Wka

Hur hittills en nudist när du inte är en

Är det möjligt att hitta kärleken med någon som är en nudist när du inte är? Även om du kan ha en annan uppfattning om huruvida eller inte att bära en till stranden, kan du träffa din nudist (eller ibland kallad "nudist") datum halvvägs.

Istället för att titta på situationen från ett ensidigt perspektiv (du kanske tror att vara naken är pinsamt medan din dag tycker det är bra), för att hjälpa chanserna för din dating framgång, öppna ditt sinne och omfamna era olikheter. Oavsett om han eller hon är en heltid eller deltid nudist, kan du finna en gemensam grund för att odla en sund dating relation som du är villig att försöka.

Steg

Hur hittills en nudist när du inte är en. Bestäm hur du känner om ämnet.
Hur hittills en nudist när du inte är en. Bestäm hur du känner om ämnet.
 1. 1
  Gör ditt. Innan du bilda sig en uppfattning om nudism eller naturism, göra en del efterforskningar för att ta reda på mer om livsstil. För de flesta nudister, vara naken i en offentlig (eller ens privat) plats har inga sexuella konnotationer, de övar livsstil eftersom det hjälper dem att känna sig fri och ett med naturen. Särskilda klubbar, är avskilda stränder och även konventioner tillägnad naturism, där hela familjer samlas och firar att vara människa och omfamna naturen.
 2. 2
  Bestäm hur du känner om ämnet. Din dag kan ha sin personliga åsikt om varför nudist livsstil verkar rätt, men du måste bestämma hur du känner om ämnet.
  • Du har ingen åsikt alls. Eftersom din dag inte kan vara naken 24/7 och förmodligen pendlar till arbetet, interagerar med människor på en daglig basis och liv i det moderna samhället, kanske du inte har någon särskild uppfattning om hans eller hennes nudism eftersom du inte utsätts för det ( eller har begränsad exponering). I vissa fall kanske du kan uppdatera en nudist utan att vara en del av livsstilen och hålla datum för att offentliga platser och traditionella sociala sammankomster - vad nudist gör på sin egen tid är bra med dig.
  • Du är obekväm med nudism. Speciellt om du är obekväm med din egen nakenhet, kan du vara orolig med din dejt nudism. Bestäm om du är obekväm runt din datum hela tiden eller om de känslor av oro komma fram när han eller hon vill vara naken (medan du inte är).
  • Du är nyfiken på livsstil. Kanske du inte vill ansluta sig till revolutionen, men du är fascinerad av naturism. Du kanske vill göra din egen fördjupad forskning och sedan, när du känner dig som om din dejt känner sig bekväm, ställa frågor.
 3. 3
  Ha en uppriktig diskussion om eventuella hänga ups. Om detta förhållande kommer att gå längre än några datum, du kommer att behöva ställa frågor och lägga dina känslor på bordet.
  • Välj ett lämpligt läge att ha den diskussionen, t.ex. över en middag eller kaffe. Välj en tid då han eller hon inte är naken så du kan fokusera på ämnet istället för det faktum att han eller hon har avklädd.
  • Bestäm när en diskussion är viktig. Om du har bara gått några datum som den andra personen, se vilka aspekter av naturism du kan arbeta igenom på egen hand. Du vill inte att inleda en seriös diskussion om vad som gäller dig tidigt och upprörd eller missfoster den andra personen ut.
  • Få roten till det verkliga problemet. Innan du påbörja din oro avgöra vilka aspekter av nudism bry dig mest. Är det så att din dejt gillar att träna nudism i olämpliga tider och platser eller är du obekväm att han eller hon är en nudist i allmänhet? Om du är obekväm med nudism i allmänhet, kan problemet ha något mer att göra med dina personliga åsikter och erfarenheter kontra vad den andra personen gör. Du kan vara förvirrande nudism med exhibitionism (något media tyvärr lyckas göra alltför ofta och som en del av de mer pryd delar av samhället också champion). I detta fall är din förståelse för nudism fel och pratar igenom grunderna för nudism med din dejt skulle vara till hjälp.
 4. 4
  Bestäm vilka aspekter du kan leva med. Om du verkligen gillar den andra personen och vill fortsätta dejta honom eller henne, måste du avgöra om du kan ta itu med sin naturism. I många fall kan du räkna ut när och var han eller hon praktiserar nudism.
  • Upprätta tider när nudism är tabu. Om du inte är ett fan av naturism, men känns som om detta förhållande är en du är bekväm att fullfölja, fastställa vissa spelregler så att alla är bekväma. Till exempel, om han eller hon tycker om att vara naken hemma, men det känns obehagligt, gör en regel som nudism är bara okej när du inte är med, åtminstone för nu. Vara öppen men och säga att detta är något du kommer att fortsätta lära mer om och kanske en dag du kommer att känna annorlunda.
  • Identifiera situationer där du är okej med naturism, så att detta inte handlar om dig och dina hänga ups. Sådana situationer kan vara avskilda näcka stränder, klubbar eller på privata platser. Låt din dag veta när du känner dig bekväm om din dag få naken.
 5. 5
  Bestäm dig för att vara osäkra och redo att växa. Om detta är din första erfarenhet med någon som är en nudist, försök att vara öppen och villig att omfamna din dejt intresse. Det betyder inte att du måste bli en nudist, men eftersom dina känslor utvecklas för den andra personen, förstår att du kan känna dig mer bekväm med naturism och kan så småningom se det som en hälsosam livsstil.
  • Godkännande av en annan syn på livet betyder inte att du behöver för att delta helhjärtat. Olika lekar och synsätt kan göra för en dynamisk och spännande relation där ni båda acceptera andra sysselsättningar utan att döma eller känner sig tvingade att gå med i. Det viktiga är acceptans och inte sätta ner den andra personen.

Tips

 • Det är inget chockerande eller brutto om människokroppen. Om du känner att det inte finns, är det viktigt att prata med någon om din känsla av egenvärde och kroppsuppfattning.
 • Förstå att vara en nudist inte gör den andra personen perversa eller sexuellt obehagligt. Göra en del forskning för att förstå tanken bakom rörelsen och undvika förvirrande nudism med exhibitionism eller underprissättning beteenden.
 • Påminn din nudist datum frikostigt tillämpa solskyddsmedel till alla exponerade området av kroppen. En otäck solbränna inom vissa områden på kroppen kan skapa en hicka i ditt kärleksliv.
 • Överväga försöker nudism om du är nyfiken på livsstil. Även om det inte fungerar för dig, kommer din dag att älska dig för att ge det en go.
 • Utforska olika alternativ av nudist kulturen som topless enbart eller gå till familjevänliga nudiststränder eller lokaler.

Varningar

 • Om du är helt obekväm med dejta en nudist och du inte känner någon förmåga att kompromissa och att acceptera, sedan vara ärlig och sluta dejta personen. I detta fall kommer du att bli lyckligare med någon mer kompatibla med dina värderingar istället för att stanna med någon som får dig att känna olycklig.