Wka

Hur berätta om din pojkvän / flickvän är otrogen

En otrogen pojkvän eller flickvän är något vi alla oroa about.Not alla fusk. Från tid till annan, denna oro är obefogad. Kanske han verkligen behöver arbeta sent, eller den konstiga tjejen i ditt badrum verkligen är hans syster, men här är några säkra signaler att hitta ett fusk significant other. alla i världen tror att alla är otrogen. Fråga dig själv innan du sätter dig igenom allt det här. Har han verkligen älskar dig, och om svaret är ja, då är han inte fusk och alla dessa tecken är från typiska liggande dårar och du bör spendera din dag tänker på alla de positiva saker som han / hon gör för dig och hur mycket de älskar dig. Eftersom inte alla fusk.

Steg

Hur berätta om din pojkvän / flickvän är otrogen. Var uppmärksam på en förändring i hans eller hennes normala rutin.
Hur berätta om din pojkvän / flickvän är otrogen. Var uppmärksam på en förändring i hans eller hennes normala rutin.
 1. 1
  Var uppmärksam på en förändring i hans eller hennes normala rutin. Är han, till exempel, kommer hem från jobbet senare än vanligt på vissa nätter? Ibland kan dessa små förändringar i en persons rutin betyder ingenting mer än livet har gett dem en anledning att vara otillgänglig, men de är fortfarande något som du vill vara medveten om.
 2. 2
  Har han / hon tillåter dig att röra, eller titta igenom sin telefon, e-post, etc? Om din bf / gf gömmer sin telefon från dig, eller radera alla sina meddelanden innan så att du har det, då är det förmodligen något som de inte vill att du ska se.
 3. 3
  Tillkännagivande om de lämnar rummet för att ta emot samtal. Om du frågar vem som ringde / sms: ade dem, berättar de alltid dig "Det är ingen?" Dessa är också viktiga signaler, vilka som nummer 2, visar att din fästman, pojkvän, flickvän, etc. har något att dölja.
 4. 4
  Har de verkade bli lynnig helt plötsligt, och ivriga att starta slagsmål? Ibland kommer en otrogen älskare förskjuta hans / hennes skam, ilska och skuldkänslor på dig genom att starta ett slagsmål, som sedan kan skyllas på dig. Kort sagt, de behöver en plats att kasta bort sina negativa känslor.
 5. 5
  Har din bf / gf slutade prata med dig? Har din betydande andra har alltid saker att säga, och har plötsligt blivit väldigt avlägsen? Din relation kan förlora intimitet eftersom din älskare har startat en ny med någon annan.
 6. 6
  Lägg märke till om en bf / gf ständigt sätta någon annan ner. De kan säga hemska saker om den personen, men uppmärksamma det faktum att de fortfarande talar om dem 24/7. De försöker lura dig att tro att personen är önskvärt, vilket kastar misstankar bort dem.
 7. 7
  Var uppmärksam på förändrade intressen, inklusive musik, politiska åsikter, sociala frågor, favoritböcker, eller filmer, osv. När någon tillbringar tillräckligt med tid med någon annan, börjar de att anta sina åsikter, eller åtminstone förstå dem. Om din pojkvän eller flickvän är intresserad av saker som de hatade innan, kanske de blir påverkade av någon annan mer än vanligt.
 8. 8
  Har hans / hennes vänner börjat agera konstigt omkring dig? När du nonchalant prata med sina vänner, de verkar ängslig, nervös, eller ivriga att lämna? De vet förmodligen något du inte vet.
 9. 9
  Har han luktar annorlunda när han kommer nära dig? Alla vet detta är mycket klyscha, men det är också sant. Om han kommer runt lukta som en parfym som du inte bär, då han har varit alltför nära med någon som bär det.
 10. 10
  Har han eller hon verkar vara väldigt arg när du kommer över oanmälda, eller bara text dig när de är hemma, aldrig ringa dig? Dessa är också tecken på en mellan-the-ark svek. Av någon anledning, de vill inte att du i deras hem vid vissa tidpunkter, och de verkar inte vilja ringa dig när de är hemma. Misstänksam, va?
 11. 11
  Fånga dem i en lögn. Nonchalant be a bf / gf var de var så och så dagen, och låta dem svara. Minns deras svar, och fråga igen ett par dagar senare. Om de ljuger hela tiden, då de kommer att ha svårt att hålla upp. De kan börja bli arg på dessa enkla frågor, en annan stor ledtråd.
 12. 12
  Se upp för oförklarliga räkningar, kvitton för måltider osv. Köpte för två personer. Om du hålla hitta kvitton från McDonalds med 2 olika rätter på det, eller 2 sodavatten i mugghållare, eller en faktura för ett armband som du inte får, sedan titta ut.
 13. 13
  Var uppmärksam på om han måste "städa upp" innan du låter dig in i hans hus, rum eller bil. Om ett örhänge ligger i passagerarsidan av hans bil, eller en kondom är bakom sin säng, kommer extra tid nog tas för att avyttra dessa poster.
 14. 14
  Har de andra e-postkonton eller andra online-konton? Eller börjar, från ingenstans, ändra sina lösenord för att hålla dig ur deras konton? Normalt, om de inte ger dig sitt lösenord för att börja med, är detta inget problem. Men om de har plötsligt ändrat det för att skydda meddelanden som de har skrivit, eller chattar de har haft, bör du vara medveten om.
 15. 15
  Och slutligen, märka om han börjar att köpa dig gåvor från ingenstans, eller hon börjar vardagligen nämna ett slut på din relation. Frågor som "Vad skulle du göra om vi bröt upp," är viktiga inslag. Män och kvinnor, både, blir skyldig. Denna skuld kan lätt glömmas bort med en action / objekt för den andra personen, som gör att fuskare verka osjälviska.
 16. 16
  titta på sina känslor de kommer ibland visar skuld i deras ansikte uttryck vad de kommer hem eller kommer de att komma hem sent och försöka säga att de "arbetar" långa timmar

Tips

 • Försök att vara med någon som du är åldern, och har ungefär samma personlighetstyp. Jag säger inte att motsatser inte lockar, men det är definitivt lättare att behaga varandra när du gillar samma saker.
 • Också, bara känner personen. Vet deras personlighet, och hur de agerade innan de började dejta dig. Var de flirtig innan du? Har de fuskat tidigare? Hur många människor har de daterade eller legat med? Vissa människor skulle aldrig fuska, och andra knappt märker att de gör det. Det hjälper att veta vilken typ av person din betydande andra är.
 • Var uppmärksam på de influenser i din kompis liv. Gör sina systrar, bröder, föräldrar osv fuska eller har fuskat? Detta är definitivt inte en solid ledning till en fuskare, men trots det påverkar den här typen av beteende människors övertygelser.
 • Gå på magkänslan. Utan att ens inse det, kommer din hjärna ta upp några av dessa subtila förändringar i ditt bf / gf, och för att hålla dig från att känslomässigt skada, kommer den att börja rationalisera dem. Om alla tecken är där, låt dig inte luras.
 • Var diskret när man försöker fånga en fuskare. Om du låter dem veta att du är på dem, kommer de att dölja situationen helt. Din bästa insats är att fånga dem glider upp.
 • Alltid falla för din typ, vilket innebär att falla för någon som förstår dig bättre, är vem som har samma intresse och vem du delar värderingar med bäst än att falla för någon som du knappt förstår. Relationer handlar om att dela, och förstå varandra på alla sätt.
 • Har dina vänner att hjälpa dig kollar in läget. Om du känner att det finns en skillnad i din betydande andra, så kanske dina vänner har märkt det också, och kan hjälpa dig att ta reda på varför. Speciellt om de har klasser med honom, de kan titta på skissartade beteende.
 • Ibland fuskare är bara fuskare. Människor kan vara väldigt självupptagen med en brist på omtanke om andra, och med ingen lust att ändra sig. Försök att hålla dessa typer av människor ur ditt liv.
 • Slutligen, hitta en fuskare för vad de verkligen är, är aldrig en glad upplevelse. Det gör ont att ha ljugit för, och tar en bit av ditt självförtroende. Ta hjärta i det faktum att kvinnor och män, lika, har haft att göra med detta sedan tidernas begynnelse. Det är bättre, men att ta reda på nu och klippa banden med fuskare i stället för att förbli trogen till någon som inte kan återgälda tjänsten.
 • Var uppmärksam på den tid han kommer hem... Testa honom genom att titta på var han kommer in från vilken plats... Om u inte c honom komma in och han dyker upp... Han var redan inne testa dig...
 • Först ut, vet att dessa tips individuellt är inte alltid ett tecken på undergång. Ibland kan en kille lämnar bara hans telefon avstängd och inte text tillbaka, eller en tjej är med sina vänner, det händer. Men om du har en anledning att tvivla på den andra personen, och fler än en av dessa tecken visar upp, då kanske mer undersökande arbete är i sin ordning.

Varningar

 • Om din partner är otrogen, är chansen att de inte motsätter sig ljuga liksom. Om du frågar dem om tecken som du har sett, och dessa kännetecken sluta visa upp, är din partner täcker troligen upp allt du har sett förut.
 • En lögnare kan övertyga dig att sluta lita på din gut när du tar upp saker. En lögnare kan övertyga dig om att du bara är paranoid och att dessa misstankar är alla normala. Bara ha det i åtanke innan du frågar varför din partner måste fly för ett telefonsamtal.