Wka

Så avgör kärlek från förfalskningarna av hjärtat

En mäktig känsla, transcenderar kärlek tid och rum, förflyttar berg och ofta trotsar resonemang. Kärlek är det som låter oss acceptera andra för vem de är, trots fel eller brister. När du hittar kärleken i ditt liv, kommer du att sträva efter att behålla det, men det är bara naturligt att du också kommer att vilja veta erfarenheten är både verklig och varaktig. "Falska" syftar på de upplevelser som kan verka äkta, men i verkligheten falsk eller låtsad uttryck av kärlek, illusioner som kan avskräcka dig från att hitta och dela med äkta kärlek. För att undvika de fallgropar som förfalskad kärlek i dina relationer, kommer den här artikeln hjälper dig att utforska alla detaljer i äkta kärlek, i alla dess härliga former.

Steg

Så avgör kärlek från förfalskningarna av hjärtat. Leta efter förtroende.
Så avgör kärlek från förfalskningarna av hjärtat. Leta efter förtroende.
 1. 1
  Leta efter förtroende. Förtroende är den mest grundläggande fundament av kärlek, att se till att en relation står stark. Förtroende måste förtjänas att fastställa pågående förtroende - det är inte en given bara på grund av vem du är eller vad du har bekänt. Det är genom att öppna upp dig för att älska, genom att låta dig själv bli sårbar och lita på att den andra personen inte kommer att skada dig om att du verkligen upptäcka kärleken i att låta en annan person in i din inre värld. Det är en känsla som gör att du kan blunda och lita på den personen att tro på dig och kommer att fånga dig om du faller.
  • Å andra sidan, är kärleken aldrig om misstro. Henry Stimson sade en gång att "Det enda sättet att göra en man trovärdig är att lita på honom" - kom ihåg att misstro inte kan hålla en kärleksrelation tillsammans för länge, inte heller kommer det att låta din kärlek för att stå sig genom tiderna. Om du hittar misstro ligger i hjärtat av din relation med en person, det är förfalskad kärlek.
 2. 2
  Lärande uthållighet som kärlekens dygd. Detta är förtjänsten av att stå och trycka på trots oddsen. När man älskar någon verkligen ingår du ett djupt engagemang och en mycket nära vänskap. Verklig kärlek innebär att oavsett vad som händer, du stannar där för den man älskar. I gengäld kommer den personen du älskar står också med dig när det kommer till kritan. Vid slutet av en sådan rättegång i era liv, ni båda tycker att din kärlek växer sig starkare för varandra, som ni förstår varandra ännu djupare. Paradoxalt nog, i ihärdig, lär dig också konsten att släppa taget. Du släppa småaktiga bekymmer och fåniga små bekymmer, för att vara ett stöd för den person du älskar och att stå upp för hans eller hennes behov. Ytterst kan uthållighet du till fullo anamma den personen för vem han eller hon verkligen är, en kvalitet mer värdefull än någon annan.
  • Å andra sidan, en brist på uthållighet när det blir tufft mellan två personer eller en svår situation uppstår, då detta kan vara ett tecken på falsk kärlek snarare än starka, äkta kärlek. En person som vänder sig bort från dig när saker är svåra och vägrar att vara stödjande är antingen en rättvis väder vän eller har gjort en förevändning av att älska dig hela tiden.
 3. 3
  Var medveten om att kärlek är aldrig självisk. Istället är kärlek om att veta hur man ska ge och ta emot tillbaka i gengäld. När du älskar, ge dig av dig själv, villkorslöst. Du ger din tid, omtanke och stöd av kärlek. I sin tur, hittar du nöje i att nå ut och bara vara där för den personen, väntade något i gengäld. Din uttryck av kärlek skiljer sig beroende på din personlighet, varje uttryck kommer att vara unik och värdig i sin egen rätt. Det är inte mängden eller värdet av kärlek som verkligen betyder något, men det sätt som det motiverar allt du gör och hur du kastar ditt hjärta till att ta hand om andra.
  • Å andra sidan, i alla kontakter där du befinner dig göra alla ger och den andra personen gör allt upptagande, är denna falska kärlek. Det är själviskt när en annan person alltid insisterar på att du stödjer honom eller henne eller är övertygad om att du kan klara sig utan hans eller hennes stöd, och egoism är inte sann kärlek.
 4. 4
  Vet att kärlek är snäll. Vänlighet gör att du kan se längre än vad de biologiska ögon ta i. Du ser på händelser i livet med sympati och empatisk förståelse när du övar vänlighet. Kärlek är snäll och uppmuntrar dig att svara på livet med godhet och omtanke. Skonsam och tröstande, ta en kärleksfull, snäll tillvägagångssätt i dina relationer hjälper till att etablera ömsesidig respekt och en insikt på båda sidor att varje person lyssnar på och beaktas fullt ut.
  • Å andra sidan tenderar förfalskad älskar att vara otålig och oförskämd, alltid krävande och ofta abrupt. Om det finns lite godhet i din relation med en annan person, det finns ingen kärlek heller.
 5. 5
  Vet skillnaden mellan svartsjuka och avund som en av kärlekens uttryck. Kärlek kan vara svartsjuk ibland men det är verkligen inte avundsjuk. Svartsjuka och avund är nära besläktade i betydelse, men de är definitivt annorlunda utfall. Svartsjuka är en ibland legitim känsla som svar på rädslan för att förlora någon du älskar. Dock bör det vara under din kontroll, eftersom, som eld när den blir okontrollerbar, kan det leda till massa förödelse och förlust. Använd endast svartsjuka som drivkraft för att utmana dig själv att bli mycket bättre på att hålla din kärlek dem vid din sida och aldrig tas för givet. Avund betecknar en längtan att äga något som tilldelas eller uppnås med en annan. Det är när du blir bitter och förbittrad av någons framgång och prestation, vilket gör att du känner obehag vid åsynen av en annan persons kompetens eller lycka. Det är tillsammans med någon grad av hat och en önskan att äga lika fördelar. Kärlek är aldrig avundsjuk men kan ibland visa lite kontrollerad svartsjuka när de blev hotade.
  • Å andra sidan, är förfalskad kärlek full av avund. Om du är i en relation där konkurrenskraft och en upmanship tycks styr och ställer, då du inte delar en kärleksfull relation, utan du är båda ganska destruktivt. Sluta försöka ha vad andra människor har och börja lita på vad du redan har och göra det bästa av det istället.
 6. 6
  Leta efter uthållighet. Kärlek är inte lätt arg, men det gör följa, även genom tider av lidande. Om du verkligen älskar en annan person, får du lära dig att uthärda svåra situationer och kriser, inklusive tillfällen då det verkar som om saker mellan du behöver fastställande dåligt. Endurance ger dig möjlighet att underlåta de utmaningar som andra kan öka när de agerar tanklöst eller ovänligt. Endurance låter dig se bortom out-of-character beteende, svåra attityder och utmanande övergångsperioder som fortfarande står med de människor du bryr dig om. Lidandet i kärlek lär dig visdom och breddar din förståelse för hur människor kan förändras över tiden och ändå vara samma person som du alltid har älskat. Kärleken hjälper dig att upptäcka och inse med tiden att människor sätta sina egna tänkesätt, kulturella uppfostran, värderingar och principer för att bära på deras beteende och attityder samt att genom ett sådant erkännande, lär dig att lyssna utan att döma eller ta parti. Genom älskar dig lära dig att låta folk vara som de är snarare än att försöka ändra dem till dina egna önskade sätt och du gör justeringar utan att nödvändigtvis hålla eller överensstämmer med deras föredragna sätt. Istället är en kärleksfull relation baserad på acceptans.
  • Å andra sidan försöker förfalska kärlek att kontrollera, manipulera och förändra människor. Den försöker tvinga en föredragen synpunkt på andra, spela ned betydelsen av mångfald och olikheter. Dessutom, inte uthärda falska kärlek inte - när saker går fel och den enda ståndpunkt kan inte verkställas, tenderar förhållandet att upplösas.
 7. 7
  Upptäck att kärleken håller inga register över fel, även om den har sunda gränser. Friska kärlek handlar om att sätta gränser för att skydda dina relationer och dig själv - om du inte ser dig själv först, så vem? Det är lite av en klyscha att ta hand om dig själv först innebär att du kan ta hand om andra också men det är angivet så ofta just för att det är sant. Friska kärlek börjar med egenkärlek (ej själv absorption) och strålar från att tro på dig själv att tro på andra. Friska kärlek lär också att förlåta och gå vidare, i insikten om att hysa agg är som att hålla en varm kol av ilska - bara du bränner dig. Förlåtelse är en stor del av att älska andra, samt gör det klart för folk där dina gränser låg när det gäller att sätta upp med respektlöst beteende riktade till dig - du kommer helt enkelt inte. Det är inte fel eller kärlekslös att stå upp mot respektlöshet, det är ett hälsosamt tecken på självrespekt och sätta gränser för andra att lära av.
  • Å andra sidan, gör falska kärlek räkna poäng, med en sådan person som ofta återvänder till tillfällen då han eller hon kände dig sårad eller upprörd hans eller hennes känslor. Denna scorekeeping kan nå tillbaka år i relationer av vissa människor, med bitterhet och harm den enda som håller människor nära. Sådan sjuklig kärlek lär aldrig förlåtelse och utövare av förfalskade kärleken ofta har låg eller ingen självkänsla.
 8. 8
  Använd gärna kringgå perfektionism. Kärlek är ofta betecknas som "blind". Detta ordspråk existerar eftersom det betecknar accepterar en person trots brister. Kärlek är en insikt om att ingen är perfekt, inte ens de perfektionister, och när du älskar någon verkligen, du accepterar att personen helt, inklusive hans eller hennes fel och brister. Kärleken motiverar dig att söka det goda i en människa och att förbruka mer av din energi på att stimulera fram det bästa ur dem. Genom att acceptera brister och erkänna begränsningar som en del av hela paketet, du slutar att döma en person för dessa saker och arbete på att hjälpa personens bättre egenskaper istället. När du förväntar dig för mycket och dina förväntningar inte uppfylls, känner dig besviken, du undviker sådana besvikelser genom att vara flexibel och tillräckligt flexibel med dina nära och kära helt enkelt eftersom de är lika mänsklig som du.
  • Å andra sidan, koncentrerar förfalskad kärlek för mycket på brister och misslyckanden, vilket gör dem till en anledning att kontrollera, berate eller vara ovänlig mot en annan person. Förfalskade kärlek är ofta beroende av en person som beter sig på ett visst sätt, och när detta inte uppnås, är kärleken tillbaka. Söker perfektionism i antingen dig själv eller dina relationer med andra är som att jaga kruka med guld vid slutet av regnbågen - det är aldrig uppnås och en hel del önsketänkande ersätter tacksamhet och acceptans för vad du faktiskt har bra går för dig och ditt relationer.
 9. 9
  Ge kärlek kredit för att vara smart. Kärlek kan vara blind men det är inte skadad eller dum. Att kunna urskilja vad som är rätt och vad som är fel är medfödd, ditt samvete säger dig när du har och har inte gjort något rätt eller av rätt anledning. Kärleken hjälper dig att förverkliga den gyllene regeln som löper genom många religioner och sekulära traditioner, nämligen "Gör mot andra som du skulle ha dem göra för dig". Det är ett grundläggande faktum att du modell bättre beteende genom att vara bättre välskötta, du modell kärleksfulla beteende genom att vara kärleksfulla. Ställ ut att sprida kärleksfulla beteende genom att visa det i allt du gör och ge kärlek åt sig äran för att vara ett smart sätt att leva ditt liv. För vissa människor är detta innefattar en tro synsätt på livet, medan det för andra handlar om att vara en god människa baserat på sunda moral, antingen sätt, är kärlek djupt sammanflätade med att göra det rätta av andra, oavsett om den andra personen är en älskare, en medarbetare, en främling eller en granne.
  • Å andra sidan, är förfalskad kärlek inte smart. Det syftar till att tygla världen till en enda ståndpunkt, att inte acceptera de idéer och övertygelser av andra såväl som att tillhandahålla ursäkter för dåligt beteende samtidigt förväntar exemplariskt uppträdande från andra.
 10. 10
  Inse att kärleken alltid skyddar. När du älskar någon, du öppnar ditt hjärta och börja bry sig och vill vara ansluten. Allt som rör den andra personen kommer att beröra dig också, även om det bara handlar om att vara en axel att gråta på eller ett bollplank att bolla idéer. Den minsta smärta och kamp bekymmer dig eftersom du har älskat, men lika du vet att kärleken är stark nog att hjälpa och skydda den andra personen genom att bara vara där för honom eller henne. Kärleken gör dig skyddande utan att invasiva eller kontrollerande - vill hjälpa när du kan, nå ut när det behövs och hjälpa guiden att förhindra oönskade följder för dem som fortfarande lära i något skede i livet. Kärlek får dig att gå upp klockan 03:00 på morgonen för att hämta dina uttömda festande tonåringar istället för att låta dem resa hem ensam, kärlek får dig att lämna arbetet tidigare eftersom din make lät ned över telefon på eftermiddagen, även om ditt arbete högen är enorm, kärlek får dig att berätta den lokala skolan att du har sett bilar som gör farliga vändningsmanövrer där barn korsar vägen eftersom du inte vill se barn ont, kärlek får dig att skicka brev till din lokala representant klagar skada den lokala miljön eftersom du inte vill att ditt samhälle att bli sårad. Love tar fram det skyddande själv i dig.
  • Å andra sidan, inträffar förfalskad kärlek när en person påstår sig älska en annan, men kunde inte bry sig mindre om den andra personen är säker, hälsosam och glad. Förfalskade kärlek visas när en person som helt enkelt ignorerar oroande tecken och vägrar att diskutera bra lösningar för att han eller hon inte ser det som någon av hans eller hennes verksamhet. Det är ett sätt att skjuta undan medverkan i både relationer och gemenskap och förblir helt insvept i sig själv istället. Förfalskade kärlek tillskriver ofta skulden kulturen, där det är alla andras fel och ansvar, inte att den personen i fråga.
 11. 11
  Älskar även om du kan förlora. Kärlek misslyckas aldrig, även när det kan kännas som det har. Break ups verkligen kan skada oss, oavsett om det är en romantisk, arbetsplats, affärer, vänskap eller annan upplösning, är det sting alltid hårda. Ändå är kärlek värt ansträngningen, även i dessa tider när förlusten skadar dig. För, som Alfred Lord Tennyson satte den Tis bättre att ha älskat och förlorat än att aldrig ha älskat alls. Aldrig känna kärlek skulle vara ett fruktansvärt öde faktiskt. Kärlek är därför även om erfarenhet och inte stänga av sig från världen för rädsla för förlust. Genom att öppna dig upp till de fantastiska möjligheter kärlek, öppnar du själv upp till all den skönhet och undrar av världen också. Ibland är det inte kommer att fungera men om lagen i genomsnitt, kommer du att uppleva mer kärlek än mindre, speciellt om du inte binda din begreppet kärlek till enkla romantiska kärleken men omfamna kärleken som ett sätt att vara och tänka på alla samhällsskikt ditt liv. Så låt kärleken i, och vara hänsynslös för att återställa kärleken till ditt liv på de få tillfällen när det inte blir besvarad eftersom det i slutändan kommer det att vara för dem som håller på att försöka.