl ner på papper, det gör det lättare att övertyga dig själv att du behöver för att få igenom detta.
  • Brainstorm. Skriv ner allt som kommer till ditt sinne. Undvik att skriva om sin positiva sida, eftersom detta bara kommer att göra det svårare för dig. Detta är inte en uppsats som ska lämnas in, och det absolut inte att vara en perfekt papper.
  • Var inte rädd för att skriva ner hur du verkligen känner för din pojkvän. Detta är ditt skrivande och ingen annan kommer att få se detta utom för dig, såvida inte om du visa det för någon.
 3. 3
  Se över ditt skrivande. Läs dina skäl för att behöva bryta upp med honom och berätta för dig själv om och om igen. Vet att om du inte bryta upp med honom just nu - och du håller försena - den situation du befinner dig i kan växa värre i framtiden, och du kan inte ångra att vidta åtgärder medan du kan ha! Det kan göra ont just nu, men när du får det här överstökat, kommer du vara glad att du gjorde.
  • Ta så länge som du behöver för att övertyga dig själv att du måste bryta upp med honom. Ingen tvekan om detta kan vara ett svårt beslut för dig.
 4. 4
  När du har övertygat dig själv, slita upp det papper och gå vidare till nästa steg.

Att bryta upp med honom

 1. 1
  Ring din pojkvän och be honom att träffa dig någonstans. Var säker på att det är ett område med mycket lite folk, men undvik avskilda områden. Om han blir arg och försöker skada dig, kommer det att finnas åtminstone några vittnen där. Om du bryter upp med honom i en folksamling, kommer detta förödmjuka och krossa honom och han kan hålla ett agg mot dig för det.
  • Avstå från att bryta upp med din pojkvän på en dag, för det är förödmjukande och hjärtlösa. Detta kommer också att göra det svårare för dig.
  • Undvik att få vänner med dig när du gör slut med din pojkvän. Detta är inte en show, och det skulle vara lättare för honom om det var bara du och han. Men om din pojkvän tenderar att vara kränkande, skulle det vara klokt att ta med dina vänner tillsammans, eller har dem gömmer sig i närheten för att hjälpa dig om du behöver det.
 2. 2
  När ni två har anlänt, snabbt gå rakt på sak när han hälsar dig. Undvik att katten kring het gröt, eftersom detta kommer bara att förvärra dig och öka spänningen. Du kan också förlora modet och ändra dig. Säg till dig själv att du behöver bara tjugo sekunder av vansinniga mod, och det ska vara över!
 3. 3
  Tydlig kommunikation är nyckeln här. Om du är vaga och mumla en hel del, kan han inte få poängen eller han kanske missförstår dig. Försiktigt lät honom veta att du inte tror att detta förhållande kommer att fungera. Se till att han vet att du fortfarande älskar honom och vill gärna vara goda vänner, men du kan inte fortsätta denna relation längre. Var säker på att han vet att det inte är du, det är han. Säg till honom dina skäl till varför du bryter upp med honom, och se till att du får din punkt över. Titta honom i ögonen när du talar så han vet att du är seriös och att du menar det.
  • Var lugn. Sortera ut din skillnader, om det behövs.
 4. 4
  Om han blir arg, vara redo att skrika på hjälp om han försöker misshandla dig på något sätt. Det är troligt att han kan känna sig bitter och sårad, men han har ingen rätt att misshandla dig! Om han börjar göra ursäkter, ignorera dem. Låt honom inte ändra dig. Du har gjort rätt i att bryta upp med honom, inte göra något som du kommer att ångra senare.
 5. 5
  För att mildra effekterna lite, ge honom en försiktig kram och lämna. Ska du inte fundera eller vänta för att se vad hans reaktion kommer att bli - du vill undvika trassel själv i oönskade situationer som kan skada dig.

Återställning från slaget

 1. 1
  Det är inte lätt att bryta upp med någon du inte kan låta bli att älska. Men vet dina skäl är rätt och att det inte är du - det är han. Övertyga dig själv att du har gjort det rätta. Även om du har avslutat ditt uppdrag, du kan fortfarande känna sig sårad och arg. Återhämtningen kommer att vara beroende på hur mycket du älskar honom, men oroa dig inte - du kommer att få bättre en dag.
 2. 2
  Gör något du gillar att ta dig bort honom. Undvik att titta på allt som kan utlösa ett bra minne av honom. Gå till en plats där du inte kommer att bli påmind om honom. Ha lite kul.
  • Umgås med dina väninnor är en utmärkt idé. Det är troligt att de kommer att vara sympatisk, och de kommer att göra allt de kan för att göra dig lycklig. Beroende på dina vänner, kan de eller inte kan ge dig goda råd. Om du vet att du har goda vänner, lyssna på deras råd. Men den dagen du gör slut med din pojkvän, kanske du vill undvika ämnet av honom.
 3. 3
  Titta på den positiva sidan. Du har nått ditt mål och du är fri från honom. Du kan göra vad du vill nu utan honom i vägen, eller såra dig.