Wka

Hur man förstå en otrogen flickvän

Det finns sätt att skilja mellan en kvinna som kommer att göra det igen och en kvinna som är verkligen ledsen! Först måste du bestämma om du verkligen kan ta tillbaka henne.

Steg

Hur man förstå en otrogen flickvän. Fundera på hur du fick reda på fusk.
Hur man förstå en otrogen flickvän. Fundera på hur du fick reda på fusk.
 1. 1
  Fundera på hur du fick reda på fusk. Om hon konfronterar du ärligt inom en månad av lagen sedan lyssna på henne, ingen tvekan om att hon kommer att ha varit överväger att berätta för en stund och hennes förverkligande av hennes kärlek till dig kan ha skjutit upp sin bekännelse. Om du har hittat ut genom någon annan sedan konfrontera henne... men kom ihåg oavsett hur mycket hon säger att hon kommer att berätta för dig, kan hon ligga. Alltid överväga tillförlitligheten av den person som berättade att hon lurade eftersom de har har en baktanke.
 2. 2
  Om en stor del av tiden har gått sedan händelsen då väga upp det som har byggts sedan med vad du skulle förlora.
 3. 3
  Kom ihåg att det finns en stor skillnad mellan en en gång misstag och en långsiktig affär.
 4. 4
  Alkohol under akten av fusk bör inte användas som en ursäkt, men du bör också tänka på att din flickvän kanske inte har tänkt klart.
 5. 5
  Din flickvän kanske gråter som ett tecken på ånger och / eller ånger. Det är den förnyade engagemang för din relation som bör frågan, inte hennes tårar.
 6. 6
  Se till att du vet allt. När du frågar henne frågor om det ser henne rakt i ögonen och se om hon ser tillbaka på din.
 7. 7
  Lyssna till hennes vänner om de inte redan visste om händelsen, i det fall de inte kan ge dig goda råd och kan försöka skylla på dig, som orsakar oönskade "drama". Annars är det de som känner henne bäst, om de är lika chockad som du är då detta visar att hon inte har gjort det förut och det kan mycket väl vara en engångsföreteelse ärligt misstag.
 8. 8
  Fråga henne hur relationen kommer att förändras till det bättre om du väljer att förnya din relation.
 9. 9
  Bestäm orsaken till hennes fusk. Vad var fel med din relation i första hand? Försök inte att få tillbaka om du inte kan acceptera att saker och ting inte var perfekt innan.
 10. 10
  Tänk på saker som hon brukade göra som semestra med flickorna, skulle du lita på henne att göra detta om du skulle återförenas? Förmodligen inte, åtminstone för en stund. Förklara detta noggrant till henne och försäkra henne om att över tiden ditt förtroende för henne antagligen kan byggas men det kommer att ta engagemang från er båda.
 11. 11
  Sitt ner en skriva upp en uppsättning av saker att göra och regler aldrig att brytas. Reglerna gäller för dig och henne. Gå över dessa bestämmelser tillsammans och åta sig att uppfylla dem tillsammans. Om du har plockat bra och hon håller sedan denna fysiska lista kommer att hjälpa i de följande månaderna.
 12. 12
  Det kan hjälpa att ta bort er från de människor och situationer som ledde till hennes fusk. Hitta nya saker att njuta tillsammans i stället.
 13. 13
  Med tiden bilder kommer att påminna dig eller pop i ditt huvud, är det bäst att gå vidare snabbt genom att bli upptagen. Inte starta en kamp, ​​åstadkommer ingenting.
 14. 14
  Kom ihåg att du inte är den enda som går igenom detta, i själva verket kommer du att finna att många av dina vänner eller familj har blivit sårad av fusk. Ta råd och lyssna noga på din tjej, men i slutändan måste du göra vad du känner är bäst för dig själv.
 15. 15
  Tänk också på att om du läser detta, kan en del av det vara nyttigt och en del av det kanske inte.
 16. 16
  Hej, om allt annat misslyckas, det finns många fiskar i havet.

Tips

 • Fråga en massa frågor och skriva anteckningar ner på ett papper som skiljer bra och dåliga. Titta på papper varje dag. Om din ilska och sårad verkar gå bort eller tämja då finns det hopp för er relation, om den förblir densamma, då kanske det är bäst att gå bort.

Varningar

 • Var mycket försiktig om förlåtande. Efter ett år eller så för att förlåta och låta saker glida du inser att du har skjutit upp med mycket mer än du någonsin skulle ha.
 • Tänk att få en AIDS eller annan STD-test.
 • De flesta tjejer är lätt frestas att fuska mer än killar eftersom de börjar titta på andra killar och andra killar tittar på dem och börja prata med dem. Så startar inte slagsmål när detta händer. Du kommer att debiteras för grov misshandel.
 • Fundera på om du verkligen kan fortsätta i förhållandet oavsett om hon kommer att göra det igen eller inte.
 • Fundera på om du har något att jobba på i relationen som kan ha lett till hennes fusk.
 • Inte slå och / eller döda henne och / eller den andra killen hon är med för fusk. Du kommer att bli arresterad för det.
 • Inte kalla henne en "slampa", "hora", "slampa", eller något nedsättande bara för att hon var otrogen mot dig, det betyder inte nödvändigtvis att hon är någon av dessa saker. Calling namn kommer inte att hjälpa dig och kommer bara skada henne också.
 • Om hon bekänner att hon var med en eller flera killar, inte någonsin bli missbruk, lära sig att förlåta.
 • Säg inte vad hon ska ha på sig, som att prata med, där hon ska gå, och hur hon ska bete sig.