Wka

Så att prata med en tjej du vill för första gången

Att ha en crush på en tjej kan göra dig väldigt blyg runt henne, speciellt om man inte känner varandra väl. Här är hur man slå upp en naturlig konversation med flickan du gillar.

Steg

Så att prata med en tjej du vill för första gången. Börja med en komplimang.
Så att prata med en tjej du vill för första gången. Börja med en komplimang.
 1. 1
  Gör ögonkontakt. Tillbringa några dagar fånga hennes blick då och då. Inte bara stirra på henne, men, i stället skjuta hennes små blickar tills dina ögon möts och hon fångar dig. När hon gör, le lite och titta bort efter en sekund. Du kommer förmodligen rodna också, vilket är desto bättre - rodnande indikerar att du är nervös, vilket är en antydan om att du gillar henne.
 2. 2
  Tid det rätt. När du pratar med henne, plocka en tid som är bekvämt. Försök inte att få hennes uppmärksamhet när hon är uppenbarligen involverad i något annat, och försöka ha en bit av sekretess - du behöver inte vara helt ensam, men hennes uppmärksamhet bör inte vara alltför distraherad.
  • Gör interaktionen extra avslappnad (och sätta en tidsgräns på det) genom att prata med henne medan ni båda gå någon annanstans. Om du går till en klass samtidigt som henne, eller du börjar gå samma väg hem, är detta en stor öppning.
 3. 3
  Börja med en komplimang. Att betala en tjej rätt komplimang gör dina avsikter direkt - hon vet direkt att du är intresserad av att vara mer än hennes vän. Här är några saker att tänka på:
  • Vet hur man levererar en komplimang. Även den bästa komplimangen i världen kommer att falla platt om din leverans är avstängd. Håll ett halvt leende när du pratar - det kommer att göra dig naturligtvis lägga tilltalande böjningsformer din röst. (. Prova detta trick ut när du svarar i telefonen någon gång och se om du märker någon skillnad) Behåll ögonkontakt med henne, och hålla tonerna av din röst upp, men sänk den verkliga volymen - tala mjukt omedelbart kommunicerar intimitet, och det kan göra henne instinktivt Lean i närmare för att höra dig. Om allt detta låter lite svårt, praktiken framför en spegel först.
  • Som alla som någonsin haft en stalker kan berätta för dig, det finns en fin men bestämd linje mellan smickrande och obehagligt. Med detta i åtanke, välj din komplimang klokt. Att säga något i stil med "Du ser alltid fantastisk i denna skjorta" kan lossna så konstigt om du inte känner henne väl, och innebär att du tittar på henne. (Även om du gör det, är det bäst att inte spilla den informationen omedelbart.) Istället väljer något allmänt men gulligt, t.ex. "Ditt leende är glödande idag. Vad gör du så glad?" eller "Jag trodde det du sa i klassen tidigare var riktigt intressant." En bra komplimang borde naturligtvis leda till fler samtal, istället för att bara hänga tafatt i luften när du säger det.
  • Vet vad man ska undvika. Om du ska betala en tjej en komplimang om hennes fysiska utseende, hålla fast hennes ögon, leende eller hår. Kommentera inte på hennes kropp annars, speciellt på den första interaktionen.
  • Om du vill spela upp den extra säker, ta något du redan vet att hon är stolt över. Till exempel, om du vet att hon är en hängiven violinist, säga något liknande, "Jag har hört att du är en fantastisk musiker," och använda det som ett sätt att fråga henne några frågor om det.
 4. 4
  Håll samtalet flyttar. Du kanske frestas att sluta prata och bara stirra på den här tjejen, men låt inte dina nerver få det bästa av dig. Att låta en lång stiltje i samtalet kommer att göra saker och ting att känna sig obekväma.
 5. 5
  Istället har en mental lista över backup frågor du kan använda om du snubblar på en obekväm paus.
  • Fråga om vad hon tycker om en delad hemuppgift eller en kommande händelse. Att be om hennes åsikt kommunicerar att du bryr dig om vad hon tycker, och ser henne som mer än bara ett objekt.
  • Använd samtalet att ta reda på mer om henne, men vara subtil. Till exempel, om du vill ta reda på om hon redan har en pojkvän, kan du be nonchalant, "Så, vad kul planerat med din pojkvän i helgen?" Om hon inte har en och hon är intresserad av dig, kommer hon att låta dig veta omedelbart.
  • Ställ öppna frågor. Till exempel, istället för att säga "Så, har något roligt planeras för paus?" (Som kan besvaras med ett kort "ja" eller "nej"), säger "Vad tänker du göra för att hålla upptagen när skolan är slut?" En fråga som kräver ett detaljerat svar är alltid bättre att hålla en konversation flyter.
 6. 6
  Få henne att skratta (tillval). Om du är säker på att du har fått ett skämt hon kommer att uppskatta, ge det en chans. Målet är att visa henne att du har en engagerande humor, men du vill inte komma ut som desperat eller cheesy.
  • Om möjligt, knäcka ett skämt om den aktuella situationen eller något ni båda såg hända. Situationsanpassat humor är mer meningsfullt än ett skämt du läser på nätet.
  • Säg inte ett smutsigt skämt. Det är inte lämpligt för ett första samtal, och det kan ge henne ett felaktigt intryck.
  • Om hon inte får skämtet, inte förklara det för henne om hon inte frågar. Bara gå vidare snabbt med en ny punkt i konversationen.
  • Bra humor är verkligen lockande, men dålig humor är en komplett turn off. Om du inte kan tänka på ett skämt som är vettigt med den aktuella situationen, lämna den ensam.
 7. 7
  Stäng konversationen tidigt. Följ det gamla talesättet - "Alltid låta dem som vill mer." Hitta ett sätt att graciöst ducka av samtalet innan det går stale.Good lycka!

Konversation hjälp


Tips

 • Undvik friendzone. Det började samtalet med en komplimang omedelbart låter din kärlek vet att du är romantiskt intresserad, inte bara ute efter en platonisk vänskap. Hoppa över detta steg sätter dig i fara att vistas i friendzone.
 • Försök alltid göra en kvinna känner att hon är viktig och inte bara någon annan person.
 • Du ska vara snäll, trevlig, mild, söt och omtänksam, och inte bara smickrande. Viktigast av allt, prata med henne som en normal person, och inte känna sig obekväm i stundens hetta!
 • Vissa tjejer gillar att göra det lite av en utmaning. Om hon verkar lite avlägsen, men har inte uttryckligen gjort något som tyder på att hon inte gillar dig, ge inte upp riktigt än.
 • Tjejer älskar när du startar konversationen-de kan vara nervös för. Också bara vara dig själv, men om du är för säker-kaxig det är en stor stänga av!
 • Om du pratar med henne och ha ett bra samtal, men en annan kille går fram och kramar henne, då får du "utseendet"... Tja, det är okej! Du kan fortfarande vara vänner, så att när de bryter upp, kan du trösta henne och kanske, senare blir hennes pojkvän.
 • Börja inte med något om hennes personliga liv, som "Hur mår du och din pojkvän gör?" Det kommer att verka invasiv och oförskämd.
 • Ibland kan en besvärlig tidpunkt faktiskt hjälpa gnista en konversation. Bara se till att det inte är konstigt att den punkt att göra din krossa undviker dig, bara nog att du antingen kan utlösa vissa samtal eller hjälpa din kärlek ur känsligt ögonblick. Detta kan hjälpa någon beundrar dig för att inte bara peka och skratta åt dem, och kommer att tjäna dig respekt. Kanske om du av misstag stöter på en obekväm tystnad, kan du vänta 5 sekunder och bara säga, "Gud, du är så vacker." eller, "Du har ögon så blå som Östersjön."
 • Lär konversation från andra Googles att ha effektiva samtal.

Varningar

 • Om du gör misstaget att prata med henne för första gången över en web chatt eller e-post, inte panik om hon verkar creeped ut. Hon är bara förvånad att du äntligen pratar, och ännu mer förvånad att det är på nätet. Det kan fortfarande finnas en chans att du kan få henne. Bara göra som du normalt gör och prata med henne som om det inte finns något att det.
 • Kom också ihåg att varje flicka är olika, och därför finns det ingen specifik uppsättning steg att magiskt få alla tjejer du gillar att gilla dig. Anledningen till att hon gillar dig är därför att hon gillar dig för vem du är. Så bara vara verkliga, inte falska intressen eller saker som du gör eller känner.
 • Om flickan inte är intresserad och säger så, håller inte pressa henne. Flytta på för att inte synas högdragna och undvika onödiga konflikter.