Wka

Hur att vinna tillbaka kärleken i ditt liv efter fusk

Älskar du någon men helt trasslat upp det? Att förlora kärleken i ditt liv är en av de sorgligaste saker som kan hända vem som helst. Speciellt när man vet att det finns ingen att skylla än dig själv. Men sak är om de är kärleken i ditt liv & du är deras, då är det möjligt att få dem tillbaka.

Steg

Hur att vinna tillbaka kärleken i ditt liv efter fusk. Klipp bort all kontakt.
Hur att vinna tillbaka kärleken i ditt liv efter fusk. Klipp bort all kontakt.
 1. 1
  Var ärlig. Du lurade bara på ditt livs kärlek. Du måste titta djupt inom sig själv för att räkna ut varför du gjorde detta och sedan vara helt ärlig med din partner. Oavsett förtroende de hade för dig kommer att vara helt krossat och ljuga om vad du har gjort kommer bara att göra saken värre. Step up och vara öppen om vad du har gjort.
 2. 2
  Apologize. Säg att du är ledsen och ber om förlåtelse. Vad du gjorde var ditt fel. Inte hennes / hans. Du måste låta dem veta att de kommer att kämpa för att ta itu med vad du har gjort.
 3. 3
  Klipp bort all kontakt. Om du inte redan har, avsluta saker med motparten nu! Adviseably göra det med din partner så att de kan se att denna andra personen betyder ingenting för dig och att du vill vara med din partner och din partner bara.
 4. 4
  Kommunicera. Din partner kommer att inte längre kunna lita på dig. Om du verkligen älskar dem och vill ha dem tillbaka då du kommer att behöva göra några uppoffringar för din egen. Tala om för dem allt de vill veta. Var ärlig och öppen. Om de vill ha dina lösenord eller vill se telefonen gör det. De får inte göra något med det, men att visa dem att du är villig att vara ärlig och helt öppna ditt liv för dem är det första steget till att få tillbaka deras förtroende och visar hur mycket du älskar dem.
 5. 5
  Rymma. Kärleken i ditt liv kommer att vara ont en hel del och troligen den enda person som de vill vända sig till är den person som har gjort ont. Så om de ber dig om något gör det. Om de ber om utrymme, ge det till dem. Om de ber dig att spendera mer tid med dem, spendera mer tid. Visa hur mycket din villig att göra för dem.
 6. 6
  Kämpa. Ja du gjorde ett misstag. En massiv ett. Men om du verkligen älskar den här personen, och du vet att de älskar dig kämpa då för vad du hade. Påminn dem om alla de lyckliga tider du tillbringat tillsammans. Köp dem blommor med betydelser hela tiden. Köp dem smycken som visar hur mycket du älskar och tar hand om dem. Ösa gåvor. Vara romantisk och få dem att känna sig speciell och älskad, trots allt de är kärleken i ditt liv.

Tips

 • Placera inte skulden, eller försöka rättfärdiga dina handlingar. Ingenting annat än erkänna fel och be om ursäkt, och kommunicera om problemet kommer att hjälpa situationen.
 • Deras vänner kommer att vara skyddande av dem och mer än sannolikt tyder på att de slutar saker med dig permanent. Var medveten om detta och inte vederlägga någon sak de säger. Erkänn det och svara med hur man ska komma förbi det tillsammans och visa dem hur mycket du älskar din partner genom att respektera dem och gör vad de frågar.
 • Flickor är svår att läsa. De säger i allmänhet en sak men menar något helt annat. Var försiktig med detta. Om hon kämpar för att låta dig gå, då hon fortfarande älskar och bryr sig om dig. Använd detta medan det varar eller hon kommer att låta dig gå för gott.
 • Om de inte vill prata med dig, lämna dem ifred. Ge dem det utrymme de behöver. Om de verkligen älskar dig och du är kärleken i sitt liv, kommer de att kontakta dig så småningom.

Varningar

 • Det kommer att ta lång tid att få igenom detta och din partner kommer att fortsätta att göra ont över dina handlingar. Kom ihåg att när du känner din partner blir ett tjata eller invadera ditt personliga utrymme. Bli inte arg eller säga att det är dags för er att gå vidare. Detta kommer bara att driva dem längre bort.