Wka

Hur ska en flicka från landet

Ser du upp till Kacey Musgraves, Carrie Underwood, Kellie Pickler, eller Miranda Lambert? Undrar du vad det egentligen är att vara en flicka från landet? Att vara en flicka från landet är en kombination av att bemästra en mentalitet och fullända en titt, men inte två land gals är desamma. Följ dessa enkla steg för att komma närmare vad det innebär att vara en flicka från landet!

Steg

Hur ska en flicka från landet. Håll din makeup naturliga och minimal.
Hur ska en flicka från landet. Håll din makeup naturliga och minimal.

Del ett: utseende

 1. 1
  Få håret! Country flickor älskar flätor, volym och lockar. Ditt hår ska vara lång, vågig och naturlig, helst. Lockigt / vågigt är föredraget, men om det är rakt, det är också bra. Country flickor har antingen brunett, eller rött hår, eller blont (oavsett din naturliga färg är). Lämna allt det rosa, lila, metallic och silver till stadens flickor!
 2. 2
  Få stövlarna. Varje land flicka behöver hennes stövlar! Har de specialgjorda för dig eller få några från din lokala butik. Varje land flicka äger camo för jakt och äger ett par av antingen ridning, show, eller arbete.
 3. 3
  Öva god hygien. När landets flickor är inte utanför arbetslivet och bli smutsig, kan du satsa de är rena. Bara för att de arbetar och svettas betyder inte att de inte kan lukta som en tulpan när solen går ner. Duscha regelbundet, borsta tänderna två gånger om dagen, och glöm inte att använda tandtråd. Använd deodorant och endast en spritz av en blommig, somrig, lätt doft.
 4. 4
  Håll din makeup naturliga och minimal. Du ska inte se fake. Just fräsch och söt. Om du behöver en liten täckning, kommer några droppar tonade fuktkräm jämna ut din hy utan att titta caked.
  • Mörka ringar är inte fräsch, så tillämpar en ljusreflekterande concealer nära fransraden om du har dem. Damm en lite pulver på toppen för att ställa in.
  • Curl dina ögonfransar. Om du är välsignad med naturligt mörka, långa ögonfransar, sluta här. Om inte, applicera 1-2 skikt brun mascara på de övre fransarna bara.
  • Applicera en neutral rouge på äpplen av dina kinder. Använd det som är kvar på borsten efter gör dina kinder att sopa på din panna, näsa och haka.
  • Avsluta utseendet med en klar eller neutral gloss på läpparna (inget skimmer, tack).

Del två: aktiviteter

 1. 1
  Tillbringa mycket tid utomhus. Country tjejer slösar inte sina liv inne tittar på TV och på datorn! De arbetar hårt, och de arbetar för en anledning. När de inte, de är ute med vänner, vara sorglös, eller bara ligga i solen, ta in några D-vitamin!
  • Många av landets flickor arbetar på gårdarna. Detta innebär ösa hö, mjölkkor, bygga stängsel, tenderar att boskap. Du behöver inte leva på en gård för att vara landet, men det verkligen hjälper.
  • När han inte arbetar, kanske en flicka från landet helt enkelt vilja ta en vandring, hänga nära en vattenhål, eller bara vara ute. Country flickor är alla ganska självförsörjande, vilket innebär att de lär sig att göra saker utan mycket teknik och utan hjälp av andra.
  • Massor av landets flickor jaga, mudding, fiske, camping, ridning, 4-Wheeling, och viktigast av allt, dansa! Detta är saker som tonåringar som bor i södra gör nästan varje helg.
 2. 2
  Känna till och delta i idrott. Country tjejer oftast gillar att titta på och spela fotboll, och ofta som hästar. Detta betyder inte att de inte kan vara flickaktigt men! FLICKAKTIGHET kompletterar faktiskt din attityd flicka från landet. Country flickor kan också vara mycket flickaktigt och, när accessorizing, få blanka och rosa saker också.
  • Engagera med fotboll. Country flickor älskar sin fotboll, speciellt college fotboll. Se till att du titta på spel och vet vem ditt favoritlag (s) är / är! Om du inte har något, bara gå för din hemmalaget.
  • Lär dig att njuta av några traditionella spel. Cornhole, hästsko tonhöjd, och lager-bilkörning, till ett fåtal namn, intar en särskild plats för en hel del av landets flickor.
 3. 3
  Aldrig stänga ned en möjlighet att komma ner i smutsen. Country flickor är också hårt arbetande inte rädd för att bli smutsig. Gå ut och klippa gräset eller hjälpa din pappa på bilen, etc.
 4. 4
  Lär dig att älska djur. Har en massa husdjur. Bra land hundar är olika typer av blodhundar, Coonhounds, retrievers, boskap hundar och collies, för att nämna några. I princip alla hund är stor.
  • Inte bara få ett djur för den skull ha en. Om du bestämmer dig för att få ett husdjur, vet att ditt ansvar är att ta hand om den och vårda den till vuxen ålder, inte överge det så fort det slutar att vara söt och fluffig.
  • Hundar gör en stor jakt partner. Om du är på jakt kalkon, ripa, anka eller vaktel, tycker om att övertyga din familj att få en jakthund för att hjälpa dig. Det är givande för hunden och ger dig en jaktkamrat.
 5. 5
  Vet dina grejer. Gå till skolan och försöka få bra utbildning. Lär dig allt om djurriket, alltför. Vet namnet på minst fem berg, sjöar eller gårdar. Om du vill göra karriär off för att vara landet, studera biologi, jordbruk, (jordbruk) zoologi (djur), eller marinbiologi.
  • Country flickor kanske inte vet något om operor eller bli "sofistikerad", men det betyder inte att de är dumma. I själva verket, landsflickor vet en hel del praktisk kunskap och är mycket kopplad till naturen. Spela inte ytlig eller dum bara för att du tror att det är vad landet är - det är inte!
  • En del av utbildningen av en flicka från landet är att veta hur saker fungerar. Oavsett om det är fastställande av förgasaren, växt hybridisering, eller bara veta hur man förbereder en perfekt filé, som "land smarta" handlar om att veta vad som finns omkring dig och hur det fungerar.

Del tre: attityd

 1. 1
  Akta sätt. "Ja, frun" och "Nej, sir" ska alltid vara i ditt ordförråd, precis mellan "snälla" och "tack". Prata inte södra, om det inte är din riktiga röst-it'll komma ut som falska och eventuellt kränkande. En flicka från Alaska kan vara lika land som en flicka från Alabama, även utan accent.
 2. 2
  Lär dig att älska countrymusik. Miranda Lambert, Josh Turner, Tim McGraw, Willie Nelson, Johnny Cash, Kellie Pickler, Toby Keith, Jason Aldean, Carrie Underwood, Luke Bryan, och Alan Jackson, alla dessa borde vara välkända namn till dig.
  • Konserter är bra ställen för att lyssna på levande musik och umgås med vänner. Försök att gå till några spelningar för att få en känsla för vad countrymusik låter som på nära håll och i person!
 3. 3
  Var noga med att hålla din egen. Country flickor är blida, artig och lättsam om du var tvungen att generalisera, men att de inte tolererar dumhet och de verkligen inte rädd för att berätta saker som de är. Lär dig att lita på din övertygelse och stå för dem.
  • Tron är en hörnsten för många landsflickor, men det behöver inte vara. Många landets flickor är fromma troende som går i kyrkan varje söndag och har en stark relation med sin församling. Om det är du, det är bra, hålla gör vad du gör. Om det inte är du, tycker inte du behöver tvinga det. Var dig själv och bra saker kommer att komma.
  • Country flickor respektera sina pojkar, men låt dem inte dra nytta av någonting. Country flickor är söta, känslig, självuppoffrande. Men de kräver också lojalitet och respekt tillbaka från sina män.
 4. 4
  Var stolt att vara en flicka från landet. Var stolt över vem du är och var du kommer ifrån. Folk kommer att respektera det. Om folk säger, "Jag hatar landet," bli inte nervös eller upprörd, men var vänlig och agera trevligt, så andra kommer att ha något att hålla mot dig. Om du upptäcker att de sätter dig ner, då fortfarande försöker agera trevligt, men inte agerar oförskämd.
  • Country flickor är bubblig, ljusa, starka-villig, rolig, och ned till jorden människor. Plus landets flickor är alla fulla av roliga och de älskar goofing runt, särskilt om de är sand, vatten och en solnedgång med några solstolar.
  • Var ödmjuk. Var inte arrogant. Land folk är vänliga, varmhjärtad och generös. Öva att ge till andra människor inte förväntar sig något i gengäld. Öva ge människor fälla.
  • Var kul och roligt. Humor säker kan hålla dig lycklig om du är blå. Knäcka ett roligt skämt då och då! Och var inte rädd för att knäcka en om sig själv ibland, det visar att du inte tar dig själv på för stort allvar.
  • Vara äventyrlig.